Om Odd

Odd – en kreativ byrå i Växjö som skapar och utbildar

Vi ordnar allt från hemsida, sociala medier till logotyp och trycksaker, som din externa marknadsavdelning. Eller så utbildar vi dig!

Lokalen

Kontoret ligger på Framtidsvägen 10A i Växjö. Välkommen att hälsa på!

Med en digital tillvaro som bara växer och ständigt förändras gäller det att ha koll på vart din verksamhet mår bäst av att synas. Kunderna har höga förväntningar, allt ska vara lättillgängligt, begripligt och tilltalande. Kundupplevelsen måste hålla ihop över alla kanaler, både hemsida, nyhetsbrev, sociala medier, annonser, trycksaker mm. Och det är just här vi kommer in och kan hjälpa dig.

Din egen marknadsavdelning

Ibland gör vi enbart en hemsida eller en trycksak. Men majoriteten av våra kunder stannar länge och vi har ett nära samarbete där vi blir som en extern marknadsavdelning. Du väljer att göra det du är bra på och vi kan stötta upp eller helt ta hand om övriga delar.

Tillsammans med dig skapar vi de bästa förutsättningarna för just din verksamhet. Även om du har konkurrenter som säljer liknande produkter och tjänster så har du något som är unikt. Det vill vi hitta och hjälpa dig att nå ut med. Ett eget uttryck för dig som speglas via både design, copy och teknik.

Utbildning och föreläsningar

För dig som på egen hand vill arbeta med företagets marknadsföring erbjuder vi utbildningar, både anpassade och de som är öppna för alla. Vi är även ute och föreläser hos företag, organisationer, och som en del i andras utbildningar.

Kommunikation på topp

Med en förkärlek till fornnordiska namn hittades namnet Odd, som i sin tur står för spets, topp, skärpa och kraft. Grunden i allt som görs i detta bolag är kommunikation. Kommunikation som får våra kunders verksamheter att nå nya höjder. Så OddKommunikation AB blev namnet på denna byrå.

Snabb fakta

 • Startade 2003, företaget hette då NMcreation
 • 2011 gjordes bolaget om till ett Aktiebolag och blev OddKommunikation AB
 • Ägs och drivs av Nina Möller, 0733-81 08 91 | nina@odd.se

 

Kunder tycker till

 • "... Det syntes att du tycker om och kan det du håller på ..."

  ”Tack för din intressanta föreläsning på Trygghetsrådet i Växjö! Det syntes att du tycker om och kan det du håller på med och du hade mycket att bidra med till oss blivande företagare.”

  Deltagare i utbildning på Trygghetsrådet

 • "... Första förslaget var imponerande bra ..."

  ”Ni har snabbt och smidigt skapat en bättre hemsida än vi vågat hoppas på. Första förslaget var imponerande bra och det blev bara mindre justeringar innan vi var klara, och detta på betydligt kortare tid än planerat. Kan varmt rekommendera er till alla som söker en ny profil och modernt utseende för sin hemsida.”

  Urban Wellholm, Wellholm Group AB

 • "... OddKommunikation fångade oss verkligen på pricken ..."

  ”Vi ville på ett snyggt och överskådligt sätt nå ut med vår affärside, OddKommunikation fångade oss verkligen på pricken. Nu har vi en stilren, snygg och enkel hemsida skapad efter just våra behov”

  Anna och Ann-Sofi, Löwex

 • "... Dialogen var hela tiden snabb och smidig ..."

  ”Kompetens- & FörändringsGruppen talar till många målgrupper och webben är en mycket viktig kanal för vår externa kommunikation. OddKommunikation ställde rätt frågor och förstod snabbt vad vi ville utstråla med vår hemsida. Deras kreativa lösningar för att tillämpa vår grafiska profil tillförde stort värde till produkten. Dialogen var hela tiden snabb och smidig, vilket gjorde projektet effektivt.”

  Paula Eklund, KFG Sverige AB

 • "... lyhördhet, engagemang och tillgänglighet ..."

  ”Vår önskan om en användarvänlig webplats med ny fräschör och samtidigt bibehållen Notifier-profil är uppfylld och ni har visat en imponerande kombination av lyhördhet, engagemang och tillgänglighet under hela projektet. Proffsigt!”

  Malin Emilsson, Notifier

 • "... Kan varmt rekommendera denna byrå! ..."

  ”Vi ville få till en stilren och fin hemsida där vi kunde presentera oss och enkelt kunna sköta våra egna nyhetsuppdateringar. Vi presenterade våra idéer för Nina som skapade sidan utifrån detta, hon kom samtidigt med kreativa lösningar och idéer som gjorde det hela ännu bättre. Och framförallt så finns hon där i efterhand när man kört fast och behöver hjälp!
  Kan varmt rekommendera denna byrå!”

  Kalle Andersson, KAMA Säkerhetsteknik

 • "... Ni fattade direkt vad det var som dröm sökte ..."

  ”OddKommunikation har gjort ett fantastiskt jobb med att förmedla dröm´s tankar digitalt. Ni fattade direkt vad det var som dröm sökte. Stort tack! Vi har redan beställt nästa hemsideuppdrag.”

  Sara Gehammar, Dröm design & inredning

 • "... ett mycket uppskattat samarbete ..."

  ”Vi har under flera års tid haft ett mycket uppskattat samarbete med OddKommunikation. Nina är en mycket kompetent och kreativ webbdesigner med många fräscha idéer. Vi har alltid varit lika nöjda och vi rekommenderar ert arbete varmt!”

  Maria ståhl, TräningsCentret

 • "... väldigt lyhörd på mina önskemål och tankar ..."

  ”Samarbetet med OddKommunikation har bara varit positivt. Nina är snabb, effektiv och har varit väldigt lyhörd på mina önskemål och tankar. Kommer varmt rekommendera hennes firma till alla jag känner.”

  Katarina Andersson , Hissdesign AB

 • "... Mina ibland luddiga idéer tar form och blir konkreta och tydliga ..."

  ”Nina har en fantastisk kunskap och färdighet vad gäller det tekniska, och samtidigt är hon en estet ut i fingertopparna. Mina ibland luddiga idéer tar form och blir konkreta och tydliga när Nina tar hand om dem. Hennes tillgänglighet och ständigt positiva inställning har resulterat i att mitt företag nu stolt kan visa upp sig på internet i en strukturerad, snygg och enormt proffsig framtoning, vilket är helt nödvändigt idag. Jag kan verkligen varmt rekommendera OddKommunikation!”

  Elin Dahlkvist Frid, Big Day

Priser och offert

Hör av dig för mer information, riktpris eller offert.

Odd Kommunikation AB
Videum Science Park
Framtidsvägen 10A, 351 96 Växjö
0470 - 286 00
hej@odd.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Boka tid för rådgivning
Vår Policy

             

Varukorg