Få konsulthjälp på Framtidsvägen

Nu är här klart på Framtidsvägen och mina kundmöten och utbildningar rullar på. Vill du skapa en strategi för dina kanaler i sociala medier, vidareutveckla hemsidan eller se över marknadsföringen i stort? Hör av dig och boka ett konsultmöte eller en utbildning.

Kontoret ligger i den första ”båten” (Alpha-huset) ute på Videum, bredvid Linnéuniversitetet. Ett härligt område med mängder av företag och studenter nära sjön Trummen och Teleborgs slott.

Boka utbildning / workshop

Det finns fler färdiga utbildningar/workshops som går att boka. Nedan är några exempel. Men har du något specifikt du vill lära dig mer om så anpassar vi utbildningen efter det. Eller så bokar du ett konsultmöte istället där det blir mer rådgivning.

Planera och skapa innehåll till dina sociala medier (2h)

Hur du lyckas i sociala medier (heldag)

Bilder i sociala medier (2h eller som onlinekurs)

Boka rådgivning

För dig som inte är ute efter en utbildning utan mer rådgivning, då finns möjligheten att boka ett konsultmöte. Då går vi igenom ditt företags utgångsläge och ger dig råd kring de möjligheter som finns rörande din marknadsföring. Om det så är sociala medier, hemsida, grafisk profil eller annat. Lämna dina uppgifter allra längst ner på denna sida om du vill bli kontaktad för mer information eller bokning av tid. Det går även bra att maila mig på nina@odd.se. Konsultmöten debiteras per timme. Du får all information kring detta innan vi bokar.

Kom på frukost och få svar på dina frågor kring sociala medier

Med jämna mellanrum hålls det en öppen frukost där alla deltagare anonymt får ställa frågor. Frågorna besvaras medan du njuter av en god frukost. Passa på och få svar på just dina funderingar kring sociala medier. Även ett trevligt tillfälle att möta andra företagare som har samma utmaningar när det gäller att nå ut via kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn, företagets blogg med flera. Pris 300 kr ex moms. Frukost ingår. Tag gärna med en kollega utan extra kostnad.

Jag vill veta mer när ni släpper kommande datum för detta frukostevent.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Välkommen!
/Nina Möller, ägare och konsult

 

Prenumerera på marknadsföringstipsVarannan vecka kommer mina tips direkt till din mailkorg

Lär dig mer om sociala medier, hemsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Du kan avfölja när du vill. Din information kommer inte att delas med tredje part.

/Nina på Odd