fbpx

Webbplats med koppling till Recruto

TopWork är ett rekryterings- och bemanningsföretag i Växjö. De kontaktade oss via rekommendation då de behövde en ny webbplats. Designen behövde fräschas upp och innehållet ses över. Dessutom ville de göra om hur deras lediga tjänster presenterades. De använder plattformen Recruto där alla lediga tjänster läggs upp.

Nya bilder fotades och vi strukturerade tillsammans med kunden upp en ny menyhierki och texter. En layout skapades med fokus på att besökarna enkelt skulle kunna läsa om TopWork, registrera sitt CV, se alla lediga jobb och ansöka. Vi skapade en lösning som läser in deras lediga jobb från Recruto genom en XML-feed, den uppdateras en gång per dygn. Nu läggs deras lediga jobb som undersidor på deras egen domän istället för att hänvisa besökarna till en annan plattform. Det är först när besökaren ansöker som de kommer till Recruto. När TopWork ska marknadsföra sina lediga jobb nu gör de det mot den egna domänen vilket är mer positivt när det gäller deras sökoptimering och byggandet av det egna varumärket.

Till designen utgick vi från deras grafiska profil. Resultatet blev en stilren webbplats där besökaren snabbt känner igen TopWorks signifikanta lila färg. Vi kopplade deras Instagram till ett bildgalleri som automatiskt uppdateras och en blogg där VD:n skriver artiklar om verksamheten som också ska bidra till bättre sökoptimering.