fbpx

Sälj direkt med e-handel

Från planering och uppbyggnad av butik till emballage och marknadsföring

Att skapa och driva en e-handel kräver enormt mycket tid och förberedelse. Vi är med från början och hjälper dig att reda ut vad du behöver. Därefter väljs plattform, en design skapas och butiken fylls med produkter och information. Utöver själva shoppen ska betalning- och logistiklösningar ordnas och det krävs väl utarbetade rutiner hos dig och ditt företag. Vi ger dig tips på vad du ska tänka på och guidar dig genom hela uppstarten.

Exempel på webbplatser med e-handel som vi skapat:
www.thorasgallery.com
www.naturligarum.se
www.lessebohandmadepaper.com
www.sydtextil.se
www.nalina.se
www.drtore.com
www.trefemtva.se
www.fabrikant.se (produktkatalog)

Trycksaker och emballage

Förutom en bra butik och smidig leverans så är upplevelsen när paketet kommer en viktigt del. Att få öppna ett paket som är väl inslaget med matchande silkespapper, tejp, klistermärken och informationsblad kan verkligen bidra till det där lilla extra. Vill du skicka med någon form av giveaway är det också positivt men viktigast är att emballaget har en genomgående tråd och förstärker det produkten och ditt varumärke står för.

Att nå kunderna

Efter att shoppen är klar gäller det att fortsätta fylla den med produkter och uppdatera den kontinuerligt med kampanjer och erbjudanden. Men hur ska du få kunderna till butiken? Här gäller det att ta fram en plan för hur du ska arbeta med annonser, kampanjer, sociala medier och content marketing. Tillsammans ser vi över vad du har för möjligheter och vad du bör satsa på.

Vanliga frågor

Vad ingår?

Vi köp av e-handel så köper du först en hemsida. Så här ingår allt som ingår under hemsida. Sen sätter vi upp e-handeln så som du önskar den. Du kan välja en standardlösning eller en helt specialanpassad.

Leveranstid?

Normal leveranstid är 6-8 veckor från att vi fått allt underlag vi behöver. Fråga gärna vid beställning och berätta om du har ett datum du vill bli klar till, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Integration med ex Visma och Fortnox

Önskar du integration till ditt ekonomisystem eller kassasystem har vi partners som ordnar det. Hör av dig så berättar vi mer.

Vad kostar det?

E-handel är ett tillägg till hemsidan. Så först köper du en hemsida och sen ett tillägg för e-handel. Här behöver vi pratas vid för att se vad du behöver och hur avancerad lösningen ska vara. Vi tar fram en offert för varje projekt. Men räkna med från 30 000 – 35 000 kr ex moms för en hemsida med e-handel.

  • Det känns naturligt för mig att Odd Kommunikation hjälper mig. Det är tryggt att veta att de har koll så att min webbshop alltid är uppdaterad.

    Susanne, Naturliga Rum
    Prenumerera på marknadsföringstipsMarknadsföringstips direkt till din mailkorg

    Lär dig mer om sociala medier, hemsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Praktiska tips du kan implementera direkt varvas med mer övergripande frågor för att väcka tankar och idéer.