fbpx

Inspirationsguide till era sociala medier – vi gör jobbet och bjuder på mängder av tips

Alla som aktivt använder sociala medier som marknadsföringskanal vet hur svårt det kan vara att hålla ihop profilen, innehållet och få till de där detaljerna som ger pricken över i:et. Vi har en Inspirationsguide där vi för varje kund går igenom deras kanaler och ger förslag på innehåll, färger, bildmanér, tonalitet, typsnitt, hashtags, hur profilerna ska se ut med mm. Detta presenterar vi i en tolv-sidig broschyr tillsammans med mängder av tips och inspiration. Vi visar med mockups hur flödet kan se ut,⁠ så du snabbt får en känsla av hur det blir live.

”Inspirationsguiden är väldigt bra, relevant och innehållsrik! Bra att kunna titta tillbaka i om man känner att man tappar tråden eller saknar inspiration.”

Maja Sjöberg, Möbelriket

 

En färdig guide⁠

Den som sköter företagets kanaler får en guide att följa där vi redan gjort upp ett förslag på en strategi. Vi gör en guide för varje kanal som företaget satsar på. Ibland slår vi ihop Facebook och Instagram om det av någon anledningen inte skiljer sig så mycket i hur de två kanalerna används. Annars blir det en för LinkedIn, en för Instagram osv. En väldigt uppskattad tjänst som underlättar mycket.

Så här går det till

Efter beställning kontaktar vi dig för att ställa frågor och samla in all information vi behöver. När guiden sen är klar skickas den på tryck och företaget får en rykande het broschyr på posten att bläddra i och inspireras av.

Mallar i Canva ingår!

Beställer du denna guide ingår det även mallar skapade i Canva efter guidens riktlinjer! Så inte bara får ni själva strategin utan även färdiga mallar där ni enkelt bara kan byta ut texterna och bilderna. Redo att användas direkt! Det ingår däremot ingen genomgång i Canva utan enbart mallarna, vi delar dem till ditt Canva. Köper du en inspirationsguide för Instagram får du mallar för Instagram, köper du en inspirationsguide för LinkedIn bjuder vi på mallar för LinkedIn osv.

 

Anmäl ditt intresse här för mer information och pris  Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

   


  Här hittar du mer information om olika tjänster vi erbjuder inom sociala medier

  Prenumerera på marknadsföringstips

  Leverans från mig direkt till din inkorg

  Lär dig mer om sociala medier, hemsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Praktiska tips du kan implementera direkt varvas med mer övergripande frågor för att väcka tankar och idéer.