Trycksaker och profilprodukter

Vi kan hjälpa dig med alla typer av trycksaker och profilprodukter.

Trycksaker

Vi skapar allt från visitkort, brevpapper, korrespondanskort, kuvert, foldrar och broschyrer till roll-ups, skyltar, profilmaterial och emballage. När vi skapar trycksaker utgår vi från din grafiska guide och ser till att alla dina trycksaker andas samma känsla.

Vi väljer ut passande papper för dina trycksaker. Val av papper är lika viktigt som själva designen då det också påverkar intrycket och känslan. 

Visitkort - vår specialité!

Vi kan skapa visitkort i alla dess former. Vanligast är de traditionella visitkorten med raka eller rundade hörn. Men vi kan även erbjuda minikort, fyrkantiga kort, självhäftande, extra tjocka, transparenta, biologiskt nedbrytbara mm. Varje baksida på dina kort kan ha ett unikt utseende. Låt dem skifta i färger, använd olika fotografier eller budskap. Varför inte låta dina produkter eller medarbetare pryda baksidorna på korten. Låt dina visitkort sticka ut och skapa en reaktion nästa gång du delar ut ett.

Profilprodukter

Tygpåsar, non-woven-kassar, t-shirts, pennor, träningskläder... vi ordnar det du behöver. Hör av dig och berätta dina önskemål så tar vi fram förslag med priser.

Emballage för butik och e-handel

Behöver du emballage i form av kartonger, packmaterial, påsar, silkespapper, stämplar, etiketter, stickers, kort med mera? Vi kan ta fram all typ av emballage. Önskar du ett helt kit för en e-handel eller butik så har vi två paket där vi tar fram ett moodboard med förslag, designskiss och priser.

Emballage-kit

Vi börjar med ett inledande samtal där vi går igenom vilken typ av emballage du kan behöva. Med många års erfarenhet vet vi vad som behövs för exempelvis en e-handel eller butik. Vi kommer med tips, idéer och skannar sedan av marknaden och våra kontakter efter bra förslag som matchar både dina och våra tankar. Vi gör ett moodboard med förslag som du får kika på och inspireras av. Där presenteras även priser på allt. Detta är ett jobb som vi vet att många lägger dagar och veckor på, att hitta bra leverantörer och emballage av den kvalitet som önskas. Med vår erfarenhet kommer denna process gå snabbare samt att du får en erfaren kreatör att bolla idéer med.

Sen väljer du om och vad du vill gå vidare med i förslaget. Det är inget köptvång och du får vårt moodboard med dig.

Vilka leverantörer vi väljer är däremot något som inte är med i detta. Du beställer produkterna via oss. Då vi beställer mycket material har vi ofta bättre priser än om du vänder dig direkt till leverantörerna. Och vi har ofta en egen kontaktperson på dessa företag som ger oss snabb service. Har du sen en egen kontakt inom tryck eller annat så går det så klart jättebra att du vänder dig till dem också.

Moodboard bas (1 kartong, 1 silkespapper, 1 sticker, 1 kort, 1 stämpel)
Passar en mindre butik eller e-handel som behöver ett enhetligt och prisvärt emballage.

Moodboard stor (bas + fler val av allt samt specialkrav)
Passar en större butik eller e-handel som har speciella krav på sitt emballage.

Vill du veta mer? Du är välkommen att höra av dig för mer information och priser.