Sälj och bygg varumärke med snygga och matnyttiga mailutskick

Att äga en egen maillista med prenumeranter som du kan göra riktade utskick till, är en av de mest effektiva säljkanalerna.

Dator och mobiltelefon som visar ett mailutskick för Pensionsguiden

Att kontinuerligt komma med tips och inspiration i människors mailkorgar gör att de med stor sannolikhet har er top of mind när de behöver det ni har att erbjuda. Ni vänjer dem vid att få information från er vilket gör att den dagen ni ger dem ett erbjudande så är sannolikheten större att de verkligen läser och även accepterar det. Men det gäller att utskicken är snyggt gjorda och har ett innehåll som gör att mottagaren finner ett så stort värde i dem att de vill fortsätta få dem. Här krävs en strategi för hur ofta de ska skickas, vad de ska innehålla och hur ni får fler prenumeranter.

Våra tjänster inom mailutskick

Rådgivning

Du kan boka en rådgivningstimme med oss och ställa alla frågor du vill angående mailutskick eller marknadsföring i stort. Vi kan kika på det upplägg ni har idag och komma med tips och inspiration. Eller om ni är helt nya när det gäller mailutskick så kan vi guida er rätt. Läs mer och boka rådgivning här

Kom igång med Mailchimp

Vi hjälper er att starta upp ett konto på Mailchimp och konfigurerar det rätt. Vi skapar en mailmall som matchar er grafisk profil och webbplatsen så mottagaren känner igen sig. Vi skapar även den första listan med prenumeranter och lägger in en koppling till webbplatsen om du vill att man ska kunna börja prenumerera där. Därefter får du inloggningsuppgifterna så ni kan ta vid och börja skapa era egna utskick.

Kontakta oss för mer information och priser. 

Designade mailmallar

Har du redan ett konto på Mailchimp men vill snygga till era utskick? Då kan vi skapa nya snygga mailmallar som matchar er grafisk profil och webbplatsen. Vi börjar med ett möte där vi går igenom syftet med utskicken, era önskemål och profil. 

Utbildning

Behöver du en utbildning i Mailchimp erbjuder vi även det. Vi går bland annat  igenom:

  • Gränssnittet i Mailchimp så du hittar.
  • Hur du hanterar dina prenumeranter och skapar listor med dem.
  • Hur du skapar snygga utskick som matchar din webbplats och grafiska profil.
  • Hur du kan schemalägga utskick.
  • Statistiken, hur du följer upp hur utskicken gått.
  • Kopplingen till din webbplats om du har WordPress, så besökarna kan anmäla sig där till dina mailutskick. 
  • Tips och trix att tänka på när det gäller mailutskick för att få ut bästa möjliga av dem.
Låt oss göra era utskick

Vi hjälper många företag att varje vecka/månad/kvartal göra utskick till deras prenumeranter och kunder. Vi sätter tillsammans upp en plan på när de ska skickas och vad de ska innehålla. Ni ger oss det grundmaterialet vi behöver och sen sätter vi ihop ett snyggt utskick, skriver texterna och ser till att det skickas vid rätt tid. Vi följer även upp hur det gick och håller dig uppdaterad med statistik.

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.