Skip to main content

En helhetslösning till THORA´s e-handel

Vi har hjälpt THORAˋs med allt från hemsida med e-handel till trycksaker, emballage och stickers till att komma igång med sociala medier, mailutskick och Instagram shopping. En helhetslösning.

THORAS´s är en e-handel som vill sprida glädje och göra gott världen över. De säljer smycken tillverkade av kvinnor från olika länder. 50 kr från varje köp går till välgörande ändamål. Hemsidan är uppbyggd i WordPress med WooCommerce och KLARNA som betalfunktion. Efter lanseringen utbildades kunden så de på egen hand kan uppdatera alla sidor och produkterna. Men så klart även orderhanteringen så den ska gå så smidigt som möjligt.

”Det var viktigt för mig att välja rätt webbyrå när jag skulle starta thorasgallery.com. Varumärket är laddat med passion och äkthet så uttrycket på nätet var viktigt. Jag ville också hitta en samarbetspartner som var enkel att kommunicera med, som jag kände förstod mig och min vision. Nina och Edit har verkligen inte bara förstått mig utan också utmanat och kommit med grymma förslag på lösningar så att THORA´s har fått det uttryck jag önskade. Affärsmässigt, hållbart och passionerat. Tack för att ni på Odd har hjälpt mig att göra världen lite snällare och lite vackrare.” Katarina Viebke ägare THORA´s

Med vårt start-up-kit till Instagram kom Katarina på THORA´s snabbt igång med sin satsning i sociala medier. En grund till ett enhetligt flöde med tips på bra innehåll och hashtags.

Snygga visitkort tryckta på ett papper som till 100% är gjort av återvunna t-shirts.

 

Projektbilder

Behöver du hjälp med din marknadsföring?

Läs mer nedan eller kontakta oss via hej@odd.se. Det går även bra att chatta med oss under arbetstid, klicka på pratbubblan nedan.

Ny och säljande hemsida
Sociala medier
Grafisk profil
Trycksaker