Utbildning

Nedan hittar du exempel på färdiga utbildningar/föreläsningar som du kan boka. Vi kan hålla dem enbart för ditt företag eller om ni är flera som vill gå samman. Vi kan även skapa något skräddarsytt för just ditt företag eller nätverk. Utbildare är Nina Möller. För frågor och offert  kontakta henne på nina@odd.se.

På plats hos Odd eller hos dig

Dessa utbildningar nedan sker i grupp eller för enbart ditt företag. Vi kör i en utbildningslokal på Framtidsvägen i Växjö eller på plats hos dig. Finns du utanför Växjö kan resekostnader tillkomma om vi ska komma till dig.

Strategi sociala medier

Tid Heldag
Vart Framtidsvägen 10A, Växjö
Pris 5.500 kr ex moms /företag
Går att boka som grupp eller för enbart ditt företag

En utbildning/workshop där du lär dig allt från vad sociala medier är och varför ditt företag ska finnas där till vad som krävs för att lyckas och hur du skapar en egen plan. Du lär dig att välja rätt kanaler, sätta mål och hur du skapar bra innehåll. Du får med dig ett gediget material där vi steg för steg ger dig verktygen för att ta fram en strategi för företaget.

Du kommer även lära dig att schemalägga inlägg i förväg med programmet Later. Samt hur du följer upp hur det gick, vad skapade mest engagemang?

Under denna dag tar vi ett helhetsgrepp kring ditt arbete i sociala medier. Ta med dig datorn och jobba med dina egna kanaler direkt under utbildningen.

Planera och skapa innehåll till dina sociala kanaler

Tid 3h
Vart Framtidsvägen 10A, Växjö
Pris 2.500 kr ex moms /företag
Går att boka som grupp eller för enbart ditt företag

En utbildning/workshop där du lär dig knepen för att planera och skapa innehåll till dina sociala kanaler. Jobba mer effektivt genom att planera dina inlägg i god tid i förväg. Vi börjar med papper och penna men övergår sedan till det digitala verktyget Later, där du lär dig att schemalägga dina inlägg för Instagram, Facebook och Twitter. Men även hur du följer upp hur det gick för dina inlägg, vilka skapade mest engagemang? Du kommer påbörja arbetet med en strategi för ditt innehåll samt få mängder av tips på hur du tar fram bra och engagerande innehåll.

Ta med dig datorn och jobba med dina egna kanaler direkt under utbildningen.

Bilder i sociala medier

Tid 3h
Vart Framtidsvägen 10A, Växjö
Pris 2.500 kr ex moms /företag
Går att boka som grupp eller för enbart ditt företag.

Oavsett hur bra du är på sociala medier så kan allt falla på dåliga bilder. Här får du hjälp med att skapa genomtänkta och snygga bilder som speglar ditt varumärke och din röst. Du påbörjar arbetet med en egen bildstrategi.

Var förberedd vid nästa fototillfälle! Passar både nybörjare och dig som arbetat med sociala medier ett tag men som behöver inspiration eller en strategi för dina bilder. Du får prova dina kunskaper direkt på plats, så ta med mobil eller kamera.

Frukostföreläsning, Tema: Sociala medier - DATUM SLÄPPS INOM KORT

Tid 7.30 – 8.30
Vart Framtidsvägen 10A, Växjö
Pris 300 kr ex moms /företag
Det ingår om du vill ta med en vän/kollega!

En öppen frukost där alla deltagare anonymt får ställa frågor. Frågorna besvaras medan du njuter av en god frukost. Passa på och få svar på just dina funderingar kring sociala medier. Även ett trevligt tillfälle att möta andra företagare som har samma utmaningar när det gäller att nå ut via kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn, företagets blogg med flera.

Frukost ingår.

Onlineutbildningar

Dessa utbildningar nedan sker enbart online. Vissa av dem gör du helt på egen hand och några är med utbildare. I de med utbildare möts vi online via Zoom. Mellan mötena får du uppgifter att arbeta med inför nästa möte. Perfekt för dig som bor längre bort eller för dig som föredrar onlinemöten.

Släpps inom kort!

  

Behöver du en föreläsare till exempelvis ett event, en kick-off, ett nätverksmöte eller en frukostträff?

Nina visar hur du kopplar ett helhetsgrepp om din digitala marknadsföring och hur du skapar en vinnande strategi för sociala medier. Hon lär dig även hur du rent praktiskt kan arbeta mer effektivt med exempelvis LinkedIn, Facebook och Instagram. Och viktigast av allt: Hur du och din verksamhet får ut max av det. Du hittar mer information på Sveriges talare.

För bokning eller offertförfrågan, maila nina@odd.se eller ring 0470-286 00.

Exempel på föreläsningar

  • Hur du lyckas i sociala medier
  • Strategi för företag i sociala medier
  • Planera och skapa innehåll till dina sociala kanaler
  • Bilder i sociala medier – tips, inspiration och prova på
  • Kom igång med din digitala marknadsföring
  • Digital identitet för företag och entreprenörer
  • Kom igång med LinkedIn/Facebook/Instagram
  • Starta eget – min resa och om att gå sin egen väg

Välkommen att höra av dig

Odd Kommunikation AB
Postadress Videum Science Park, 351 96 Växjö
Besöks- och paketadress Framtidsvägen 10A, 352 57 Växjö
Tel 0470 - 286 00
E-post hej@odd.se


Jag vill veta mer om...

Välkommen till Framtidsvägen 10A i Växjö
hej@odd.se