Skip to main content

Kolla in vad vi
gjort genom åren

Här visas ett litet urval av alla kundprojekt från våra 20 år i branschen.

 • Odd bidrar oerhört mycket till hur vi ser ut och uppfattas. Efter webbplatsen skapades mängder med trycksaker och även design av flera av våra produktserier. Allt som levererats har hållit hög kvalitet!

  Jerry Dahl, Brand Manager Scandinavia
 • Vi har upplevt Odd som mycket kunniga, professionella och flexibla. Vi är jättenöjda med samarbetet – och framför allt med resultatet!

  Karin Berg, HR-kommunikatör VTD
 • Det har varit en fröjd att utveckla vår nya webbsida tillsammans med Odd! Det kändes tryggt att erfarenheten och tanken om branschens best practice ingick redan från början. Projektet höll tidplan och budget och det var alltid tydligt vad vi skulle göra och vad Odd gjorde. Resultatet blev en modern och kommunikativ webb som uppfyller våra och våra besökares behov.

  Kim Borvander Lindstedt, Kulturparken Småland
 • Det största bidraget till vår verksamhet har varit att skapa igenkänning och bygga på vårt varumärke. Vårt mål har inte varit att växa utan mer pågående skapa marknadsmaterial som skapar kännedom och stärker vårt varumärke.

  Lena Hermansson, Svensk FöretagsFörmedling
 • Nina och hennes kolleger visar prov på kunskap och engagemang och vi på YoSab är mer än nöjda med arbetet som de gjort för oss.

  Adam Östergren, YoSab
 • Tack för väldigt bra och proffsig hjälp. Ni visade mig ”allt” jag behöver veta och var väldigt lyhörda och service-minded.

  Psykolog Henric Hagelberg
 • Det är ett nöje att samarbeta med Odd som lyhört och med den där extra frågan och förslaget ser till att resultatet blir extra bra. Så tacksam för ett proffsigt material!

  Sofia Mårdh, Devolut