fbpx

Rådgivning inom marknadsföring

Få tips, inspiration och möjlighet att bolla dina tankar med en erfaren marknadsförare.

På ett rådgivningsmöte får du tips och inspiration samt en utomstående att utbyta idéer med. Ta chansen att få ny input på din marknadsföring. Vart mår verksamheten bäst av att synas? Vilka kanaler ska ni satsa på? Är sociala medier något för er? Hur kan hemsidan sälja mer? Hur får ni ihop den grafiska profilen? Frågorna är ofta många.

Antingen ser vi mer till helheten av er marknadsföring eller så fördjupar vi oss i en mindre del. Många väljer ett första möte där vi pratar om allt för att sedan följa upp med mer nischade möten där vi går igenom något mer specifikt som mailutskick, LinkedIn, Instagram, blogg, seo eller liknande.

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Du bokar ett möte här och efter köpet kontaktar vi dig och lägger upp en plan samt hittar ett datum för mötet. När det är dags möts vi här på Odds kontor eller online via TEAMS. Under detta möte fokuserar vi på det du vill ha hjälp med. Ställ så många frågor du bara orkar.

Rådgivare och utbildare är Nina Möller

Nina har arbetat med marknadsföring sedan 2003 och har en gedigen erfarenhet av att hjälpa företag med allt från helhetstänket till de små men ack så viktiga detaljerna. Hon förklarar så alla förstår, oavsett om du är nybörjare eller har arbetat med marknadsföring i flera år.

 • KLOKA OCH UTMANANDE TIPS, ALLT FÖR ATT MITT FÖRETAG SKA SYNAS OCH VÄXA

  Vårt möte är 50 minuter och vi möts online eller på vårt kontor i Växjö. 

  Pris 1.250 kr

  Priset är exklusive moms. Rådgivningsmöten som ej nyttjas betalas ej tillbaka. De ska användas inom 6 månader från köp. Om deltagaren inte kommer eller går att nå på utsatt tid räknas den som använd. Ombokning ska ske senast två arbetsdagar innan bokad tid.

  Kunder tycker till

  KLOKA OCH UTMANANDE TIPS, ALLT FÖR ATT MITT FÖRETAG SKA SYNAS OCH VÄXA.

  ”Att träffa Nina och få ta del av hennes kompetens har gett mig värdefull hjälp i mitt företag både digitalt och i annan typ av marknadsföring. Hon har gett mig både kloka och utmanande tips, allt för att mitt företag ska synas och växa. Jag kan verkligen rekommendera Nina på Odd.se till alla som vill ha professionell hjälp och råd när det gäller företagets marknadsföring och strategier.” Tina Börjesson,  Ägare Shine By Thomasine

  Jag kan verkligen varmt rekommendera Odd!

  ”Nina har en fantastisk kunskap och färdighet vad gäller det tekniska, och samtidigt är hon en estet ut i fingertopparna. Mina ibland luddiga idéer tar form och blir konkreta och tydliga när Nina tar hand om dem. Hennes tillgänglighet och ständigt positiva inställning har resulterat i att mitt företag nu stolt kan visa upp sig på internet i en strukturerad, snygg och enormt proffsig framtoning, vilket är helt nödvändigt idag. Jag kan verkligen varmt rekommendera Odd!” Elin Dahlkvist Frid, Big Day

  professionellt men ändå lättförståeligt

  ”Mina rådgivningstimmar genom Region Kronobergs projekt Konsulttimmen valde jag att lägga på företaget Odd Kommunikation. Nina hjälpte mig att lyfta fram och inspirera mig att hitta nya vinklar inom It & Digitalisering. På ett professionellt men ändå lättförståeligt sätt har Nina gett mig nya idéer inom mitt företag. Bra material och lärorikt upplägg har jag utvecklats tack vare timmarna på Odd.” Viktoria Åkesson Forss, Lilla Bus & Lilla Hem

  VISSA HAR BARA DET DÄR!

  ”Vissa har bara det DÄR, de utstrålar styrka, kompetens och inger respekt utan att behöva anstränga sig, Nina är en sån person. Karaktär och kompetens inlindat i ett tryggt lugn. Hon har grund för sitt självförtroende och man lyssnar när hon pratar, viktiga pusselbitar för en företagare.”
  Michael Wedin, Loopia

  gav mig MASSOR av energi och roliga idéer för framtiden

  ”Idag har jag återigen haft ett långt och givande möte med proffsiga Nina på Odd. Hon är den som hjälper mig med hemsidan och den som regelbundet svarar tålmodigt på alla mina frågor om allt om sociala medier, Google, annonsering mm och jag är sååå glad att hon finns. Dagens möte gav mig MASSOR av energi och roliga idéer för framtiden.” Sara, SMART Planering

  Samarbeten

  Vi har även återkommande samarbete med flera organisationer där vi hjälper deras medlemmar och klienter med rådgivning.

  BOKA RÅDGIVNING
  1.250 kr

  exkl moms

  Prenumerera på marknadsföringstips

  Leverans från mig direkt till din inkorg

  Lär dig mer om sociala medier, hemsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Praktiska tips du kan implementera direkt varvas med mer övergripande frågor för att väcka tankar och idéer.