En kreativ byrå som skapar och utbildar

Här, i de Småländska skogarna (Växjö), finner du en liten men kraftfull och kreativ byrå. Odd har hjälpt företag med allt från hemsida, sociala medier och kampanjer till logotyp och trycksaker sedan 2003.

Vi har två huvudspår i vår verksamhet; Att vara en extern marknadsavdelning åt företag som behöver våra konsulttjänster inom webb och tryck. Och att hjälpa till med rådgivning, utbildning och föreläsning till de som vill inspireras och arbeta med sin marknadsföring på egen hand.

En extern marknadsavdelning

Ibland görs det enbart en hemsida eller en trycksak. Men majoriteten av kunderna stannar länge och det blir ett nära samarbete där Odd blir som en extern marknadsavdelning. Du väljer att göra det du är bra på och Odd stöttar upp eller helt tar hand om övriga delar.

Tillsammans med dig skapas de bästa förutsättningarna för just din verksamhet. Även om du har konkurrenter som säljer liknande produkter och tjänster så har du något som är unikt. Det vill vi hitta och hjälpa dig att nå ut med. 

Utbildning och föreläsningar

För dig som på egen hand vill arbeta med företagets marknadsföring erbjuds rådgivning, utbildningar och föreläsningar. 

Kommunikation på topp

Med en förkärlek till det fornnordiska hittades namnet Odd, som i sin tur står för spets, topp, skärpa och kraft. Då grunden i allt som görs i detta företag är kommunikation, som får kundernas verksamheter att nå nya höjder, blev Odd Kommunikation AB namnet. Den engelska översättning passar den också, vi gillar det udda. Att våga sticka ut!

Vi på Odd

Jag som äger och driver verksamheten heter Nina Möller. En av de bästa delarna med mitt jobb är att tillsammans med mina kollegor möta alla dessa härliga företagare och få kliva in i deras värld för en stund. Få lära känna deras verksamhet, personerna bakom och kunderna, för att sen kunna hjälpa till där det behövs inom marknadsföringen.

Är du intresserad av ett samarbete med oss? Hör gärna av dig på hej@odd.se eller 0470-286 00. /Nina och Edit

Snabb fakta

  • Startade 2003, företaget hette då NMcreation
  • 2011 gjordes bolaget om till ett AB och blev Odd Kommunikation AB
  • Ägs och drivs av Nina Möller, nina@odd.se
  • Kontoret ligger på Framtidsvägen 10A i Växjö