Grafisk form & tryck

Vi ser till helheten av din grafiska kommunikation

Vare sig du behöver en helt ny profil till ditt företag eller hjälp med enskilda delar så ordnar vi det.

Trycksaker

Vi skapar allt från visitkort, brevpapper, korrespondanskort, kuvert, foldrar och broschyrer till roll-ups, skyltar, profilmaterial och emballage. Precis som när vi tar fram en webbplats så skissar vi upp förslag till dig. Vi utgår från din grafiska profil för att alla dina trycksaker ska andas samma känsla.

Vi väljer ut passande papper för dina trycksaker. Val av papper är lika viktigt som själva designen då det också påverkar intrycket och känslan. 

Grafisk profil – En guide som visar hur ditt företag ska kommunicera

Vi ser till att ditt företag får en enhetlig profil som direkt känns igen och förknippas med det ditt företag står för. Du får en guide som visar hur ditt företag ska kommunicera rent utseendemässigt med dina kunder och leverantörer. Här bestäms vilka färger, typsnitt och papper ditt företag ska använda samt mallar för exempelvis logotyp, brevpapper, kuvert, visitkort, mailsignatur mm. Exakt vilka delar som ska finnas med kommer vi överens om.

Logotyp

Vi gillar enkla logotyper som håller i längden. De ska representera företaget och matcha den övriga profilen, därför är logotypen en stor del av den grafiska profilen. Allt ska harmoniera och förstärka det företaget står för. Vi utgår från företagets kärnvärden och det du vill uttrycka. Men vi ser även till det praktiska. Vi vill leverera en logotyp som fungerar där den behövs i er verksamhet, exempelvis på skyltar, trycksaker, webbplats och så vidare.

Vår specialité – udda och unika visitkort

Vi kan skapa visitkort i alla dess former. Vanligast är de traditionella visitkorten med raka eller rundade hörn. Men vi kan även erbjuda minikort, fyrkantiga kort, självhäftande, extra tjocka, transparenta, biologiskt nedbrytbara mm. Varje baksida på dina kort kan ha ett unikt utseende. Låt dem skifta i färger, använd olika fotografier eller budskap. Varför inte låta dina produkter eller medarbetare pryda baksidorna på korten. Låt dina visitkort sticka ut och skapa en reaktion nästa gång du delar ut ett.

Det här kan vi hjälpa dig med – Från idé till original och tryck

  • Grafisk profil
  • Logotyp
  • Marknadsmaterial – visitkort, brevpapper, foldrar, broschyrer mm.
  • Mässmaterial – roll-ups, flyers, affischer, ställ mm.
  • Flyers
  • Annonser / Banners
  • Emballage och packmaterial – tejp, etiketter, kartonger, klistermärken mm.
  • Skyltar
  • Roll-ups

 

Priser och offert

Hör av dig för mer information, riktpris eller offert.

Odd Kommunikation AB
Videum Science Park
Framtidsvägen 10A, 351 96 Växjö
0470 - 286 00
hej@odd.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Boka tid för rådgivning
Vår Policy

             

Varukorg