fbpx

Hur ska ert varumärke se ut, kännas och upplevas?

Vi ser till helheten av företagets kommunikation och hjälper er med allt från logotyp till en komplett grafisk bok.

Vi börjar med ett möte

Hela processen startar med ett möte då pratar vi igenom er verksamhet och vart ni är på väg. Vi gör en analys kring hur varumärket ser ut idag. Vi plockar fram ledord och inspirationsmaterial som visar hur ni vill att ert varumärke ska kännas, upplevas och se ut. Det handlar både om bilder, tonalitet i texter, färger, typsnitt mm. Därefter börjar vi att skissa på förslag till er. Allt ska harmoniera och vi utgår från företagets kärnvärden. Men vi ser även till det praktiska. Vi vill leverera en grafisk profil som fungerar där den behövs i er verksamhet, som exempelvis på skyltar, trycksaker, hemsidan och sociala medier.

Slutresultatet presenteras i en grafisk bok eller grafisk guide, beroende på vilken tjänst ni beställt. Ni får logotypen i alla format ni behöver för webb och tryck. 

Vad är en bra logotyp? Läs mer i vår blogg om ämnet.

Våra tjänster inom grafisk profil

Komplett grafisk bok (inkl logotyp)

I vår grafiska bok ingår allt från logotyp till färger, typsnitt, ikoner, bildmanér och skisser på trycksaker, hemsida, flöden i sociala medier, giveaways, brevmallar, Power Point mm. En komplett bok som visar hur företaget ska kommunicera.

Logotyp med grafisk guide

Vi tar fram en logotyp som presenteras i en grafisk poster tillsammans med ikon, typsnitt, färger och bildmanér.

Sammanställning av befintlig grafisk profil

Har ni en grafisk profil idag men det spretar åt olika håll och den finns inte sammanställd så ni enkelt kan dela ut den till medarbetare och leverantörer? Vi samlar ihop er profil, ger den ett lyft om det behövs och ser till att ni får den levererad antingen som en komplett grafisk bok eller vår enklare grafiska guide.

Finslipning av befintlig logotyp

Har ni redan en grund idag som ni vill behålla men kanske finslipa något eller modernisera? Då kan vi mot timdebitering hjälpa er att förädla det ni har.

Exempel på logotyper vi skapat

Exempel på profiler som vi skapat

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer.    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

    [sourceurl thesource]