Hur du lyckas i sociala medier

2.500kr

I denna onlineutbildning lär du dig vad sociala medier är och varför ditt företag ska finnas där. Vi går igenom vad som krävs för att lyckas och hur du kan skapa en egen strategi. Vilka kanaler ska du använda? Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Snapchat, Pinterest… en av dem eller allihop? Vilka vill du nå och vilka kommer lyssna? Hur väljer du rätt innehåll?

Denna utbildning hjälper dig att ta reda på svaren. Du får med dig ett gediget material där vi steg för steg ger dig verktygen för att ta fram en egen strategi för företaget.

Det är dags att ta ett stort kliv fram och få resultat med ditt arbete i sociala medier.

Kategori:

Efter utbildningen kommer du…

 … ha grundläggande kunskaper om de vanligaste sociala medierna och vilka av dessa som just din verksamhet bör fokusera på.

 … ha med dig praktiska hjälpmedel för att kunna lägga upp en plan, sätta mål och följa upp ditt arbete inom sociala medier.

 … ha koll på vad du ska skriva och när.

 … ha med dig mängder med tips på innehåll som du kan publicera.

 … ha med dig ett gediget kompendie från utbildningen med inspiration och mallar.

 … förhoppningsvis känna en stor inspiration och glädje till att vidareutveckla företagets digitala närvaro.

Utbildningen sker helt online, utan kontakt med utbildare, vilket innebär att du kan göra den vart du vill och när du har tid. Allt du behöver är din enhet (dator, platta eller mobil) och ditt utbildningsmaterial som kommer via brev med posten.

 

Utbildningsmaterial ingår

Det ingår en bok som kommer skickas till dig via post. Tanken är att du gör utbildningen online och efter varje lektion fyller i ett antal uppgifter i boken. Detta blir början till ditt företags strategi i sociala medier. Du får även mallar för att skapa egna innehålls- och publiceringsscheman.

 

Förkunskaper

Denna utbildning fungerar lika bra för den enskilda företagaren som för dig som arbetar på ett mindre eller mellanstort företag. Det ni har gemensamt är att ni vill utveckla och satsa på er närvaro i sociala medier. Du vet vad Facebook och Instagram är och har troligen använt dem ett tag. Men nu är det dags att ta ett stort kliv fram och få resultat med ditt arbete. Och kunna visa nyttan det ger för både dig själv och eventuell ledning.

 

Vanliga frågor

När kan jag börja utbildningen?

Från det att du betalat kan du dra igång direkt. Gör utbildningen i lugn och ro, när du vill.

Hur länge har jag tillgång till utbildningen?

Du har full tillgång till utbildningen i tre månader. Kontakta oss om du behöver mer tid.

Är priserna med eller utan moms?

Priserna är exklusive moms och 25% läggs på i kassan.

Får jag kvitto på beställningen?

Du får en orderbekräftelse och kvitto via e-post vid beställning.

Vad händer om jag är missnöjd med utbildningen?

Vi är övertygade om att du kommer ha stor nytta av våra utbildningar i din verksamhet. Skulle du känna att den utbildning du valt inte är något för dig, inom 30 dgr från ditt köp, får du hela beloppet tillbaka. Ingår det kursmaterial ska det skickas tillbaka i orört skick. Detta gör det helt riskfritt för dig att prova våra utbildningar! Vill du göra en retur ringer du oss och berättar varför du inte är nöjd. Finns det något vi kan hjälpa till med så gör vi det annars får du dina pengar tillbaka.

Om min kollega också vill gå utbildningen, hur gör vi då?

Utbildningen är personlig och priset är för en person. Om ni är två som önskar gå utbildningen köper ni varsitt konto. Om ni är flera personer kan vi även sätta ihop en skräddarsydd utbildning på plats hos er. Hör av er för offert.

Citat från deltagare

  • ”Innan gick jag dagligen och stressade upp mig över att jag måste lägga ut något via sociala medier. Nu slipper jag pressen och stressen. Det finns en plan och jag följer den. Jag vet vad jag ska skriva och när.”

    Mia, egen företagare och deltagare i Hur du lyckas i sociala medier

  • ”Denna kurs har gett mig många aha-upplevelser. Att det kunde vara så här kul att jobba med sociala medier”

    Johan, driver e-handel och deltagare i Hur du lyckas i sociala medier

  • ”Nu har jag bättre struktur på mina bilder och flödet ser oerhört mycket snyggare ut. Och fler likes! :)”

    Edin, PT och deltagare i Bli ett fotoproffs i social medier