Skip to main content

E-handel och trycksaker till nystartade Vanille & Co

Vanille & Co är ett nystartat företag och vi har hjälpt dem att komma igång med en bra grund med hemsida, logo och tryckta visitkort. Saknaden efter funktionella, hållbara och miljömedvetna produkter under ett och samma tak ledde till starten av Vanille & Co.  Filosofin är att kunna erbjuda miljömedvetna och hållbara produkter för livet med häst utan att tulla på varken funktion eller kvalitet. Karin och Tilda kom till oss redan vid starten och vi fanns här som ett bollplank. Tillsammans skapade vi en logotyp, plockade fram färger, typsnitt och hittade en profil som återspeglar det varumärket står för.  Till hemsidan valde de vår enklare variant, ett Digitalt visitkort. Det är en one-page-lösning som passar perfekt för ett nystartat företag. En enklare hemsida som går att vidareutveckla när företaget är redo.

Från Digitalt Visitkort till webbshop

Redan efter ett halvår var det dags att vidareutveckla det Digitala visitkortet till en e-handel. Så kul att hänga med på deras resa och ta nästa steg med en e-handel. Vi hjälpte till att sätta upp shopen och betallösning med Klarna. Sen sköter Karin och Tilda allt på egen hand. Vi finns här och stöttar när de behöver oss.

Trycksaker

Vi har tagit fram snygga visitkort och korrkort som matchar webbplatsens design. Tryckta på ett soft-touch-papper med en lack på texten. Baksidan pryds av dem själva. Vi rekommenderade en fotograf, Alexander Hall, som fotade Karin, Tilda och deras hästar i deras hemmiljö.

Sen har vi även ordnat en stämpel och stickers som de kan använda till emballaget för deras produkter som ska skickas till kund.

Projektbilder

Behöver du hjälp med din marknadsföring?

Läs mer nedan eller kontakta oss via hej@odd.se. Det går även bra att chatta med oss under arbetstid, klicka på pratbubblan nedan.

Ny och säljande hemsida
Sociala medier
Grafisk profil
Trycksaker