Skip to main content

13 år

Så länge sen är det sedan jag gjorde mitt första uppdrag som egen företagare. Det var en hemsida till ett projekt inom Växjö kommun. Jag var student på Växjö universitet och engagerad i ett nätverk för tjejer som var intresserade av digitala medier. Efter lite pepp av medarbetare tog jag klivet och hösten 2003 skickade jag in alla papper till skatteverket. Om jag fick mersmak efter det uppdraget rådde det inga tvivel om.

Det dröjde däremot till 2007 innan jag blev egen på heltid. Det enda jag kan ångra nu i efterhand är att jag inte tog det steget tidigare. För livet som egen företagare och inom just denna branschen är som klippt och skuret för mig. Jag älskar det egna ansvaret, det kreativa, mixen av arbetsuppgifter och alla härliga människor jag möter. Jag lär känna nya människor och verksamheter hela tiden. Och att få sätta sig in i deras vardag och hjälpa till med det jag brinner för är fantastiskt kul och härligt utmanande.

Sen är det en väldigt speciell bransch där spelreglerna ändras konstant. Det gäller att ha koll på vad som händer och hänga med. Under dessa 13 år har det hänt extremt mycket, främst inom webb. Men det är också en del av tjusningen.

Ett stort tack till er som peppade mig att ta steget och ett stort tack till alla kunder och samarbetspartners som finns runt om mig. Jag är så glad och tacksam för varje dag jag får arbeta ihop med er. Helt galet bara att det redan gått 13 år! Många hemsidor, trycksaker, kampanjer och koppar med kaffe har det blivit sedan starten…

/Nina