Skip to main content

Extern marknadsavdelning till ATA-gruppen

Vi hjälper ATA-gruppen med allt från profil till hemsida, trycksaker och annonser. En extern resurs som hjälper till där det behövs. Företaget grundades 1945 av Tage Andersson och är fortfarande ett familjeföretag med tre generationer representerade i organisationen. ATA Timber består av åtta olika företag med fyra övergripande verksamhetsområden: tillverkning av sågade och förädlade trävaror, produktion av BCTMP-massa, råvaruinköp samt skogliga tjänster.

Vi har hjälpt ATA Timber att förnya sin webbplats. Genom att renodla former, färger och typsnitt har de fått ett förnyat uttryck som styrker det de vill förmedla. Vi har även tagit fram flera olika trycksaker som flyers, broschyrer, roll-ups, posters, skyltar med mera.

ATA Värendskog är sedan 2011 en del av familjekoncernen ATA Timber, en sågverks-och massaindustri i södra Sverige. Vi har hjälpt ATA Värendskog med en ny hemsida. De hade däremot inte behov av en så stor webbplats utan vi skapade ett digitalt visitkort, en enklare variant av hemsida.

Massafabriken Waggeryd Cell ingår också i ATA Timber och vi har även hjälpt dem med en ny webbplats. Uppbyggd i samma stil som ata.nu. Till startsidan producerades en film av Filmfabriken för att på ett enkelt och bra sätt få fram deras verksamhet.

Projektbilder

Behöver du hjälp med din marknadsföring?

Läs mer nedan eller kontakta oss via hej@odd.se. Det går även bra att chatta med oss under arbetstid, klicka på pratbubblan nedan.

Ny och säljande hemsida
Sociala medier
Grafisk profil
Trycksaker