Hur ska ert varumärke se ut, kännas och upplevas?

Vi ser till helheten av företagets kommunikation och hjälper er med allt från logotyp till en komplett grafisk bok.

 • Bild med dator och telefon som visar företagets webbsida, papper med företagets färger och fotografi som visar vad det gör
 • Bild med dator och telefon som visar företagets webbsida, papper med företagets färger och fotografi som visar vad det gör
 • Bild med dator och telefon som visar företagets webbsida, papper med företagets färger och fotografi som visar vad det gör
 • Bild med dator och telefon som visar företagets webbsida, papper med företagets färger och fotografi som visar vad det säljer
 • Bild med dator och telefon som visar företagets webbsida, papper med företagets färger och fotografi som visar vad det gör

Vi börjar med ett möte

Hela processen startar med ett möte då pratar vi igenom er verksamhet och vart ni är på väg. Vi gör en analys kring hur varumärket ser ut idag. Vi plockar fram ledord och inspirationsmaterial som visar hur ni vill att ert varumärke ska kännas, upplevas och se ut. Det handlar både om bilder, tonalitet i texter, färger, typsnitt mm. Därefter börjar vi att skissa på förslag till er. Allt ska harmoniera och vi utgår från företagets kärnvärden. Men vi ser även till det praktiska. Vi vill leverera en grafisk profil som fungerar där den behövs i er verksamhet, som exempelvis på skyltar, trycksaker, hemsidan och sociala medier.

Slutresultatet presenteras i en grafisk bok eller grafisk guide, beroende på vilken tjänst ni beställt. Ni får logotypen i alla format ni behöver för webb och tryck. 

Vad är en bra logotyp? Läs mer i vår blogg om ämnet.

Våra tjänster inom grafisk profil

Komplett grafisk bok (inkl logotyp)

I vår grafiska bok ingår allt från logotyp till färger, typsnitt, ikoner, bildmanér och skisser på trycksaker, hemsida, flöden i sociala medier, giveaways, brevmallar, Power Point mm. En komplett bok som visar hur företaget ska kommunicera.

Logotyp med grafisk guide

Vi tar fram en logotyp som presenteras i en grafisk poster tillsammans med ikon, typsnitt, färger och bildmanér.

Sammanställning av befintlig grafisk profil

Har ni en grafisk profil idag men det spretar åt olika håll och den finns inte sammanställd så ni enkelt kan dela ut den till medarbetare och leverantörer? Vi samlar ihop er profil, ger den ett lyft om det behövs och ser till att ni får den levererad antingen som en komplett grafisk bok eller vår enklare grafiska guide.

Finslipning av befintlig logotyp

Har ni redan en grund idag som ni vill behålla men kanske finslipa något eller modernisera? Då kan vi mot timdebitering hjälpa er att förädla det ni har.

Exempel på logotyper vi skapat

Jacobssons optik 1897 logo
Widerstedt logo
Wagner Wayfinder Logo
Tasstastic Logo
Skåningegård Logo
Mötes labbet Logo
Vxo Garden Logo
Carina Odd COaching Logo
Pensionsguiden Logo
Betty Wassenius Logo
Advokatbyrån Linda Björnsdotter Logo
Devolut Logo
Andreas Blomqvist Logo
Leif Andersson coaching Logo
Party Pieces Logo
Homeopati soffan Logo
Feldthusen invest Logo
Newmountain Logo
Verksamhets partner Logo
Utomhusevent Logo
Kidsdecor Logo
Tollstern Advokater Logo
Nexus Spelbutik och Brädspelscafé Logo
Bostads Konsulterna Logo
Norr Delikatess Logo
Vanille och Co det hållbara hovavtrycket logo
Yosab Logo
Vitalguiden Logo

Se videos på ett par av alla de  profiler som vi skapat genom åren

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer.

  Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

  • Det är ett nöje att samarbeta med Odd som lyhört och med den där extra frågan och förslaget ser till att resultatet blir extra bra. Så tacksam för ett proffsigt material!

   Sofia Mårdh, Devolut
  • Vi har upplevt Odd som mycket kunniga, professionella och flexibla. Vi är jättenöjda med samarbetet – och framför allt med resultatet!

   Karin Berg, HR-kommunikatör VTD
  • Vi är stolta över att lansera en ny uppdaterad, lätthanterlig och modern hemsida. Odd har lagt ner mycket energi för att få hemsidan precis så som vi vill ha den och vi är supernöjda, TACK!

   TopWork
  • Stort tack för all hjälp och ett supertrevligt bemötande.

   Stina, LogoIT
  • Vi fick en hemsida med ett tydligt och unikt formspråk och vi kan varmt rekommendera Odd till alla som söker något som är lite mer personligt och eget.

   Kristian Dahlin, VD, Ikonett
  • Nina och hennes kolleger visar prov på kunskap och engagemang och vi på YoSab är mer än nöjda med arbetet som de gjort för oss.

   Adam Östergren, YoSab
  • Tack för väldigt bra och proffsig hjälp. Ni visade mig ”allt” jag behöver veta och var väldigt lyhörda och service-minded.

   Psykolog Henric Hagelberg
  • Hemsidan blev mycket mycket fin, överträffade mina förväntningar. Blir så glad när alla andra som besöker hemsidan beundrar den!

   Zainab, Tandstudio Malmö