Skip to main content

Dags för en ny grafisk profil
eller förädla den ni har?

Vi designar er logotyp och tar fram passande typsnitt, ikoner och bildmanér som presenteras i en guide eller komplett grafisk bok.

En guide över hur ni visuellt ska kommunicera

Hela processen startar med ett möte då pratar vi igenom er verksamhet och vart ni är på väg. Vi gör en analys kring hur varumärket ser ut idag. Vi plockar fram ledord och inspirationsmaterial som visar hur ni vill att ert varumärke ska kännas, upplevas och se ut. Det handlar både om bilder, tonalitet i texter, färger, typsnitt mm. Därefter börjar vi att skissa på förslag till er. Allt ska harmoniera och vi utgår från företagets kärnvärden. Men vi ser även till det praktiska. Vi vill leverera en grafisk profil som fungerar där den behövs i er verksamhet, som exempelvis på skyltar, trycksaker, hemsidan och sociala medier.

Slutresultatet presenteras i en grafisk bok eller grafisk guide, beroende på vilken tjänst ni beställt. Ni får logotypen i alla format ni behöver för webb och tryck. 

Vad är en bra logotyp? Läs mer i vår blogg om ämnet.

 • Vi har i samarbete med Odd tagit fram en ny grafisk profil som visar vilka vi är, vad vi gör och vad vi står för. Vi har upplevt Odd som mycket kunniga, professionella och flexibla. Vi är jättenöjda med samarbetet – och framför allt med resultatet!

  Karin Berg, HR-kommunikatör VTD (Västsvensk tidningsdistribution)

  Våra tjänster inom grafisk profil

  Komplett grafisk bok (inkl logotyp)

  I vår grafiska bok ingår allt från logotyp till färger, typsnitt, ikoner, bildmanér och skisser på trycksaker, webbplats, flöden i sociala medier, giveaways, brevmallar, presentation mm. En komplett bok som visar hur företaget ska kommunicera.

  Logotyp med grafisk guide

  Vi tar fram en logotyp som presenteras i en grafisk guide tillsammans med ikon, typsnitt, färger och bildmanér/mockups.

  Sammanställning av befintlig grafisk profil

  Har ni en grafisk profil idag men det spretar åt olika håll och den finns inte sammanställd så ni enkelt kan dela ut den till medarbetare och leverantörer? Vi samlar ihop er profil, ger den ett lyft om det behövs och ser till att ni får den levererad antingen som en komplett grafisk bok eller vår enklare grafiska guide.

  Exempel på logotyper vi skapat

   • Odd bidrar oerhört mycket till hur vi ser ut och uppfattas. Efter webbplatsen skapades mängder med trycksaker och även design av flera av våra produktserier. Allt som levererats har hållit hög kvalitet!

    Jerry Dahl, Brand Manager Scandinavia
   • Vi har upplevt Odd som mycket kunniga, professionella och flexibla. Vi är jättenöjda med samarbetet – och framför allt med resultatet!

    Karin Berg, HR-kommunikatör VTD
   • Det största bidraget till vår verksamhet har varit att skapa igenkänning och bygga på vårt varumärke. Vårt mål har inte varit att växa utan mer pågående skapa marknadsmaterial som skapar kännedom och stärker vårt varumärke.

    Lena Hermansson, Svensk FöretagsFörmedling
   • Nina och hennes kolleger visar prov på kunskap och engagemang och vi på YoSab är mer än nöjda med arbetet som de gjort för oss.

    Adam Östergren, YoSab
   • Tack för väldigt bra och proffsig hjälp. Ni visade mig ”allt” jag behöver veta och var väldigt lyhörda och service-minded.

    Psykolog Henric Hagelberg

    Intresserad? Hör av dig och berätta mer om vad du behöver hjälp med.

    Tel.
    E-post

     Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.