Skip to main content

Dags för en ny grafisk profil
eller förädla den ni har?

Vi designar er logotyp och tar fram passande typsnitt, ikoner och bildmanér som presenteras i en guide eller komplett grafisk bok.

En guide över hur ni visuellt ska kommunicera

Hela processen startar med ett möte då pratar vi igenom er verksamhet och vart ni är på väg. Vi gör en analys kring hur varumärket ser ut idag. Vi plockar fram ledord och inspirationsmaterial som visar hur ni vill att ert varumärke ska kännas, upplevas och se ut. Det handlar både om bilder, tonalitet i texter, färger, typsnitt mm. Därefter börjar vi att skissa på förslag till er. Allt ska harmoniera och vi utgår från företagets kärnvärden. Men vi ser även till det praktiska. Vi vill leverera en grafisk profil som fungerar där den behövs i er verksamhet, som exempelvis på skyltar, trycksaker, hemsidan och sociala medier.

Slutresultatet presenteras i en grafisk bok eller grafisk guide, beroende på vilken tjänst ni beställt. Ni får logotypen i alla format ni behöver för webb och tryck. 

Vad är en bra logotyp? Läs mer i vår blogg om ämnet.

 • Vi har i samarbete med Odd tagit fram en ny grafisk profil som visar vilka vi är, vad vi gör och vad vi står för. Vi har upplevt Odd som mycket kunniga, professionella och flexibla. Vi är jättenöjda med samarbetet – och framför allt med resultatet!

  Karin Berg, HR-kommunikatör VTD (Västsvensk tidningsdistribution)

  Våra tjänster inom grafisk profil

  Komplett grafisk bok (inkl logotyp)

  I vår grafiska bok ingår allt från logotyp till färger, typsnitt, ikoner, bildmanér och skisser på trycksaker, webbplats, flöden i sociala medier, giveaways, brevmallar, presentation mm. En komplett bok som visar hur företaget ska kommunicera.

  Logotyp med grafisk guide

  Vi tar fram en logotyp som presenteras i en grafisk guide tillsammans med ikon, typsnitt, färger och bildmanér/mockups.

  Sammanställning av befintlig grafisk profil

  Har ni en grafisk profil idag men det spretar åt olika håll och den finns inte sammanställd så ni enkelt kan dela ut den till medarbetare och leverantörer? Vi samlar ihop er profil, ger den ett lyft om det behövs och ser till att ni får den levererad antingen som en komplett grafisk bok eller vår enklare grafiska guide.

  Exempel på logotyper vi skapat

  Tasstastic Logo
  Jacobssons optik 1897 logo
  Jacobssons optik 1897 logo
  Jacobssons optik 1897 logo
  Widerstedt logo
  Wagner Wayfinder Logo
  Skåningegård Logo
  Mötes labbet Logo
  Vxo Garden Logo
  Carina Odd COaching Logo
  Pensionsguiden Logo
  Jacobssons optik 1897 logo
  Betty Wassenius Logo
  Advokatbyrån Linda Björnsdotter Logo
  Devolut Logo
  Andreas Blomqvist Logo
  Party Pieces Logo
  Feldthusen invest Logo
  Verksamhets partner Logo
  Leif Andersson coaching Logo
  Utomhusevent Logo
  Kidsdecor Logo
  Homeopati soffan Logo
  Nexus Spelbutik och Brädspelscafé Logo
  Bostads Konsulterna Logo
  Vanille och Co det hållbara hovavtrycket logo
  Yosab Logo
  Vitalguiden Logo
  • Det är ett nöje att samarbeta med Odd som lyhört och med den där extra frågan och förslaget ser till att resultatet blir extra bra. Så tacksam för ett proffsigt material!

   Sofia Mårdh, Devolut
  • Vi har upplevt Odd som mycket kunniga, professionella och flexibla. Vi är jättenöjda med samarbetet – och framför allt med resultatet!

   Karin Berg, HR-kommunikatör VTD
  • Vi är stolta över att lansera en ny uppdaterad, lätthanterlig och modern hemsida. Odd har lagt ner mycket energi för att få hemsidan precis så som vi vill ha den och vi är supernöjda, TACK!

   TopWork
  • Stort tack för all hjälp och ett supertrevligt bemötande.

   Stina, LogoIT
  • Vi fick en hemsida med ett tydligt och unikt formspråk och vi kan varmt rekommendera Odd till alla som söker något som är lite mer personligt och eget.

   Kristian Dahlin, VD, Ikonett
  • Nina och hennes kolleger visar prov på kunskap och engagemang och vi på YoSab är mer än nöjda med arbetet som de gjort för oss.

   Adam Östergren, YoSab
  • Tack för väldigt bra och proffsig hjälp. Ni visade mig ”allt” jag behöver veta och var väldigt lyhörda och service-minded.

   Psykolog Henric Hagelberg
  • Hemsidan blev mycket mycket fin, överträffade mina förväntningar. Blir så glad när alla andra som besöker hemsidan beundrar den!

   Zainab, Tandstudio Malmö

   Intresserad? Hör av dig och berätta mer om vad du behöver hjälp med.

   Tel.
   E-post

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

    [sourceurl thesource]