Traventus

Webbplats och grafisk form till Traventus

Traventus är experter på Vismas affärssystem och hjälper sina kunder med allt från val av affärssystem, installation och anpassning till integration och utbildning. Vi har hjälpt Traventus med en ny hemsida i WordPress. Men även förnyat deras grafiska profil och tagit fram nya ikoner, profilbilder till Facebook och LinkedIn samt ny mailsignatur.

devices_traventus-liten

De önskade behålla sin signaturfärg, lila, men utöver det förnya den grafiska profilen och skapa en enhetlig och modern form. Kugghjulen blev den symboliska form som fått följa med i allt från logo till bakgrundsbilder och i ikonerna. Den representerar den roll Traventus har gentemot sina kunder och i sina tjänster. En trygg, stabil och framåtdrivande part.

Hemsidan är responsiv (mobilanpassad) och uppbyggd i WordPress. Efter att hemsidan lanserats hade vi en utbildning via telefon och därefter sköter kunden de vardagliga uppdateringarna på egen hand.

www.traventus.se 

 

Priser och offert

Kontakta oss för att få ett riktpris eller en offert. Boka gärna en tid så bjuder vi på kaffe och pratar idéer kring din hemsida, trycksaker eller webbkampanj.

Odd Kommunikation AB
Västergatan 7, 352 31 Växjö
0470 - 286 00
hej@odd.se

         

Varukorg