Webbdesigner WordPress

Är du duktig på att skapa snygga webbplatser i WordPress?

Då kanske du är vår nya Oddiga kollega 🙂 Du har ett genuint intresse av att skapa bra och snygga webblösningar. WordPress, HTML och CSS är något du behärskar mycket väl. Du kommer ansvara för hela webbprojekt, från start till lansering samt sköta underhåll av befintliga kunders webbplatser. Det rör sig främst om webbplatser till små och medelstora företag men även e-handel. Kundkontakt och att kunna läsa av vad kunderna önskar och ta emot feedback är en viktig del i arbetet. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av jobb med kundkontakt sen tidigare.

Referenserna har en viktig roll i vårt urval och saknar du bra exempel på vad du kan är vi övertygade om att du utan större bekymmer kan sätta upp en eller ett par webbplatser i WordPress som visar vad du går för. Många kan bygga en webbplats men inte alla kan göra en riktigt snygg design som lyfter kundernas verksamhet och deras syfte med webbplatsen, det är en del i det vi tittar på i dina referenser.

ETT LITET ODDIGT FÖRETAG

Det är viktigt för oss att alla medarbetare känner sig delaktiga i verksamheten och fria under eget ansvar. Vi är ett litet team och de flesta är involverade i alla våra projekt. Tillsammans möter vi dagligen mängder med härliga företag och får äran att kliva in i deras värld en stund. För många är vi en del av resan under många år. Vi lär känna deras verksamhet, personerna bakom och deras kunder, för att sen hjälpa till där det behövs inom marknadsföringen.

DIN UTVECKLING ÄR VIKTIG FÖR OSS

Kreativitet är ett viktigt ledord i vårt arbete och vi ser till att ständigt hitta sätt att fylla på med inspiration genom internutbildning, workshops, delta i webbinar mm. Om du följer oss på Instagram har du säkert sett bilder från Oddkontoret. Hur digitala vi än må vara tror vi på kraften av att mötas och att arbeta i en miljö som inspirerar. Det är där magin sker när vi träffas, kan skratta, utbyta tankar och idéer, ha kul ihop och dessutom på ett kontor som uppmuntrar det kreativa skapandet.

DU…

  • …talar och skriver flytande svenska.
  • …behärskar WordPress, WooCommerce, HTML, CSS, Adobe XD och Adobe Photoshop mycket väl.
  • …är bra på att ta kunder och lyssna samt bemöta deras feedback.
  • …har ett öga för detaljer och lämnar inget åt slumpen
  • …trivs med att arbeta i ett litet företag med mycket eget ansvar där ingen dag är den andra lik.
  • …vill växa och utvecklas med oss.

Placeringsort Växjö, vi sitter på Framtidsvägen. Vi vill att du sitter här, ej på distans. Vi söker en anställd, ej samarbete med egenföretagare.
Omfattning 80-100%
Ansökan Skickas till jobb@odd.se

Har du frågor är du välkommen att kontakta Nina Möller på nina@odd.se. Vi hanterar ansökningar löpande.