Hur ska ditt varumärke se ut, kännas och upplevas?

Vi ser till helheten av ditt företags kommunikation. Vare sig du behöver en helt ny grafisk profil eller hjälp med enskilda delar som en logotyp, trycksak eller digital identitet.

Vi börjar med ett möte

Hela processen startar med ett möte, antingen online eller här i Växjö. Då pratar vi igenom din affärsidé och gör en analys kring ditt varumärke. Vi plockar fram ledord som du vill ska representera företaget. Och vi tar även fram inspirationsmaterial kring hur ditt varumärke ska kännas, upplevas och se ut. Det handlar både om bilder, tonalitet i texter, färger, typsnitt mm.

Därefter börjar vi att skissa på förslag till dig. Efter förslagen presenterats ingår 3 revideringar i priset. Sen får du en grafisk guide, typsnitten du behöver, inspirationsbilderna, alla färgkoder, ikoner för sociala medier och så klart loggan i alla format du kan tänkas behöva.

Logotyp

Vi gillar enkla logotyper som håller i längden. De ska representera företaget och matcha den övriga profilen. Allt ska harmoniera och vi utgår från företagets kärnvärden och det du vill uttrycka. Men vi ser även till det praktiska. Vi vill leverera en logotyp som fungerar där den behövs i er verksamhet, exempelvis på skyltar, trycksaker, webbplats och så vidare.

Trycksaker

Vi skapar allt från visitkort, brevpapper, korrespondanskort, kuvert, foldrar och broschyrer till roll-ups, skyltar, profilmaterial och emballage. Önskar du skisser på trycksaker kan vi lägga till det i ditt varumärkeskit. När vi skapar trycksaker utgår vi från din grafiska guide och ser till att alla dina trycksaker andas samma känsla.

Vi väljer ut passande papper för dina trycksaker. Val av papper är lika viktigt som själva designen då det också påverkar intrycket och känslan. 

Visitkort - vår specialité!

Vi kan skapa visitkort i alla dess former. Vanligast är de traditionella visitkorten med raka eller rundade hörn. Men vi kan även erbjuda minikort, fyrkantiga kort, självhäftande, extra tjocka, transparenta, biologiskt nedbrytbara mm. Varje baksida på dina kort kan ha ett unikt utseende. Låt dem skifta i färger, använd olika fotografier eller budskap. Varför inte låta dina produkter eller medarbetare pryda baksidorna på korten. Låt dina visitkort sticka ut och skapa en reaktion nästa gång du delar ut ett.

Ny logo, trycksak eller hel grafisk identitet? Välkommen att höra av dig för offert.


"...Mina luddiga idéer tar form och blir konkreta och tydliga..."

"Nina har en fantastisk kunskap och färdighet vad gäller det tekniska, och samtidigt är hon en estet ut i fingertopparna. Mina luddiga idéer tar form och blir konkreta och tydliga när Nina tar hand om dem. Hennes tillgänglighet och ständigt positiva inställning har resulterat i att mitt företag nu stolt kan visa upp sig på internet."
Elin Dahlkvist Frid, Big Day