fbpx

Trycksaker och profil-produkter

Vi kan hjälpa dig med alla typer av trycksaker och profilprodukter.

Trycksaker

Vi skapar allt från visitkort, brevpapper, kort, kuvert, foldrar och broschyrer till roll-ups, skyltar, profilmaterial och emballage. När vi skapar trycksaker utgår vi från din grafiska guide och ser till att alla dina trycksaker andas samma känsla. Vi väljer ut passande papper för dina trycksaker. Val av papper är lika viktigt som själva designen då det också påverkar intrycket och känslan. 

Visitkort – vår specialité!

Vi kan skapa visitkort i alla dess former. Vanligast är de traditionella visitkorten med raka eller rundade hörn. Men vi kan även erbjuda minikort, fyrkantiga kort, självhäftande, extra tjocka, transparenta, biologiskt nedbrytbara mm. Varje baksida på dina kort kan ha ett unikt utseende. Låt dem skifta i färger, använd olika fotografier eller budskap. Varför inte låta dina produkter eller medarbetare pryda baksidorna på korten. Låt dina visitkort sticka ut och skapa en reaktion nästa gång du delar ut ett.

Profilprodukter

Tygpåsar, non-woven-kassar, t-shirts, pennor, träningskläder… vi ordnar det du behöver. Hör av dig och berätta dina önskemål så tar vi fram förslag med priser.

Emballage för butik och e-handel

Behöver du emballage i form av kartonger, packmaterial, påsar, silkespapper, stämplar, etiketter, stickers, kort med mera? Vi kan ta fram all typ av emballage. Önskar du ett helt kit för en e-handel eller butik så har vi två paket där vi tar fram ett moodboard med förslag, designskiss och priser.

Emballage-kit

Vi börjar med ett inledande samtal där vi går igenom vilken typ av emballage du kan behöva. Med många års erfarenhet vet vi vad som behövs för exempelvis en e-handel eller butik. Vi kommer med tips, idéer och skannar sedan av marknaden och våra kontakter efter bra förslag som matchar både dina och våra tankar. Vi gör ett moodboard med förslag som du får kika på och inspireras av. Där presenteras även priser på allt. Detta är ett jobb som vi vet att många lägger dagar och veckor på, att hitta bra leverantörer och emballage av den kvalitet som önskas. Med vår erfarenhet kommer denna process gå snabbare samt att du får en erfaren kreatör att bolla idéer med.

Hör av dig till Edit, edit@odd.se, så hjälper hon dig med idéer och priser. Edit jobbar även mycket med emballage till e-handel och kan även där hjälpa till med hur du ur både ett strategiskt och ekonomiskt perspektiv väljer rätt produkter. Allt från kartonger, påsar, silkespapper, stickers, stämplar, giveaways med mera.