fbpx

Hemsida till företag

Dags för en snygg och säljande hemsida? Det löser vi. Men här på Odd får du mycket mer än så.

Vi är med från idé och skiss till design och publicering. Men vi hjälper dig även efter att hemsidan är klar så du kan nå rätt besökare och hemsidan kan göra det vi skapat den för, oavsett om det är att sälja, informera eller skapa leads.

Vi ser alltid utifrån ditt perspektiv och dina förutsättningar. En hemsida är en investering, för vissa en väldigt stor sådan. Därför tycker vi att det är viktigt att du inte bara köper en hemsida, utan en hållbar lösning som du har nytta av i din verksamhet.

En komplett lösning för både stora och små företag

Här får din hemsida en unik design, mobilanpassas, statistik över besökarna och anpassas för sökmotorerna. Behöver du hjälp med fotografering eller copy så ordnar vi det. Vi ser även till att allt fungerar runt omkring webbplatsen med webbhotell, domän, e-post mm.

Viktigast av allt

Innan vi börjar med designen och innehållet, tar vi tillsammans reda på vad du ska ha hemsidan till. Vad ska den åstadkomma? Vad har du för förväntningar på företagets hemsida? Ska den sälja direkt? Ska den främst informera? Ska den användas som ett verktyg för kundtjänst eller säljavdelningen? Ska den samla in leads?

När vi vet vem som ska använda den, varför de ska göra det och hur, då kan vi börja skissa på en bra grundstruktur och ta fram innehåll. Ovanpå grundstrukturen läggs sen en snygg design som matchar företagets profil och lyfter innehållet.

Vad händer när hemsidan är klar?

Efter att webbplatsen publicerats börjar arbetet med att hålla den uppdaterad, sprida den och locka rätt besökare. Vi hjälper dig att ta fram en plan för hur du ska arbeta med webbplatsen. Vi ser till att du har möjlighet att uppdatera innehållet på egen hand eller så tar du hjälp av oss att sköta det.

Exempel på webbplatser vi skapat inom olika branscher:

www.skaningegard.se
www.topwork.se
www.godahus.se
www.organox.se
www.klaratanken.se
www.ecovice.se
www.arcoma.se
www.devolut.se
www.sodersblommor.se
www.nalina.se
www.naturligarum.se
www.lekoseum.se

Följande ingår vid köp av ny hemsida

Oavsett storlek så finns det en grund som alltid ingår. Utöver detta så lägger vi till de funktioner som just din hemsida behöver.

 • Idé och skisser – vi hjälper dig att hitta bästa lösning för ditt företag
 • Unik design och uppbyggnad – vi skapar den i WordPress
 • Webbanpassning av text och bild – vi förädlar och webbanpassar dina texter och bilder
 • Mobilanpassning – alla hemsidor anpassar sig efter den enhet som besökaren använder
 • Grundfunktioner – kontaktformulär, blogg/nyhetsfunktion, bildspel, bildgalleri, karta, backup
 • Statistik via Google Analytics
 • Publicering – vi hjälper till med webbhotell, domäner, e-post och allt runt omkring
 • Utbildning – via telefon, TEAMS eller hos oss

Se exempel på kundprojekt

Vanliga frågor

Leveranstid?

Normal leveranstid är 4-6 veckor från att vi fått allt underlag vi behöver. Fråga gärna vid beställning  och berätta om du har ett datum du vill bli klar till, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Domäner, e-post, webbhotell och SSL

Här får du hjälp med allt runt om kring din hemsida. Vi hjälper dig att registrera en passande domän (www-adress), skapa e-postadresser, koppla på SSL-certifikat och så klart statistik så du kan följa dina besökare.

Vi har webbhotell som vi samarbetar med och skulle du önska ett annat webbhotell går det också bra. Vi hjälper dig att kolla upp så de har det som krävs för den nya hemsidan.

Kan jag uppdatera själv?

När det gäller hemsidan så byggs den upp i WordPress och det ingår utbildning i hur du uppdaterar på egen hand. Vill du inte uppdatera går det också bra att bara maila Odd och vi löser det mot timdebitering.

När det gäller sociala medier, mail och webbhotell så får du alla inloggningsuppgifter du behöver så du kan ändra på egen hand om du önskar.

Jag saknar bra bilder

Jag rekommenderar alltid att anlita en fotograf för att få en bildbank med snygga bilder som matchar er profil. Dessa kan sedan användas för hemsidan, sociala medier och era kampanjer.

Finns det ingen budget för en fotograf har vi bildbanker där vi kan hitta bilder till hemsidan.

Jag behöver hjälp med att skriva texterna

Om vi bara får en grund med bra fakta så kan vi hjälpa till att formulera och anpassa texterna för webben. Det ingår för en enklare hemsida. Även för en enklare folder så ingår det hjälp med texter.

Hur ska jag hinna uppdatera i alla kanaler?

Det är precis därför vi tar fram en strategi så du vet vad du ska göra, när och i vilka kanaler. Du behöver inte vara aktiv i alla utan väljer de där din verksamhet får ut mest av att synas. Tillsammans tar vi fram en plan.

Sökoptimeras hemsidan?

Alla hemsidor som byggs av Odd har en grund när det gäller sökoptimering. Hemsidan byggs så sökmotorerna enkelt kan ta till sig innehållet och att vi får fram viktiga sökfraser som ni vill bli synliga på.

Vi ger även tips på hur du ska arbeta med hemsidan för att få bra resultat när det gäller synlighet hos sökmotorerna.

Sen finns det ytterligare steg att ta men dessa ingår inte i grundpriserna. Men det som ingår kommer vara fullt tillräckligt till att börja med. Fråga gärna så berättar vi mer kring detta.

Är hemsidan mobilanpassad?

Ja, alla hemsidor vi skapar är mobilanpassade.

Vad kostar det?

Vi har ingen fast prislista utan tar fram en offert för varje uppdrag. Men räkna med 20.000 – 30. 000 kr ex moms för en mer komplett hemsida. Sen har vi enklare alternativ för de som önskar. Du betalar endast en engångskostnad för hemsidan, inga månadsavgifter. Däremot finns det serviceavtal för de som önskar.

Hör av dig på hej@odd.se så ger vi dig ett riktpris på det du vill göra. Känns riktpriset bra går vi igenom mer detaljer och du får en komplett offert.

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer  Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

  • Det är ett nöje att samarbeta med Odd som lyhört och med den där extra frågan och förslaget ser till att resultatet blir extra bra. Så tacksam för ett proffsigt material!

   Sofia Mårdh, Devolut
  • Vi är stolta över att lansera en ny uppdaterad, lätthanterlig och modern hemsida. Odd har lagt ner mycket energi för att få hemsidan precis så som vi vill ha den och vi är supernöjda, TACK!

   TopWork
  • Vi fick en hemsida med ett tydligt och unikt formspråk och vi kan varmt rekommendera Odd till alla som söker något som är lite mer personligt och eget.

   Kristian Dahlin, VD, Ikonett
  • Hemsidan blev mycket mycket fin, överträffade mina förväntningar. Blir så glad när alla andra som besöker hemsidan beundrar den!

   Zainab, Tandstudio Malmö
  • Stort tack för all hjälp och ett supertrevligt bemötande.

   Stina, LogoIT
   Prenumerera på marknadsföringstipsMarknadsföringstips direkt till din mailkorg

   Lär dig mer om sociala medier, hemsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Praktiska tips du kan implementera direkt varvas med mer övergripande frågor för att väcka tankar och idéer.