Våra kundprojekt

Här visas ett litet urval av alla kundprojekt. Överst mer inspiration och bredden av vad vi erbjuder och längst ner artiklar med några utvalda projekt.

Snygg och säljande webbplats

Vi har skapat webbplatser sedan 2003 och har hjälpt många företag, stora som små, med webbplats och e-handel. Här syns ett litet urval.

Grafisk profil

Vi ser till helheten av företagets kommunikation  och hjälper er med allt från logotyp till en komplett grafisk bok.

Sociala medier

Inom sociala medier kan vi hjälpa till med allt från utbildning och rådgivning till strategier, skapa inlägg och ge mängder med tips och inspiration.  På bilderna visas vår inspirationsguide där vi tar fram en tolvsidig folder med förslag på allt från bilder, tonalitet, hashtags och innehåll till just era kanaler. 

Trycksaker

Vi skapar allt från visitkort, brevpapper, kort, kuvert, stickers, foldrar och broschyrer till roll-ups, skyltar, profilmaterial och emballage.  När vi skapar trycksaker utgår vi från er grafiska profil och ser till att alla era trycksaker andas samma känsla. Val av papper är lika viktigt som själva designen då det också påverkar intrycket och känslan. 

Visitkort

Visitkort är en fantastisk produkt som hjälper till att bygga upp företagets varumärke. Idag är det så mycket mer än en förmedling av kontaktuppgifter. Med visitkortet kan ni skapa en reaktion och visa vad företaget står för. Här är bara en liten liten del av alla de hundratals visitkort vi skapat. Olika former, olika val av papper och med olika funktioner. Vissa även med ett chip i som är programmerat att utföra olika saker när en mobil läggs på. 

Kundprojekt