Webbplats till företag

Dags för en snygg och säljande webbplats? Det löser vi, men här på Odd får du så mycket mer än så.

 • Datorskärm, laptop, mobiltelefon och surfplatta som visar MT svets webbsida
 • Datorskärm, laptop, mobiltelefon och surfplatta som visar Söders blommor webbsida
 • Datorskärm, laptop, mobiltelefon och surfplatta som visar Organoxs webbsida
 • Datorskärm, laptop, mobiltelefon och surfplatta som visar Verksamhetspartners webbsida
 • Datorskärm, laptop, mobiltelefon och surfplatta som visar Möteslabbets webbsida
 • Datorskärm, laptop, mobiltelefon och surfplatta som visar SFFABs webbsida
 • Datorskärm, laptop, mobiltelefon och surfplatta som visar KajsaCOs webbsida
 • Datorskärm, laptop, mobiltelefon och surfplatta som visar Skåningegårds webbsida
 • Datorskärm, laptop, mobiltelefon och surfplatta som visar Lekosums webbsida

Vi är med från idé och skiss till design och publicering. Men vi hjälper även till efter att webbplatsen är klar så ni kan nå rätt besökare och webbplatsen kan göra det vi skapat den för, oavsett om det är att sälja, informera eller skapa leads.

Vi ser alltid utifrån företagets perspektiv och era förutsättningar. En webbplats är en investering, för vissa en väldigt stor sådan. Därför tycker vi att det är viktigt att ni inte bara köper en webbplats, utan en hållbar lösning som ni har nytta av i verksamheten.

En komplett lösning för både stora och små företag

Här får webbplatsen en unik design, den anpassas för mobilen och sökmotorerna. Behövs det hjälp med fotografering eller skriva texter så ordnar vi det. Vi ser även till att allt fungerar runt omkring webbplatsen med webbhotell, domän, e-post mm.

Viktigast av allt

Innan vi börjar med designen och innehållet, tar vi tillsammans reda på vad webbplatsen ska åstadkomma. Ska den sälja direkt? Ska den främst informera? Ska den användas som ett verktyg för kundtjänst eller säljavdelningen? Ska den samla in leads?

När vi vet vem som ska använda den, varför de ska göra det och hur, då kan vi börja skissa på en bra grundstruktur och ta fram innehåll. Ovanpå grundstrukturen läggs sen en snygg design som matchar företagets profil och lyfter innehållet.

Vad händer när webbplatsen är klar?

Efter att webbplatsen publicerats börjar arbetet med att hålla den uppdaterad, sprida den och locka rätt besökare. Vi hjälper till med att ta fram en plan för hur ni ska arbeta med den och utbildar den hos er som ska sköta uppdateringarna. Önskar ni hjälp med uppdateringarna går det även bra att kontakta oss när ni behöver vår hjälp.

Exempel på webbplatser vi skapat inom olika branscher:

www.rawforpaw.se
www.pensionsguiden.nu
www.skaningegard.se
www.godahus.se
www.organox.se
www.prenad.se
www.klaratanken.se
www.norrdelikatess.se
www.arcoma.se
www.devolut.se
www.sodersblommor.se
www.nalina.se
www.naturligarum.se
www.lekoseum.se
www.wagnerwayfinder.com
www.3sam.eu
www.psykologhagelberg.se

Följande ingår vid köp av ny webbplats

Oavsett storlek så finns det en grund som alltid ingår. Utöver detta så lägger vi till de funktioner som just ni behöver.

 • Idé och skisser – tillsammans hittar vi bästa lösningen för just er verksamhet
 • Unik design och uppbyggnad – vi skapar den i WordPress
 • Webbanpassning av text och bild – vi förädlar och webbanpassar era texter och bilder
 • Mobilanpassning – alla webbplatser anpassar sig efter den enhet som besökaren använder
 • Grundfunktioner – kontaktformulär, blogg/nyhetsfunktion, bildspel, bildgalleri, karta, backup, koppling sociala medier mm
 • Statistik via Google Analytics
 • Publicering – vi hjälper till med webbhotell, domäner, e-post och allt runt omkring
 • Utbildning – via telefon, TEAMS eller hos oss

Vanliga frågor

Leveranstid?

Normal leveranstid är 4-6 veckor från att vi fått allt underlag vi behöver. Fråga gärna vid beställning och berätta om ni har ett datum ni vill bli klara till, så gör vi vårt bästa för att hjälpa er.

