fbpx

Sociala medier

Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter, Pinterest… vart mår er verksamhet bäst av att synas?

Sociala medier är idag ett av de mest effektiva verktygen för att synas, sälja och bygga varumärke. Genom att finnas där och dela med er av tips, inspiration och kunskap paketerat på ett smart sätt kan ni få en enorm spridning och långsiktiga säljkanaler.

Det finns två vägar att gå. Antingen så utbildar vi den på företaget som ska jobba med dessa kanaler eller så sköter vi tillsammans med er företagets närvaro och stöttar upp där det behövs.

Våra tjänster inom sociala medier

Rådgivning

Boka en rådgivningstimme med oss och ställ alla frågor du vill inom sociala medier eller marknadsföring i stort. Vi kan kika på det upplägg ni har idag och komma med tips och inspiration. Eller om ni är helt nya när det gäller sociala medier så kan vi guida er rätt. Läs mer om och boka rådgivning här

”Nina och Edit har inte bara förstått mig utan också utmanat och kommit med grymma förslag på lösningar så att THORA´s har fått det uttryck jag önskade. Affärsmässigt, hållbart och passionerat. Tack för att ni på Odd har hjälpt mig att göra världen lite snällare och lite vackrare.” Katarina Viebke ägare THORA´s

Start-up-kit

Vi startar upp företagskontot på Instagram, Facebook och LinkedIn. Vi fyller kanalerna med matchande företagsuppgifter, toppbilder, profilbild/logo, 6 st startbilder på Instagram samt konfigurerar och kopplar ihop kanalerna korrekt. När kontona är redo levererar vi inloggningsuppgifter så ni själva kan ta vid och fortsätta.

Inspirationsguide med allt ni behöver

Vi går igenom kanalerna och skapar en guide per kanal med förslag på innehåll, färger, bildmanér, hashtags och mängder med tips och inspiration. Allt serveras i en snygg 12-sid broschyr. Den som sköter kanalerna får en guide att följa i arbetet med sociala medier. Mycket uppskattad!

”Inspirationsguiden var väldigt bra, relevant och innehållsrik! Bra att kunna titta tillbaka i om man känner att man tappar tråden eller saknar inspiration.” Maja Sjöberg, Möbelriket

Läs mer om inspirationsguiden här

Bildmallar i Canva

Att skapa snygga bilder till alla företagets kanaler kan vara väldigt svårt utan ett bra program och rutiner för hur. Vi introducerar dig till Canva där du enkelt kan skapa bilder till både hemsida, sociala medier, trycksaker med mera. Vi lär dig att lägga text och logga på bilderna och skapa en egen bildstrategi.

Vi kan även göra färdiga mallar till dig som du kan återanvända för att skapa egna bilder. Vi utgår då från er grafiska profil så det blir snyggt och enhetligt.

Utbildning

Vi har fler olika utbildningar i social medier där ni sätter upp er egen strategi. Här hittar du mer information om våra utbildningar.

”Så himla bra med tips! Vill ha mer! Inser att det också finns så mycket mer att lära. En bra inblick i alla delar och väldigt sugen på att fördjupa sig i alla.” Linda Himsel, Linda Himsel Photography
Vi sköter allt

Vi har ingen tjänst där vi tar fullt ansvar för ett helt konto. Däremot hjälper vi er gärna med det ni behöver för att kunna göra det på egen hand. Vi hjälper er med strategin, designmallar och hur ni praktiskt gör. Vi rekommenderar att ni utser en person på företaget som vi utbildar genom ett par rådgivningstimmar eller med vår halvdagsutbildning. En annan populär tjänst är vår inspirationsguide som ger er en färdig strategi och mängder med tips.

Föreläsning

Vi håller med jämna mellanrum föreläsningar i egen regi. Vi kan även sätta ihop en föreläsning till er verksamhet, helt anpassad efter deltagarnas nivå och era önskemål. Vi samarbetar med flera större organisationer och har hållit föreläsningar hos exempelvis TRR, Länsstyrelsen i Kronoberg, ALMI mfl.

Läs mer om föreläsningar här

”Mycket trevlig och innehållsrik föreläsning. Enkelt och kortfattat, lätt följa med. Många nya tips och idéer inom sociala medier. Fått nya tankesätt och mycket inspiration! Tack för en trevlig och inspirerande dag!” Lagerqvist Bygg AB
Länklista i profilen på Instagram

Vi skapar en snygg länklista där ni kan göra reklam för era tjänster/produkter samt lägga in viktiga kontaktuppgifter och länkar till ex hemsida, blogg och andra kanaler.

Mer information och frågor

Är du osäker på vilken typ av hjälp ni behöver när det gäller sociala medier är det bara att höra av dig till oss. Maila hej@odd.se eller lämna dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig.

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer.    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.