fbpx

Hur ska ditt varumärke se ut, kännas och upplevas?

Vi ser till helheten av ditt företags kommunikation. Vare sig du behöver en helt ny grafisk profil eller hjälp med enskilda delar som en logotyp, trycksak eller digital identitet.

Vi börjar med ett möte

Hela processen startar med ett möte, antingen online eller här i Växjö. Då pratar vi igenom din affärsidé och gör en analys kring ditt varumärke. Vi plockar fram ledord som du vill ska representera företaget. Och vi tar även fram inspirationsmaterial kring hur ditt varumärke ska kännas, upplevas och se ut. Det handlar både om bilder, tonalitet i texter, färger, typsnitt mm.

Därefter börjar vi att skissa på logoförslag till dig. Vi gillar enkla logotyper som håller i längden. De ska representera företaget och matcha den övriga profilen. Allt ska harmoniera och vi utgår från företagets kärnvärden och det du vill uttrycka. Men vi ser även till det praktiska. Vi vill leverera en logotyp som fungerar där den behövs i er verksamhet, exempelvis på skyltar, trycksaker, webbplats och så vidare.

Logotyp med grafisk guide

I priset ingår ett koncept. Vi skissar på ett par vinklar på konceptet för att du ska få se några alternativ och känna att vi går åt rätt håll. Vi utgår från företagets kärnvärden/ledord och dina referensbilder. Det ingår tre revideringar efter första förslaget. Därefter sker kommande revideringar mot timdebitering. När logotypen är klar levereras den digitalt som png, jpg och eps, de format du behöver för både webb och tryck.

Vi tar i samband med detta även fram förslag på en ikon för exempelvis sociala medier, typsnitt som passar profilen, alla färgkoder och om möjligt även bildförslag inom profilen. Dessa presenteras i en grafisk poster som levereras som pdf och ett printat A3.

En enklare variant

För dig som inte har budget för en mer komplett profil så kan vi skapa en logo skriven i ett typsnitt. Vi tar fram förslag på upp till fyra olika typsnitt utifrån de exempel vi tillsammans kikat på. Vill du se fler förslag eller varianter efter dessa fyra, tar vi fram kommande mot timdebitering. När logotypen är klar levereras den digitalt som png, jpg och eps, de format du behöver för både webb och tryck.

Prenumerera på marknadsföringstipsMarknadsföringstips direkt till din mailkorg

Lär dig mer om sociala medier, hemsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Praktiska tips du kan implementera direkt varvas med mer övergripande frågor för att väcka tankar och idéer.