Har du precis startat eget företag?

Som nystartad är det mycket att tänka på. Du kan din grej och ser fram emot att få kunder som kan ta del av det du erbjuder. Men hur hittar du nya kunder? Och hur hittar de dig?

Idag kommunicerar de flesta av oss främst digitalt. 83% av internetanvändarna i Sverige använde under 2018 sociala medier (Källa: Svenskarna och internet 2018). Det är där våra kunder finns. Men det räcker inte att bara fixa ihop en hemsida eller en företagssida på Facebook. Det krävs en genomtänkt plan. Både för att du ska lyckas men även för att slippa dyra och onödiga kostnader på lösningar som inte var rätt för dig. Även de billigaste lösningarna kan blir dyra. Både på grund av missade affärer och då du troligen måste göra om dem när du bestämmer dig för att satsa.

Vi arbetar även med tryckt marknadsmaterial och kan hjälpa dig att få en snygg och säljande profil över hela din marknadsföring.

Kundupplevelsen måste hålla ihop över alla kanaler som hemsida, mailutskick, sociala medier, kampanjer, jobbannonser, foldrar, visitkort med mera. Och det är här Odd kommer in och kan hjälpa dig.

Rätt lösning redan från början

Jag ser till att du hamnar rätt från början och att du får en stabil grund att jobba vidare med. Vi utgår från dig, din verksamhet, dina möjligheter och dina resurser. Du får hjälp med helheten. Allt från logotyp, www-adress, e-post och hemsida till sociala medier och en plan för hur du ska arbeta med dessa kanaler. Tillsammans skapar vi den bästa lösningen för dig!

Vill du veta mer? Hör av dig till mig på 0470-286 00 eller skicka din förfrågan här så kontaktar jag dig och berättar mer.
Jag vill veta mer om...

Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Möt Nina

Jag som äger och driver Odd heter Nina Möller. Jag är konsult och utbildare inom digital marknadsföring samt grafisk formgivare. En av de bästa delarna med mitt jobb är att möta alla dessa härliga företagare och få kliva in i deras värld för en stund. Få lära känna deras verksamhet, personerna bakom och kunderna. För att sen kunna hjälpa till där det behövs inom marknadsföringen. Jag har drivit eget företag sedan 2003 och har en gedigen erfarenhet både av att driva företag men även av hur man som egenföretagare ska lyckas med sin marknadsföring.

Välkommen! /Nina på Odd