Extern marknadsavdelning till ALMASOFT

Vi har under många år varit en extern resurs till ALMASOFT och hjälper dem med all typ av marknadsföring. Allt från hemsida, sociala medier, mailutskick, kampanjer, annonsmaterial, mässmaterial, trycksaker, profilprodukter med mera.
ALMASOFT levererar en komplett tandvårdstjänst till privattandläkare i Sverige.  Allt från hårdvara, mjukvara och IT till ekonomi, kvalitetssäkring, ledarskap och utbildning. Vi finns som en extern resurs till dem och har varje vecka kontakt med flera medarbetare på företaget. Vi stöttar, utbildar och hjälper till att ta fram material.

Med vårt start-up-kit har de kommit igång på sociala medier. Vi höll sedan en utbildning för en av deras anställda som nu sköter kanalerna. Vi finns här och stöttar när det behövs.

Behöver du hjälp med din marknadsföring?

Läs mer nedan eller kontakta oss via hej@odd.se. Det går även bra att chatta med oss under arbetstid, klicka på pratbubblan nedan.

Ny och säljande hemsida
Sociala medier
Grafisk profil
Trycksaker

Prenumerera på marknadsföringstipsVarannan vecka kommer mina tips direkt till din mailkorg

Lär dig mer om sociala medier, hemsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Du kan avfölja när du vill. Din information kommer inte att delas med tredje part.
/Nina på Odd