Skip to main content

Underkläder, skönhetsprodukter och sociala medier

I torsdags bar det av ut i de Småländska skogarna för att hälsa på Susanne som driver företaget Naturliga rum. Susanne bokade tid hos mig via konsulttimmen.se. Det blev 3h med Instagram, Facebook och lite fotografering för just dessa kanaler.

Konsulttimmen är ett riktigt bra initiativ av Region Kronoberg där företagare i Kronobergs län kan få upp till 6 fria timmar med rådgivning. Susanne på Naturliga rum nappade på idén och fick 6 h som hon valde att använda hos Odd.

Jag brukar alltid råda mina elever/kunder att samla ihop bilder i en egen bildbank. Bilder som passar profilen och varumärket och den stil man vill ha på bilderna. Då tänker jag både på motivet (människor, miljöer mm) och utseendet (färger, filter mm). Fota själv, ta hjälp av en fotograf, köp bilder eller hitta fria bilder. Det går bra att blanda men se gärna till så de håller någon form av röd tråd, oavsett vem som fotat dem.

Vid detta möte passade jag på att ta med kameran och hjälpte Susanne med att fylla på sin bildbank med bilder och ge tips på vad man kan fota. Ibland kan det bara behövas lite inspiration för vad man kan använda för bilder. Inzoomade, utzoomade, olika vinklar, detaljer, miljöer, människor…

Här är några exempel på bilder som togs under mötet: