Erfarna kommunikatörer och kreatörer som förklarar så ni förstår

Här i de Småländska skogarna (Växjö) finns Odd, en liten men kraftfull och kreativ byrå. Vi på Odd har hjälpt företag med allt från hemsida, sociala medier och kampanjer till logotyp och trycksaker sedan 2003.

Vi har två huvudspår i vår verksamhet; Att vara en extern marknadsavdelning åt företag som behöver våra konsulttjänster inom webb och tryck. Och att hjälpa till med rådgivning, utbildning och föreläsning till de som vill inspireras och arbeta med sin marknadsföring på egen hand.

En egen marknadsförare

Hos Odd får ni hjälp av erfarna kommunikatörer och kreatörer som förklarar så ni förstår. Vi visar helheten och hur ert företag kan använda alla de möjligheter och kanaler som finns. Ni får tips och inspiration och en egen marknadsförare att utbyta idéer med. Vart mår verksamheten bäst av att synas? Vilka kanaler ska ni satsa på? Är sociala medier något för er? Hur kan hemsidan sälja mer? Hur får ni ihop den grafiska profilen?

Ibland görs det enbart en hemsida eller en trycksak. Men majoriteten av kunderna stannar länge och det blir ett nära samarbete där Odd blir som en extern marknadsavdelning. Ni väljer att göra det ni är bra på och Odd stöttar upp eller helt tar hand om övriga delar.

Tillsammans med er skapas de bästa förutsättningarna för just er verksamhet. Även om ni har konkurrenter som säljer liknande produkter och tjänster så har ni något som är unikt. Det vill vi hitta och hjälpa er att nå ut med. 

Kommunikation på topp

Med en förkärlek till det fornnordiska hittades namnet Odd, som i sin tur står för spets, topp, skärpa och kraft. Då grunden i allt som görs i detta företag är kommunikation, som får kundernas verksamheter att nå nya höjder, blev Odd Kommunikation AB namnet. Den engelska översättning passar den också, vi gillar det udda. Att våga sticka ut!

Vi på Odd

Jag som äger och driver verksamheten heter Nina Möller. En av de bästa delarna med mitt jobb är att tillsammans med mina kollegor möta alla dessa härliga företagare och få kliva in i deras värld för en stund. Få lära känna deras verksamhet, personerna bakom och kunderna, för att sen kunna hjälpa till där det behövs inom marknadsföringen. Välkommen till oss på Odd!

Är du intresserad av ett samarbete med oss? Hör gärna av dig på hej@odd.se eller 0470-286 00.

Snabb fakta

  • Startade 2003, företaget hette då NMcreation
  • 2011 gjordes bolaget om till ett AB och blev Odd Kommunikation AB
  • Ägs och drivs av Nina Möller, nina@odd.se
  • Kontoret ligger på Framtidsvägen 10A i Växjö