Ett komplett digitalt paket

Här får du hjälp med allt från hemsida, sociala medier, mailutskick och kampanjer till logotyp och grafisk identitet. Allt ditt företag behöver genom en egen extern marknadsavdelning.

Att hantera alla de kanaler som den digitala världen erbjuder är inte lätt. Speciellt inte som företagare då du har mängder av andra uppgifter som behöver göras. Samtidigt är det viktigt att få in fler kunder och bygga upp företagets varumärke för att nå dina mål med verksamheten. Och kunderna har höga förväntningar, allt ska vara lättillgängligt, begripligt och tilltalande.

Kundupplevelsen måste hålla ihop över alla kanaler som hemsida, mailutskick, sociala medier, kampanjer, jobbannonser med mera.
Och det är här Odd kommer in och kan hjälpa dig.

Vi vet hur värdefull din tid är och vilken framgång du kan nå med en bra digital strategi. Du gör det du är bra på och Odd ordnar resten, när det gäller marknadsföringen då :) Är det så att du vill kunna göra vissa delar på egen hand? Då håller vi gärna en utbildning och lär dig det du behöver. Annars är det bara att maila så löser vi det åt dig.

Hemsidan är basen

Hemsidan är i de flesta fall basen i den digitala marknadsföringen. Därför är det viktigt att den först kommer på plats. Ibland kan det räcka med ett digitalt visitkort till att börja med. Och ibland är det viktigt att direkt komma igång med en lite större hemsida. Detta beror helt på vad ditt mål är. Tillsammans tar vi reda på vad som blir bäst för dig och din verksamhet. Hur kan en hemsida hjälpa dig?

Fler besökare som blir kunder

Med hjälp av mailutskick, sociala medier, sökmotorer, annonsering och andra kanaler runt om kan vi dra trafik till hemsidan. På så vis får du fler besökare som i nästa steg kan bli dina kunder. Men då gäller det att locka rätt besökare och se till att dessa kringliggande kanaler används på bästa sätt. Många kan få lite lätt ångest över att vara aktiva i sociala medier. De vet inte vad de ska skriva och börjar lätt tvivla på sin egen roll… vill någon verkligen läsa om detta? Och är inte Facebook mest för privatpersoner? Här hjälper vi dig att skapa en plan, för just dig. Så du vet vilka kanaler du ska använda, vad du ska skriva och när.

Varumärkesdesign - Logotyp och egen profil

Är du dessutom nystartad (eller i behov av ett omtag) så behövs en logotyp, grafisk profil och bra texter som är anpassade för de olika kanalerna. Vi hjälper dig att få ihop helheten. 

Hur ska ditt varumärke se ut, kännas och upplevas? Genom alla kanaler...

Vanliga frågor

Vad ingår i ett komplett paket?

I ett komplett digitalt paket ser vi över hela företagets identitet. Det gäller varumärkesdesign - hur ditt företag ska kännas, upplevas och se ut (grafisk profil, logotyp, texter, bilder mm).  Men även hemsidan, närvaron i alla digitala kanaler som Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube, mailutskick, kampanjer, annonser... ja alla kanaler där företaget utåt sett syns eller bör synas. En komplett plan för företagets marknadsföring.

Vad kostar det?

För ett komplett digitalt paket får du räkna med från 35.000 kr ex moms. Det går så klart att köpa enbart en hemsida eller enbart en logotyp. Men det blir ett mer förmånligt pris om du köper hela paketet direkt.

Leveranstid?

Normal leveranstid är 6-8 veckor från vårt första möte tills allt är levererat. Under denna period levereras de olika delarna efter hand som de är klara. Fråga gärna vid din beställning vilken leveranstid vi har just då.

Välkommen att höra av dig

Odd Kommunikation AB
Postadress Videum Science Park, 351 96 Växjö
Besöks- och paketadress Framtidsvägen 10A, 352 57 Växjö
Tel 0470 - 286 00
E-post hej@odd.se


Jag vill veta mer om...

Välkommen till Framtidsvägen 10A i Växjö
0470 - 286 00 | hej@odd.se