Dags för en förändring?

Känner du att det är dags att ta tag i marknadsföringen och se över hur företaget kommunicerar?

Här kan vi hjälpa dig att samla ihop alla delar och få dem enhetliga. Vi ser över allt från logotyp och grafisk profil till hemsida, sociala medier och mailutskick. Även om du har konkurrenter som säljer liknande produkter eller tjänster så har du något som är unikt. Det vill vi hitta och hjälpa dig att nå ut med. Ett eget uttryck för dig som speglas via både design, copy och teknik. En plan tas fram för hur du ska jobba med dina kanaler. Helt utifrån dina och verksamhetens förutsättningar.

Kundupplevelsen måste hålla ihop över alla kanaler som hemsida, mailutskick, sociala medier, kampanjer, jobbannonser, foldrar, visitkort med mera. Och det är här Odd kommer in och kan hjälpa dig.

Vill du veta mer? Hör av dig till mig på 0470-286 00 eller skicka din förfrågan här så kontaktar jag dig och berättar mer.
Jag vill veta mer om...

Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Möt Nina

Jag som äger och driver Odd heter Nina Möller. Jag är konsult och utbildare inom digital marknadsföring samt grafisk formgivare. En av de bästa delarna med mitt jobb är att möta alla dessa spännande företag och få kliva in i deras värld för en stund. Få lära känna deras verksamhet, personerna bakom och kunderna. För att sen kunna hjälpa till där det behövs inom marknadsföringen. Jag har drivit eget företag sedan 2003 och har en gedigen erfarenhet både av att driva företag men även av hur man ska lyckas med sin marknadsföring.

Välkommen! /Nina på Odd