Utbildning, snöstorm och sociala medier

Under tisdagens snöstorm filade ett nytt gäng på innehållsstrategier för sina sociala medier. Vi höll till högst upp i Alpha-huset med (nästan) 360-graders utsikt runt området. Snön yrde omkring oss utanför medan vi pratade strategier, innehåll, olika kanaler och mycket kring just bilder och hur man skapar engagemang.

Ett par deltagare lyckades tyvärr inte ta sig fram på grund av snöovädret men de som var på plats fick ta del av olika verktyg och tips för att ta fram ett bra och engagerande innehåll till kanaler som exempelvis Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn. Dessutom ett bra tillfälle att ställa alla de där frågorna som dykt upp längs vägen. Jag blev kvar 1,5h efter utbildningen och svarade på frågor samt hade lite extra visning av diverse funktioner.

Just nu finns inget satt datum för nästa tillfälle utan vill du gå hör du bara av dig och bokar när det passar dig. Det går att gå i grupp om ni är flera företagare som vill gå tillsammans. Eller så kör vi för enbart ditt företag. Du hittar mer information här.

Taggar:

Lämna en kommentar

Priser och offert

Hör av dig för mer information, riktpris eller offert.

Odd Kommunikation AB
Videum Science Park
Framtidsvägen 10A, 351 96 Växjö
0470 - 286 00
hej@odd.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Boka tid för rådgivning
Vår Policy

             

Varukorg