Utbildning

Boka utbildning / föreläsning

Nedan hittar du exempel på färdiga utbildningar/föreläsningar som du kan boka. Vi kan hålla dem enbart för ditt företag eller om ni är flera som vill gå samman. Vi kan även skapa något skräddarsytt för just ditt företag eller nätverk. Utbildare är Nina Möller. För frågor och offert för större grupper kontakta henne på 0733-81 08 91 eller nina@odd.se.

Rådgivning

På ett rådgivningsmöte får du tips och inspiration samt en erfaren konsult att bolla din marknadsföring med. Vart mår din verksamhet bäst av att synas? Vilka kanaler ska ni satsa på? Är sociala medier något för er? Hur kan hemsidan sälja mer? Hur får ni ihop den grafiska profilen?
Pris 850 kr ex moms per påbörjad timme Plats Online eller på Odd HQ
Ring 0470-286 00 eller boka här.

I samarbete med Region Kronoberg kan alla företag i Kronoberg, 0-49 anställda, ansöka om 6h fri rådgivning hos Odd via konsulttimmen.se

 

Planering i sociala medier

Utbildning

Planera och skapa innehåll till dina sociala kanaler

Tid 2h
Vart Framtidsvägen 10A, Växjö
Pris 2.500 kr ex moms /företag
Går att boka som grupp eller för enbart ditt företag

En utbildning/workshop där du lär dig knepen för att planera och skapa innehåll till dina sociala kanaler. Jobba mer effektivt genom att planera dina inlägg i god tid i förväg. Vi börjar med papper och penna men övergår sedan till det digitala verktyget Later, där du lär dig att schemalägga dina inlägg för Instagram, Facebook och Twitter. Men även hur du följer upp hur det gick för dina inlägg, vilka skapade mest engagemang? Du kommer påbörja arbetet med en strategi för ditt innehåll samt få mängder av tips på hur du tar fram bra och engagerande innehåll.

Ta med dig datorn och jobba med dina egna kanaler direkt under utbildningen.

Läs mer och boka

Strategi sociala medier

Utbildning

Strategi sociala medier

Tid Heldag
Vart Framtidsvägen 10A, Växjö
Pris 5.500 kr ex moms /företag
Går att boka som grupp eller för enbart ditt företag

En utbildning/workshop där du lär dig allt från vad sociala medier är och varför ditt företag ska finnas där till vad som krävs för att lyckas och hur du skapar en egen plan. Du lär dig att välja rätt kanaler, sätta mål och hur du skapar bra innehåll. Du får med dig ett gediget material där vi steg för steg ger dig verktygen för att ta fram en strategi för företaget.

Du kommer även lära dig att schemalägga inlägg i förväg med programmet Later. Samt hur du följer upp hur det gick, vad skapade mest engagemang?

Under denna dag tar vi ett helhetsgrepp kring ditt arbete i sociala medier. Ta med dig datorn och jobba med dina egna kanaler direkt under utbildningen.

Läs mer och boka

Bilder i sociala medier

Utbildning / Workshop

Bilder i sociala medier

Tid 2h
Vart Framtidsvägen 10A, Växjö
Pris 2.500 kr ex moms /företag
Går att boka som grupp eller för enbart ditt företag.

Oavsett hur bra du är på sociala medier så kan allt falla på dåliga bilder. Här får du hjälp med att skapa genomtänkta och snygga bilder som speglar ditt varumärke och din röst. Du påbörjar arbetet med en egen bildstrategi.

Var förberedd vid nästa fototillfälle! Passar både nybörjare och dig som arbetat med sociala medier ett tag men som behöver inspiration eller en strategi för dina bilder. Du får prova dina kunskaper direkt på plats, så ta med mobil eller kamera.

Läs mer och boka

Frukostföreläsning - Tema: Sociala medier

Föreläsning

Frukostföreläsning – Tema: Sociala medier

Tid 7.30 – 8.30
Vart Framtidsvägen 10A, Växjö
Pris 300 kr ex moms /företag
Det ingår om du vill ta med en vän/kollega!

En öppen frukost där alla deltagare anonymt får ställa frågor. Frågorna besvaras medan du njuter av en god frukost. Passa på och få svar på just dina funderingar kring sociala medier. Även ett trevligt tillfälle att möta andra företagare som har samma utmaningar när det gäller att nå ut via kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn, företagets blogg med flera.

Frukost ingår. Tag gärna med en kollega utan extra kostnad.

Jag vill veta mer när ni släpper mer information om detta frukostevent.

Priser och offert

Hör av dig för mer information, riktpris eller offert.

Odd Kommunikation AB
Videum Science Park
Framtidsvägen 10A, 351 96 Växjö
0470 - 286 00
hej@odd.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Boka tid för rådgivning
Vår Policy

             

Varukorg