Synas, sälja och bygga varumärke via sociala medier

Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube, Snapchat, Twitter, Pinterest… vart mår din verksamhet bäst av att synas? Hur når du ut och får fler följare? Vi hjälper dig att skapa en strategi för ditt företag i sociala medier.

Sociala medier är idag ett av de mest effektiva verktygen för att synas, sälja och bygga varumärke. Genom att finnas där och dela med dig av tips, inspiration och kunskap paketerat på ett snyggt sätt, anpassat efter hur du vill uppfattas, så kan du få en enorm spridning, många följare och effektiva säljkanaler.

Så här kan vi hjälpa dig med sociala medier

  • Rådgivning, online eller på Odds kontor i Växjö.
  • Ta fram en strategi
  • Utbildning så du kan arbeta med dina kanaler på egen hand. Läs mer här.
  • Vi sköter din närvaro externt.
  • Annonsering och kampanjer
  • Föreläsning på kick-off, frukostmöten, event mm. Läs mer här.

Se till att beröra och vara aktiv

Det behövs en plan som hjälper dig att skapa bra innehåll som berör och att du själv dagligen är aktiv. Detta i kombination med marknadsförda inlägg och kampanjer kan sprida varumärket och öka försäljningen på ett enormt kostnadseffektivt sätt. Det är däremot viktigt att komma ihåg att det är en långsiktig satsning som kräver kontinuitet, tålamod och en strategi.

Planera och schemalägga

Det finns flera verktyg som kan hjälpa dig att spara tid genom att exempelvis schemalägga inlägg i förväg. Vi kan även skapa mallar på olika typer av inlägg som alla på företaget kan följa.

Göra det själv eller ta in hjälp utifrån?

Det finns två vägar att gå. Antingen så utbildar vi dig och lär dig att arbeta med alla kanaler på egen hand. Vi hjälper dig med allt du behöver och anpassar utbildningen efter företagets behov.

Det andra alternativet är att vi sköter dina närvaro i sociala medier. Då startar vi med en workshop där vi skapar en strategi och fördelar arbetet samt går igenom i detalj hur det ska gå till.

Följ mina marknadsföringstipsVarannan vecka kommer mina tips direkt till din mailkorg

Lär dig mer om sociala medier, hemsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Du kan avfölja när du vill. Din information kommer inte att delas med tredje part.

Vh Nina på Odd