Skip to main content

Trycksaker &
profilprodukter

Vi kan hjälpa er med alla typer av trycksaker och profilprodukter.

Dags för en mässa eller se över era profilprodukter?

Vi skapar allt från visitkort, brevpapper, kort, kuvert, foldrar och broschyrer till roll-ups, skyltar, profilmaterial och emballage. När vi skapar trycksaker utgår vi från er grafiska profil och ser till att alla trycksaker andas samma känsla. Vi väljer ut passande papper, val av papper är lika viktigt som själva designen då det också påverkar intrycket och känslan. 

Visitkort – vår specialitet

Vi kan skapa visitkort i alla dess former. Vanligast är de traditionella visitkorten med raka eller rundade hörn. Men vi kan även erbjuda minikort, fyrkantiga kort, självhäftande, extra tjocka, transparenta, biologiskt nedbrytbara mm. Varje baksida på korten kan ha ett unikt utseende. Låt dem skifta i färger, använd olika fotografier eller budskap. Varför inte låta era produkter eller medarbetare pryda baksidorna på korten. Låt era visitkort sticka ut och skapa en reaktion nästa gång du delar ut ett.

Profilprodukter

Tygpåsar, non-woven-kassar, t-shirts, pennor, träningskläder… vi ordnar det ni behöver. Hör av dig och berätta om era önskemål så tar vi fram förslag med priser.

Emballage för butik och e-handel

Behöver ni emballage i form av kartonger, packmaterial, påsar, silkespapper, stämplar, etiketter, stickers, kort med mera? Vi kan ta fram all typ av emballage.

 • Det är ett nöje att samarbeta med Odd som lyhört och med den där extra frågan och förslaget ser till att resultatet blir extra bra. Så tacksam för ett proffsigt material!

  Sofia Mårdh, Devolut
 • Vi har upplevt Odd som mycket kunniga, professionella och flexibla. Vi är jättenöjda med samarbetet – och framför allt med resultatet!

  Karin Berg, HR-kommunikatör VTD
 • Vi är stolta över att lansera en ny uppdaterad, lätthanterlig och modern hemsida. Odd har lagt ner mycket energi för att få hemsidan precis så som vi vill ha den och vi är supernöjda, TACK!

  TopWork
 • Stort tack för all hjälp och ett supertrevligt bemötande.

  Stina, LogoIT
 • Vi fick en hemsida med ett tydligt och unikt formspråk och vi kan varmt rekommendera Odd till alla som söker något som är lite mer personligt och eget.

  Kristian Dahlin, VD, Ikonett
 • Nina och hennes kolleger visar prov på kunskap och engagemang och vi på YoSab är mer än nöjda med arbetet som de gjort för oss.

  Adam Östergren, YoSab
 • Tack för väldigt bra och proffsig hjälp. Ni visade mig ”allt” jag behöver veta och var väldigt lyhörda och service-minded.

  Psykolog Henric Hagelberg
 • Hemsidan blev mycket mycket fin, överträffade mina förväntningar. Blir så glad när alla andra som besöker hemsidan beundrar den!

  Zainab, Tandstudio Malmö

  Intresserad? Hör av dig och berätta mer om vad du behöver hjälp med.

  Tel.
  E-post

   Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.