Digital marknadsföring

Hur kan du använda dagens digitala kanaler för att nå dina mål?

Kunderna har höga förväntningar, allt ska vara lättillgängligt, begripligt och tilltalande. Kundupplevelsen måste hålla ihop över alla kanaler, både hemsida, mailutskick, sociala medier, annonser, trycksaker mm. Det är här vi på Odd kommer in och kan hjälpa dig. Vi vet hur värdefull din tid är och vilken framgång du kan nå med en bra hemsida och en digital strategi.

Hemsidan är basen

Hemsidan är i de flesta fall basen i den digitala marknadsföringen. Därför är det viktigt att den först kommer på plats. Ibland kan det räcka med ett digitalt visitkort till att börja med. Och ibland är det viktigt att direkt komma igång med en lite större hemsida. Detta beror helt på vad ditt mål är. Tillsammans tar vi reda på vad som blir bäst för dig och din verksamhet. Hur kan en hemsida hjälpa dig?

Mer om hemsida för företag

Fler besökare som blir kunder

Med hjälp av mailutskick, sociala medier, sökmotorer, annonsering och andra kanaler runt om kan vi dra trafik till hemsidan. På så vis får du fler besökare som i nästa steg kan bli dina kunder. Men då gäller det att locka rätt besökare och se till att dessa kringliggande kanaler används på bästa sätt. Många kan få lite lätt ångest över att vara aktiva i sociala medier. De vet inte vad de ska skriva och börjar lätt tvivla på sin egen roll… vill någon verkligen läsa om detta? Och är inte Facebook mest för privatpersoner? Här hjälper vi dig att skapa en plan, för just dig. Så du vet vilka kanaler du ska använda, vad du ska skriva och när.

Mer om sociala medier

Logotyp och innehåll

Är du dessutom nystartad (eller i behov av ett omtag) så behövs en logotyp, grafisk profil och bra texter som är anpassade för de olika kanalerna. Vi hjälper dig att få ihop helheten.

Mer om grafisk profil

Det här kan vi hjälpa dig med

Priser och offert

Hör av dig för mer information, riktpris eller offert.

Odd Kommunikation AB
Videum Science Park
Framtidsvägen 10A, 351 96 Växjö
0470 - 286 00
hej@odd.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Boka tid för rådgivning
Vår Policy

             

Varukorg