Sociala medier

Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter, Pinterest… vart mår din verksamhet bäst av att synas? Hur når du ut och får fler följare?

Sociala medier är idag ett av de mest effektiva verktygen för att synas, sälja och bygga varumärke. Genom att finnas där och dela med dig av tips, inspiration och kunskap paketerat på ett smart sätt kan du få en enorm spridning och långsiktiga säljkanaler.

Det behövs en plan som hjälper dig att skapa bra innehåll som berör och att du själv dagligen är aktiv. Detta i kombination med marknadsförda inlägg och kampanjer kan sprida varumärket och öka försäljningen på ett enormt kostnadseffektivt sätt. Det är däremot viktigt att komma ihåg att det är en långsiktig satsning som kräver kontinuitet, tålamod och en strategi.

Det finns två vägar att gå. Antingen så utbildar vi dig och lär dig att arbeta med alla kanaler på egen hand. Eller så sköter vi din närvaro i sociala medier. Vi kan göra detta på flera sätt.

Så här kan vi hjälpa dig med sociala medier

  • Rådgivning, online eller på Odds kontor i Växjö.
  • Du går vår utbildning, Sociala medier labbet, där du under utbildningen arbetar fram en egen strategi för företaget.
  • Vi kickstartar dina kanaler genom att starta upp dem, konfigurera dem och fylla på med de första inläggen.
  • Du köper vår inspirationsguide. Vi går igenom era kanaler och skapar en guide per kanal med förslag på innehåll, färger, bildmanér, hashtags och mängder med tips och inspiration. Ni får allt serverat i en snygg broschyr.
  • Vi skapar 5 eller 10 inlägg till ert flöde och påbörjar en ny grund.
  • Du deltar i en av våra föreläsningar eller webbinar.
  • Vi kommer och kör en inspirationsföreläsning hos er.
Prenumerera på marknadsföringstipsVarannan vecka kommer mina tips direkt till din mailkorg

Lär dig mer om sociala medier, hemsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Du kan avfölja när du vill. Din information kommer inte att delas med tredje part.

/Nina på Odd