Sociala medier

Vi hjälper företag att bygga varumärke och synas på sociala medier som Instagram, LinkedIn och Pinterest.

Sociala medier är ett av de mest effektiva verktygen för att synas, sälja och bygga varumärke. Genom att finnas där och dela med er av tips, inspiration och kunskap paketerat på ett smart sätt kan ni få en enorm spridning och långsiktiga säljkanaler.

Vi hjälper er att få till en strategi för innehållet och att ert varumärket är med i allt från bild, text och hashtags till hur ni bemöter era följare.

 • Telefoner med Instagram stories, flödet och inlägg förslag
 • Telefoner med Instagram stories, flödet och inlägg förslag
 • Telefoner med Instagram stories, flödet och inlägg förslag
 • Telefoner med Instagram stories, flödet och inlägg förslag
 • Telefoner med Instagram stories, flödet och inlägg förslag

Våra tjänster inom sociala medier

Rådgivning – ställ alla frågor du vill

Boka en rådgivningstimme med oss och ställ alla frågor du vill inom sociala medier eller marknadsföring i stort. Vi kan kika på det upplägg ni har idag och komma med tips och inspiration. Eller om ni är helt nya när det gäller sociala medier så kan vi guida er rätt. Läs mer och boka rådgivning här

”Odd har inte bara förstått mig utan också utmanat och kommit med grymma förslag på lösningar så att THORA´s har fått det uttryck jag önskade. Affärsmässigt, hållbart och passionerat. Tack för att ni hjälpt mig att göra världen lite snällare och lite vackrare.” Katarina Viebke ägare THORA´s

Inspirationsguide / strategi till Instagram

Vi skapar en guide med förslag på allt från innehåll, färger, bildmanér, hashtags och mängder med tips och inspiration. Allt serveras i ett snygg 16-sidig häfte. Den som sköter kanalen får en färdig strategi att följa. Mycket uppskattad! Alla canvamallar ingår.

”Inspirationsguiden var väldigt bra, relevant och innehållsrik! Bra att kunna titta tillbaka i om man känner att man tappar tråden eller saknar inspiration.” Maja Sjöberg, Möbelriket

Läs mer om inspirationsguiden här

Bildmallar i Canva

Att skapa snygga bilder till alla företagets kanaler kan vara väldigt svårt utan ett bra program och rutiner för hur. Vi introducerar dig till Canva där du enkelt kan skapa bilder till både hemsida, sociala medier, trycksaker med mera. Vi lär dig att lägga text och logga på bilderna och skapa en egen bildstrategi.

Vi kan även göra färdiga mallar till dig som du kan återanvända för att skapa egna bilder. Vi utgår då från er grafiska profil så det blir snyggt och enhetligt.

Strategi LinkedIn

Vi hjälper dig och företaget att reda ut hur ni på bästa sätt kan använda kanalen för att bygga varumärke, nätverka, hitta fler kunder och medarbetare. Vi kan även ta fram en strategi för hur era medarbetare kan hjälpa företaget att nå ut och motivera dem till varför de bör använda kanalen. Vi hjälper dem att hitta en egen nytta för att sen med teamwork kunna hjälpa företaget framåt.

Strategi Pinterest

Pinterest är en kanal många glömmer. Det räknas som ett socialt medie men är egentligen som en sökmotor där många köpstarka svenskar dagligen söker efter tips och inspiration. Vi hjälper er att sätta upp en strategi för Pinterest för att bygga varumärket och sälja mer.

Utbildning

Vi har fler olika utbildningar i social medier där ni sätter upp er egen strategi. Här hittar du mer information om våra utbildningar.

”Så himla bra med tips! Vill ha mer! Inser att det också finns så mycket mer att lära. En bra inblick i alla delar och väldigt sugen på att fördjupa sig i alla.” Linda Himsel, Linda Himsel Photography
Föreläsning

Vi håller med jämna mellanrum föreläsningar i egen regi. Vi kan även sätta ihop en föreläsning till er verksamhet, helt anpassad efter deltagarnas nivå och era önskemål. Vi samarbetar med flera större organisationer och har hållit föreläsningar hos exempelvis TRR, Länsstyrelsen i Kronoberg, ALMI mfl.

Läs mer om föreläsningar här

”Mycket trevlig och innehållsrik föreläsning. Enkelt och kortfattat, lätt följa med. Många nya tips och idéer inom sociala medier. Fått nya tankesätt och mycket inspiration! Tack för en trevlig och inspirerande dag!” Lagerqvist Bygg AB

Mer information och frågor

Är du osäker på vilken typ av hjälp ni behöver när det gäller sociala medier är det bara att höra av dig till oss. Maila hej@odd.se eller lämna dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig.

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer.

  Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

  [sourceurl thesource]

  Prenumerera på marknadsföringstips

  Leverans från mig direkt till din inkorg

  Lär dig mer om marknadsföring, sociala medier, webbsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Praktiska tips du kan implementera direkt varvas med mer övergripande frågor för att väcka tankar och idéer.