Skip to main content

Profil, Digitalt Visitkort och tryckta säljkort

Devolut är hållbarhetsbyrån som hjälper företag att bli mer hållbara och framtidssäkrade. Vi har tagit fram en enkel profil och ser till att de är synliga och sökbara via ett Digitalt visitkort. En perfekt start för ett nystartat företag.

Enkel logotyp med färgpalett

Vi började med ett inledande samtal där kunden förmedlade sina önskemål. Vi tog fram förslag på en enklare textbaserad logotyp och färgprofil. När profilen var klar och godkänd levererades logotypen i alla format kunden behövde för webb och tryck samt färgkoderna.

Digitalt Visitkort

Ett Digitalt Visitkort (DV) är en enklare webbplats, en one-page-lösning. Ett perfekt sätt att enkelt visa upp sin verksamhet och locka fler kunder. För Devolut blev detta ett perfekt val. Vi fokuserade på budskapet så det skulle komma fram på ett snabbt och enkelt sätt. Sen använde vi profilen och dessa snygga illustrationer för att presentera företaget. Det var viktigt att lyfta Sofia och hennes bakgrund samt att det skulle vara enkelt att ta kontakt.

Vi hjälpte även till med köp av domän och att sätta upp e-post samt webbhotell till webbplatsen.

Tryckta visitkort / säljkort

Sofia önskade kort att dela ut vid nätverkande och fysiska möten. Hon önskade ett lite större kort med mer information än vad som får plats på ett vanligt visitkort.

Sociala medier

Till Devoluts sociala medier tog vi fram matchande omslagsbilder och även bilder att använda i flödet.
”Det är ett nöje att samarbeta med Odd som lyhört och med den där extra frågan och förslaget ser till att resultatet blir extra bra. Så tacksam för ett proffsigt material!”
– Sofia Mårdh, Devolut

www.devolut.se

Behöver du hjälp med din marknadsföring?

Läs mer nedan eller kontakta oss via hej@odd.se. Det går även bra att chatta med oss under arbetstid, klicka på pratbubblan nedan.

Ny och säljande hemsida
Sociala medier
Grafisk profil
Trycksaker