Lär dig något nytt inom digital marknadsföring

Vi håller utbildningar, föreläsningar och individuella rådgivningsmöten (coachning) inom digital marknadsföring. Nedan hittar du mer information och länkar till shoppen för bokning. Vi kan även skapa något skräddarsytt för just dig eller dina medarbetare. Utbildare är Nina Möller. För frågor och offert  kontakta henne på nina@odd.se. Alla alternativ utom vår heldags workshop går att gå online.

Utbildning

För en person. Online eller hos Odd.

Sociala medier labbet – individuell 1:1

För grupper i små och större företag.

Sociala medier labbet – heldag workshop

För en person. Online eller hos Odd.

Effektiva mailutskick med Mailchimp

För en person. Online eller hos Odd.

Skapa snygga bilder med Canva

För en person. Online eller hos Odd.

Schemalägg sociala medier med Later

Rådgivning

För en person. Online eller hos Odd.

Rådgivning / Coachning 1:1 - Digital marknadsföring

På ett rådgivningsmöte får du tips och inspiration samt en utomstående att utbyta idéer med. Ta chansen att få ny input på din marknadsföring. Vart mår din verksamhet bäst av att synas? Vilka kanaler ska ni satsa på? Är sociala medier något för er? Hur kan hemsidan sälja mer? Hur får ni ihop den grafiska profilen? Frågorna är ofta många, och de flesta väljer ett första möte där vi pratar lite om allt för att sedan följa upp med mer nischade möten där vi går igenom mer specifika delar. 

Föreläsning

Behöver du en föreläsare till exempelvis ett event, en kick-off, ett nätverksmöte eller en frukostträff?

Nina visar hur du kopplar ett helhetsgrepp om din digitala marknadsföring och hur du skapar en vinnande strategi för sociala medier. Hon lär dig även hur du rent praktiskt kan arbeta mer effektivt med exempelvis LinkedIn, Facebook och Instagram. Och viktigast av allt: Hur du och din verksamhet får ut max av det.

Du hittar mer information på Sveriges talare. För bokning eller offertförfrågan, maila nina@odd.se eller ring 0470-286 00.

 


Lyhörd, intressant, kunnig & ödmjuk. I like :)

“Nina!: Lyhörd, intressant, kunnig & ödmjuk. I like :) Inser att jag visste mindre om sociala medier än jag tidigare trott. Jag kan definitivt rekommendera dig & denna kurs till andra bolag. Vill jobba mer ihop framöver!”
Carolina Seybold, Kommunikatör på Familjebostäder i Göteborg AB

Kloka och utmanande tips, allt för att mitt företag ska synas och växa.

"Att träffa Nina och få ta del av hennes kompetens har gett mig värdefull hjälp i mitt företag både digitalt och i annan typ av marknadsföring. Hon har gett mig både kloka och utmanande tips, allt för att mitt företag ska synas och växa. Jag kan verkligen rekommendera Nina på Odd.se till alla som vill ha professionell hjälp och råd när det gäller företagets marknadsföring och strategier."
Tina Börjesson,  Ägare Shine By Thomasine

Vissa har bara det DÄR!

"Vissa har bara det DÄR, de utstrålar styrka, kompetens och inger respekt utan att behöva anstränga sig, Nina är en sån person. Karaktär och kompetens inlindat i ett tryggt lugn. Hon har grund för sitt självförtroende och man lyssnar när hon pratar, viktiga pusselbitar för en företagare."
Michael Wedin, Loopia

Möt Nina

Jag som äger och driver Odd heter Nina Möller. Jag är konsult och utbildare inom digital marknadsföring samt grafisk formgivare. En av de bästa delarna med mitt jobb är att möta alla dessa härliga företagare och få kliva in i deras värld för en stund. Få lära känna deras verksamhet, personerna bakom och kunderna. För att sen kunna hjälpa till där det behövs inom marknadsföringen. Jag har drivit eget företag sedan 2003 och har en gedigen erfarenhet av att hålla utbildningar, föreläsningar och workshops inom just sociala medier. Och jag anpassar innehållet efter din nivå, oavsett om du är nybörjare eller har arbetat med sociala medier i flera par år.


Vi har under två års tid varit en del av Region Kronobergs projekt konsulttimmen.se. Där har alla företag i Kronobergs län, 0-49 anställda, kunnat ansöka om 6h fri rådgivning.  Ett mycket uppskattat projekt där vi rådgivit ett 40-tal företag.