Halvdagsutbildning i sociala medier

Jag möter dagligen företag som har problem att få till den digitala marknadsföringen. De vet att de borde arbeta med det mer men får inte tiden att räcka till. Eller så fastnar det i vad de ska skriva och dela med sig av. Prestationsångesten är hög när det gäller att publicera något på Facebook eller den egna webbplatsen. Känner du igen dig? Du är långt ifrån ensam. 

Vi planerar två utbildningstillfällen i höst där vi hjälper dig att välja rätt kanaler och skapa bra innehåll för dina sociala medier. Vi visar hur du med en genomtänkt plan och rätt innehåll kan använda sociala medier för att stärka varumärket, få en större publik och sälja mer. Teori blandas med praktiska övningar och vi kör med små grupper.

Anmälan öppnar inom kort men du kan redan nu skriva upp dig på vår intresselista. Du får då mer information om utbildningen och blir den första som får veta när anmälan öppnar. Du förbinder dig inte till något genom att skriva upp dig som intressent. Däremot kommer du få ett extra bra lanseringserbjudande. 
Anmälan har öppnat och det är först till kvarn…

För mer information och anmälan

Efter utbildningen kommer du…

  • … ha grundläggande kunskaper om de vanligaste sociala medierna och vilka av dessa som just din verksamhet bör fokusera på.
  • … ha med dig praktiska hjälpmedel för att kunna lägga upp en plan, sätta mål och följa upp ditt arbete inom sociala medier.
  • … ha koll på vad du ska skriva och när.
  • … ha med dig mängder med tips på innehåll som du kan publicera.
  • … förhoppningsvis känna en stor inspiration och glädje till att vidareutveckla företagets digitala närvaro 🙂

 

Taggar:

Lämna en kommentar

Priser och offert

Kontakta oss för att få ett riktpris eller en offert. Boka gärna en tid så bjuder vi på kaffe och pratar idéer kring din hemsida, trycksaker eller webbkampanj.

Odd Kommunikation AB
Västergatan 7, 352 31 Växjö
0470 - 286 00
hej@odd.se

         

Varukorg