Domäner, e-post, webbhotell och SSL

Här får ni hjälp med allt runt om kring hemsidan. Vi hjälper er att registrera en passande domän (www-adress), skapa e-postadresser, koppla på SSL-certifikat och så klart statistik så ni kan följa era besökare.

Vi har webbhotell som vi samarbetar med och skulle ni önska ett annat webbhotell går det också bra. Vi hjälper er att kolla upp så de har det som krävs för den nya hemsidan.

Kan vi uppdatera själva?

När det gäller webbplatsen så byggs den upp i WordPress och det ingår utbildning i hur ni uppdaterar på egen hand. Vill ni inte uppdatera går det också bra att bara maila Odd och vi löser det mot timdebitering.

När det gäller sociala medier, mail och webbhotell så får ni alla inloggningsuppgifter ni behöver.

Vi saknar bra bilder

Vi rekommenderar alltid att anlita en fotograf för att få en bildbank med snygga bilder som matchar er profil. Dessa kan sedan användas för webbplatsen, sociala medier och era kampanjer.

Finns det ingen budget för en fotograf har vi bildbanker där vi kan hitta bilder till webbplatsen.

Vi behöver hjälp med att skriva texterna

Om vi bara får en grund med bra fakta så kan vi hjälpa till att formulera och anpassa texterna för webben. Vi kan även skriva dem helt från grunden om ni inte har några texter alls idag. Fråga oss om våra tjänster inom copy.

Hur ska vi hinna uppdatera i alla kanaler?

Det är precis därför vi tar fram en strategi så ni vet vad ni ska göra, när och i vilka kanaler. Ni behöver inte vara aktiv i alla utan väljer de där er verksamhet får ut mest av att synas. Tillsammans tar vi fram en plan.

Sökoptimeras webbplatsen?

Alla webbplatser som skapas av Odd har en grund när det gäller sökoptimering. Webbplatsen byggs så sökmotorerna enkelt kan ta till sig innehållet och att vi får fram viktiga sökfraser som ni vill bli synliga på.

Vi ger även tips på hur ni ska arbeta med webbplatsen för att få bra resultat när det gäller synlighet hos sökmotorerna.

Sen finns det ytterligare steg att ta som inte ingår i grundpriset. Det som ingår kommer däremot vara fullt tillräckligt till att börja med om ni fortsätter att arbeta smart med webbplatsen. Fråga gärna så berättar vi mer kring detta.

Är webbplatsen mobilanpassad?

Ja, alla webbplatser vi skapar är mobilanpassade.

Vad kostar det?

Vi har ingen fast prislista utan tar fram en offert för varje uppdrag. Priset du får i offerten är däremot ett fast pris. Räkna med runt 30.000 kr ex moms för en mer komplett webbplats. Sen har vi enklare alternativ för de som önskar. Ni betalar endast en engångskostnad för webbplatsen, inga månadsavgifter. Däremot finns det serviceavtal för de som önskar.

Hör av dig på hej@odd.se så ger vi er ett riktpris på det ni vill göra. Känns riktpriset bra går vi igenom mer detaljer och ni får en komplett offert.

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer.

  Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

  • Det är ett nöje att samarbeta med Odd som lyhört och med den där extra frågan och förslaget ser till att resultatet blir extra bra. Så tacksam för ett proffsigt material!

   Sofia Mårdh, Devolut
  • Vi har upplevt Odd som mycket kunniga, professionella och flexibla. Vi är jättenöjda med samarbetet – och framför allt med resultatet!

   Karin Berg, HR-kommunikatör VTD
  • Vi är stolta över att lansera en ny uppdaterad, lätthanterlig och modern hemsida. Odd har lagt ner mycket energi för att få hemsidan precis så som vi vill ha den och vi är supernöjda, TACK!

   TopWork
  • Stort tack för all hjälp och ett supertrevligt bemötande.

   Stina, LogoIT
  • Vi fick en hemsida med ett tydligt och unikt formspråk och vi kan varmt rekommendera Odd till alla som söker något som är lite mer personligt och eget.

   Kristian Dahlin, VD, Ikonett
  • Nina och hennes kolleger visar prov på kunskap och engagemang och vi på YoSab är mer än nöjda med arbetet som de gjort för oss.

   Adam Östergren, YoSab
  • Tack för väldigt bra och proffsig hjälp. Ni visade mig ”allt” jag behöver veta och var väldigt lyhörda och service-minded.

   Psykolog Henric Hagelberg
  • Hemsidan blev mycket mycket fin, överträffade mina förväntningar. Blir så glad när alla andra som besöker hemsidan beundrar den!

   Zainab, Tandstudio Malmö