fbpx

Synas, sälja och bygga varumärke…

…det har vi hjälpt företag med sedan 2003. Vi skapar allt från hemsida, e-handel, sociala medier och mailutskick till logotyp och trycksaker.

Precis som vi människor är unika så har alla företag något som är unikt.  Vi hjälper till att hitta det så du kan använda det i marknadsföringen. Ett eget uttryck som får företaget att sticka ut och som förmedlar dess story. Både via design, innehåll och val av kanaler. Hitta företagets egen väg.

En egen marknadsförare

Hos Odd får du hjälp av erfarna kommunikatörer och kreatörer som förklarar så du förstår. Vi visar helheten och hur ert företag kan använda alla de möjligheter och kanaler som finns. Du får tips och inspiration och en egen marknadsförare att utbyta idéer med. Vart mår verksamheten bäst av att synas? Vilka kanaler ska ni satsa på? Är sociala medier något för er? Hur kan hemsidan sälja mer? Hur får ni ihop den grafiska profilen?

Ibland görs det enbart en hemsida eller en trycksak. Men majoriteten av kunderna stannar länge och det blir ett nära samarbete där Odd blir som en extern marknadsavdelning. Du väljer att göra det du är bra på och Odd stöttar upp eller helt tar hand om övriga delar. Tillsammans skapas de bästa förutsättningarna för just er verksamhet. 

Kommunikation på topp sedan 2003

Verksamheten startades 2003 av Nina Möller. Med en förkärlek till det fornnordiska hittades namnet Odd, som i sin tur står för spets, topp, skärpa och kraft. Då grunden i allt som görs i detta företag är kommunikation, som får kundernas verksamheter att nå nya höjder, blev Odd Kommunikation AB namnet. Den engelska översättning passar den också, vi gillar det udda. Att våga sticka ut!

Vi på Odd

Här på Odd älskar vi kreativitet. Det är viktigt för oss att alla medarbetare känner sig delaktiga i verksamheten och fria under eget ansvar. Vi är ett litet team och de flesta är involverade i alla våra projekt. Tillsammans möter vi dagligen mängder med härliga företag och får äran att kliva in i deras värld en stund. För många är vi en del av resan under många år. Vi lär känna deras verksamhet, personerna bakom och deras kunder, för att sen hjälpa till där det behövs inom marknadsföringen.

Är du intresserad av ett samarbete med oss? Hör gärna av dig på hej@odd.se eller 0470-286 00.

Namn Nina Möller
Gör Driver bolaget sedan 2003. Sköter sälj och marknadsföring av Odd + Hjälper kunder med allt från strategi och varumärke till att skapa webbplatser, grafiska profiler och trycksaker. Håller även rådgivning och kurser för företagare i marknadsföring och sociala medier.
Beskrivning En driven och kreativ själ som älskar att bygga varumärken och skapa bra webblösningar. Idéspruta till max!
Det bästa med mitt jobb Att möta alla dessa härliga företagare och få kliva in i deras värld för en stund. Få lära känna deras verksamhet, personerna bakom och kunderna. För att sen kunna hjälpa till där det behövs inom marknadsföringen.
Kuriosa Alltid nära till skratt, älskar saltlakrits, marknadsföringspoddar och går gärna på hårdrockskonsert.

Namn Jana
Gör Sköter allt från daglig bokföring, kundinformation och leveranser till att kontoret är tipp topp.
Beskrivning En person som gillar förändring och som drivs av nyfikenhet och att tänka nytt och framåt. Har nära till både skratt och tårar.
Det bästa med mitt jobb Att få arbeta i en kreativ miljö där det alltid är nya projekt på gång. 
Kuriosa Älskar prinsesstårta och att springa terränglöpning i skogen. När Jana inte är på Odd driver hon det egna företaget Tid o Rum.

Snabb fakta

  • Startade 2003, företaget hette då NMcreation
  • 2011 gjordes bolaget om till ett AB och blev Odd Kommunikation AB
  • Ägs och drivs av Nina Möller, nina@odd.se
  • Kontoret ligger på Framtidsvägen 10A i Växjö
  • Odd står för spets, topp, skärpa och kraft. Och ja, vi är lite udda också om vi ser till den engelska översättningen 🙂
Prenumerera på marknadsföringstips

Leverans från mig direkt till din inkorg

Lär dig mer om sociala medier, hemsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Praktiska tips du kan implementera direkt varvas med mer övergripande frågor för att väcka tankar och idéer.