Hur ska ditt varumärke se ut, kännas och upplevas?

Vi ser till helheten av ditt företags kommunikation. Vare sig du behöver en helt ny grafisk profil eller hjälp med enskilda delar som en logotyp, trycksak eller digital identitet.

Vi börjar med ett möte

Hela processen startar med ett möte, antingen online eller här i Växjö. Då pratar vi igenom din affärsidé och gör en analys kring ditt varumärke. Vi plockar fram ledord som du vill ska representera företaget. Och vi tar även fram inspirationsmaterial kring hur ditt varumärke ska kännas, upplevas och se ut. Det handlar både om bilder, tonalitet i texter, färger, typsnitt mm.

Därefter börjar vi att skissa på förslag till dig. Efter förslagen presenterats ingår 3 revideringar i priset. Sen får du en grafisk guide, typsnitten du behöver, inspirationsbilderna, alla färgkoder, ikoner för sociala medier och så klart loggan i alla format du kan tänkas behöva.

En grafisk guide som visar hur ditt företag ska kommunicera

Den grafiska guiden visar hur ditt företag ska kommunicera rent utseendemässigt med dina kunder och leverantörer. Här bestäms vilka färger, typsnitt, ikoner och versioner på logotyp som ska användas. Även inspirationsbilder att utgå från. Du får denna guide som en pdf samt upptryckt som ett A3. En snygg poster att hänga på kontoret.

Logotyp

Vi gillar enkla logotyper som håller i längden. De ska representera företaget och matcha den övriga profilen. Allt ska harmoniera och vi utgår från företagets kärnvärden och det du vill uttrycka. Men vi ser även till det praktiska. Vi vill leverera en logotyp som fungerar där den behövs i er verksamhet, exempelvis på skyltar, trycksaker, webbplats och så vidare.

Trycksaker

Vi skapar allt från visitkort, brevpapper, korrespondanskort, kuvert, foldrar och broschyrer till roll-ups, skyltar, profilmaterial och emballage. Önskar du skisser på trycksaker kan vi lägga till det i ditt varumärkeskit. När vi skapar trycksaker utgår vi från din grafiska guide och ser till att alla dina trycksaker andas samma känsla.

Vi väljer ut passande papper för dina trycksaker. Val av papper är lika viktigt som själva designen då det också påverkar intrycket och känslan. 

Visitkort - vår specialité!

Vi kan skapa visitkort i alla dess former. Vanligast är de traditionella visitkorten med raka eller rundade hörn. Men vi kan även erbjuda minikort, fyrkantiga kort, självhäftande, extra tjocka, transparenta, biologiskt nedbrytbara mm. Varje baksida på dina kort kan ha ett unikt utseende. Låt dem skifta i färger, använd olika fotografier eller budskap. Varför inte låta dina produkter eller medarbetare pryda baksidorna på korten. Låt dina visitkort sticka ut och skapa en reaktion nästa gång du delar ut ett.

Vanliga frågor

Leveranstid?

Normal leveranstid är 4 - 6 veckor från att vi fått allt underlag vi behöver. Fråga gärna vid beställning och berätta om du har ett datum du vill bli klar till, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Vad kostar det?

En komplett grafisk guide enligt bilden med logotyp, ikoner, typsnitt, färger och inspirationsbilder kostar från 12 500 kr ex moms.

För alla original av trycksaker samt tryck lämnas offert.