fbpx

Webbplats och foto till Söders blommors

Här i Växjö har vi en så fantastiskt fin blomsterbutik, Söders blommor. Vi har hjälpt dem med en ny webbplats, designad och uppbyggd i WordPress.
Inför skapandet av webbplatsen besökte vi butiken och fotade mängder med fina bilder. Har du inte besökt deras butik så är det ett måste. Genuint, mysigt, så mycket fina blommor och tillbehör och buketter ordnade som konstverk.

Webbplatsen är uppbyggd i WordPress och efter den lanserats höll vi en utbildning för kunden där de lärde sig att uppdatera på egen hand. De fick även en bildbank med mängder av bilder att använda i sina sociala kanaler. Vi skapade även ett filter för Lightroom som de kan använda på sina egna bilder för att få samma känsla på dem.

Projektbilder

Behöver du hjälp med din marknadsföring?

Läs mer nedan eller kontakta oss via hej@odd.se. Det går även bra att chatta med oss under arbetstid, klicka på pratbubblan nedan.

Ny och säljande hemsida
Sociala medier
Grafisk profil
Trycksaker

Prenumerera på marknadsföringstips

Leverans från mig direkt till din inkorg

Lär dig mer om sociala medier, hemsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Praktiska tips du kan implementera direkt varvas med mer övergripande frågor för att väcka tankar och idéer.