fbpx

Grundkit till nystartade Vanille & Co

Vanille & Co är ett nystartat företag och vi har hjälpt dem att komma igång med en bra grund med hemsida, logo och tryckta visitkort. Saknaden efter funktionella, hållbara och miljömedvetna produkter under ett och samma tak ledde till starten av Vanille & Co.  Filosofin är att kunna erbjuda miljömedvetna och hållbara produkter för livet med häst utan att tulla på varken funktion eller kvalitet. Karin och Tilda kom till oss redan vid starten och vi fanns här som ett bollplank. Tillsammans skapade vi en logotyp, plockade fram färger, typsnitt och hittade en profil som återspeglar det varumärket står för.  Till hemsidan valde de vår enklare variant, ett Digitalt visitkort. Det är en one-page-lösning som passar perfekt för ett nystartat företag. En enklare hemsida som går att vidareutveckla när företaget är redo.

Snygga visitkort som matchar det digitala visitkortet togs också fram. Tryckta på ett soft-touch-papper med en lack på texten. Baksidan pryds av dem själva. Vi rekommenderade en fotograf, Alexander Hall, som fotade Karin, Tilda och deras hästar i deras hemmiljö.

Projektbilder

Behöver du hjälp med din marknadsföring?

Läs mer nedan eller kontakta oss via hej@odd.se. Det går även bra att chatta med oss under arbetstid, klicka på pratbubblan nedan.

Ny och säljande hemsida
Sociala medier
Grafisk profil
Trycksaker

Prenumerera på marknadsföringstipsVarannan vecka kommer mina tips direkt till din mailkorg

Lär dig mer om sociala medier, hemsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Du kan avfölja när du vill. Din information kommer inte att delas med tredje part.
/Nina på Odd