Superkrafter med hulkensmoothie

Jag skrev för ett tag sedan om morgonrutiner på Instagram. Har du några speciella morgonrutiner för att hålla dig pigg under hela dagen? För mig gäller det att redan kvällen innan börja förbereda. Genom att lägga mig i tid kommer jag att orka gå upp i tid. Och att få en lugn morgon där jag hinner äta frukost är jätteviktigt för mig. Annars rubbas hela dagen, känns det som iallafall.

Till frukost blir det alltid kaffe och en hulkensmoothie. Sen kan det bli fröknäcke, keso, ägg eller annat till. Men grunden är kaffet och den gröna sörjan, som faktiskt smakar fantastiskt gott. Färgen till trots så smakar den mest bär och banan. Så här kommer receptet på min uppiggande hulkensmoothie!

Hulkensmoothie

1-2 dl vatten
1 näve bladspenat
1/2 näve frusen mango
1/2 näve frusna bär som jordgubbar, hallon, blåbär… (ta det du har men gärna jordgubbar)
1 banan
1-2 tsk spirulina
1-2 tsk chlorella

Mixa och drick direkt.

Prenumerera på marknadsföringstipsVarannan vecka kommer mina tips direkt till din mailkorg

Lär dig mer om sociala medier, hemsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Du kan avfölja när du vill. Din information kommer inte att delas med tredje part.
/Nina på Odd