fbpx

Våra kundprojekt

Här visas ett litet urval av alla kundprojekt. Överst mer inspiration och bredden av vad vi erbjuder och längst ner artiklar med några utvalda projekt.

Snygg och säljande hemsida

Vi har skapat webbplatser sedan 2003 och har hjälpt många företag, stora som små, med hemsida och e-handel. Här syns ett litet urval och det är blandade branscher från tandläkare, frisörer, ekonomibyråer, museum och affärer till industrier, innovationsföretag till träningsanläggningar. Alla anpassade efter deras grafiska profiler och behov.

Grafisk profil

Vi ser till helheten av ditt företags kommunikation. Vare sig du behöver en helt ny grafisk profil eller hjälp med enskilda delar som en logotyp, trycksak eller digital identitet. Vid köp av logotyp kan du välja en enklare variant eller en mer komplett med en grafisk guide där vi även ser över ikoner, typsnitt, färger och bildmanér.

Sociala medier

Inom sociala medier kan vi hjälpa till med allt från utbildning och rådgivning till strategier, skapa inlägg och ge mängder med tips och inspiration. På bilderna visas vår inspirationsguide där vi tar fram en åttasidig folder med förslag på allt från bilder, tonalitet, hashtags och innehåll till just era kanaler. En guide per kanal. Här får ni allt serverat.

Trycksaker

Vi skapar allt från visitkort, brevpapper, kort, kuvert, stickers, foldrar och broschyrer till roll-ups, skyltar, profilmaterial och emballage. När vi skapar trycksaker utgår vi från din grafiska guide och ser till att alla dina trycksaker andas samma känsla.

Vi väljer ut passande papper för dina trycksaker. Val av papper är lika viktigt som själva designen då det också påverkar intrycket och känslan. 

Visitkort

Visitkort är en fantastisk produkt som hjälper till att bygga upp företagets varumärke. Idag är det så mycket mer än en förmedling av kontaktuppgifter. Med visitkortet kan ni skapa en reaktion och visa vad företaget står för. Här är bara en liten liten del av alla de hundratals visitkort vi skapat. Olika former, olika val av papper och med olika funktioner. Vissa även med ett chip i som är programmerat att utföra olika saker när en mobil läggs på. Så spännande!

Kundprojekt
Prenumerera på marknadsföringstips

Leverans från mig direkt till din inkorg

Lär dig mer om sociala medier, hemsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Praktiska tips du kan implementera direkt varvas med mer övergripande frågor för att väcka tankar och idéer.