Få konsulthjälp på Framtidsvägen

Nu är lokalen klar på Framtidsvägen och våra kundmöten och utbildningar rullar på. Vill du skapa en strategi för dina kanaler i sociala medier, vidareutveckla hemsidan eller se över marknadsföringen i stort? Hör av dig och boka ett rådgivningsmöte eller en utbildning.

Kontoret ligger i den första ”båten” (Alpha-huset) ute på Videum, bredvid Linnéuniversitetet. Ett härligt område med mängder av företag och studenter nära sjön Trummen och Teleborgs slott.

Boka utbildning / workshop

Det finns fler färdiga utbildningar/workshops som går att boka. Nedan är några exempel. Men har du något specifikt du vill lära dig mer om så anpassar vi utbildningen efter det. Eller så bokar du ett rådgivningsmöte där vi fokuserar på det du önskar.

Utbildning sociala medier – halvdag

Utbildning sociala medier – heldag inkl workshop

Boka rådgivning

För dig som inte är ute efter en utbildning utan mer rådgivning, då finns möjligheten att boka ett möte med en av våra marknadsförare. Vi går då igenom ditt företags utgångsläge och ger dig råd kring de möjligheter som finns rörande er marknadsföring. Om det så är sociala medier, hemsida, grafisk profil eller annat. Här hittar du mer information, Rådgivningsmöte inom marknadsföring

Har du frågor eller funderingar kring hur vi kan hjälpa dig så kontakta oss via chatten längst ner till höger. Det går även bra att maila oss på hej@odd.se.

Välkommen till Odd!