En kreativ byrå som skapar och utbildar

Här, i de Småländska skogarna (Växjö), finner du en liten men kraftfull och kreativ byrå. Odd har hjälpt företag med allt från hemsida, sociala medier och kampanjer till logotyp och trycksaker sedan 2003.

"Vi har alla något som är unikt, med oss själva och i företaget. Jag vill hjälpa dig att hitta det och nå ut med det i din marknadsföring. Ett eget uttryck som får företaget att sticka ut och som förmedlar dess story. Både via design, innehåll och val av kanaler. Hitta din och företagets egen väg. Stay Odd!" /Nina

Din egen marknadsavdelning

Ibland görs det enbart en hemsida eller en trycksak. Men majoriteten av kunderna stannar länge och det blir ett nära samarbete där Odd blir som en extern marknadsavdelning. Du väljer att göra det du är bra på och Odd stöttar upp eller helt tar hand om övriga delar.

Tillsammans med dig skapas de bästa förutsättningarna för just din verksamhet. Även om du har konkurrenter som säljer liknande produkter och tjänster så har du något som är unikt. Det vill jag hitta och hjälpa dig att nå ut med. 

Utbildning och föreläsningar

För dig som på egen hand vill arbeta med företagets marknadsföring erbjuds utbildningar, både anpassade och de som är öppna för alla. Jag är även ute och föreläser hos företag, organisationer, och som en del i andras utbildningar.

Kommunikation på topp

Med en förkärlek till det fornnordiska hittades namnet Odd, som i sin tur står för spets, topp, skärpa och kraft. Då grunden i allt som görs i detta företag är kommunikation, som får kundernas verksamheter att nå nya höjder, blev OddKommunikation AB namnet.

En Odd shop

Jag har drivit flera butiker på nätet. Chiconline (skönhetsprodukter) och byNina (grafisk form och inredning) är två exempel. E-handel är något jag tycker är fantastiskt kul. Därför finns här så klart en shop även på Odd. Där kan du köpa utbildningar, hjälpmedel för din digitala marknadsföring och andra bra saker för alla entreprenörer, i jobbet eller privat.

Nina på Odd

Jag som äger och driver verksamheten heter Nina Möller. Jag är konsult och utbildare inom digital marknadsföring samt grafisk formgivare. En av de bästa delarna med mitt jobb är att möta alla dessa härliga företagare och få kliva in i deras värld för en stund. Få lära känna deras verksamhet, personerna bakom och kunderna. För att sen kunna hjälpa till där det behövs inom marknadsföringen.

Är du intresserad av ett samarbete med mig och mina kollegor/partners?
Hör gärna av dig på hej@odd.se eller 0470-286 00. /Nina Möller

Snabb fakta

 • Startade 2003, företaget hette då NMcreation
 • 2011 gjordes bolaget om till ett AB och blev Odd Kommunikation AB
 • Ägs och drivs av Nina Möller, 0733-81 08 91 | nina@odd.se
 • Kontoret ligger på Framtidsvägen 10A i Växjö

Kunderna tycker till

 • "... Det syntes att du tycker om och kan det du håller på ..."

  "Tack för din intressanta föreläsning på Trygghetsrådet i Växjö! Det syntes att du tycker om och kan det du håller på med och du hade mycket att bidra med till oss blivande företagare."
  Deltagare i utbildning på Trygghetsrådet

 • "... Första förslaget var imponerande bra ..."

  "Ni har snabbt och smidigt skapat en bättre hemsida än vi vågat hoppas på. Första förslaget var imponerande bra och det blev bara mindre justeringar innan vi var klara, och detta på betydligt kortare tid än planerat. Kan varmt rekommendera er till alla som söker en ny profil och modernt utseende för sin hemsida."
  Urban Wellholm, Wellholm Group AB

 • "... OddKommunikation fångade oss verkligen på pricken ..."

  "Vi ville på ett snyggt och överskådligt sätt nå ut med vår affärside, OddKommunikation fångade oss verkligen på pricken. Nu har vi en stilren, snygg och enkel hemsida skapad efter just våra behov"
  Anna och Ann-Sofi, Löwex

 • "... Dialogen var hela tiden snabb och smidig ..."

  "Odd ställde rätt frågor och förstod snabbt vad vi ville utstråla med vår hemsida. Deras kreativa lösningar för att tillämpa vår grafiska profil tillförde stort värde till produkten. Dialogen var hela tiden snabb och smidig, vilket gjorde projektet effektivt."
  Paula Eklund, KFG Sverige AB

 • "... lyhördhet, engagemang och tillgänglighet ..."

  "Vår önskan om en användarvänlig webplats med ny fräschör och samtidigt bibehållen Notifier-profil är uppfylld och ni har visat en imponerande kombination av lyhördhet, engagemang och tillgänglighet under hela projektet. Proffsigt!"
  Malin Emilsson, Notifier

 • "... Kan varmt rekommendera denna byrå! ..."

  ”Vi ville få till en stilren och fin hemsida där vi kunde presentera oss och enkelt kunna sköta våra egna nyhetsuppdateringar. Vi presenterade våra idéer för Nina som skapade sidan utifrån detta, hon kom samtidigt med kreativa lösningar och idéer som gjorde det hela ännu bättre. Och framförallt så finns hon där i efterhand när man kört fast och behöver hjälp! Kan varmt rekommendera denna byrå!”
  Kalle Andersson, KAMA Säkerhetsteknik

 • "... Ni fattade direkt vad det var som dröm sökte ..."

  "OddKommunikation har gjort ett fantastiskt jobb med att förmedla dröm´s tankar digitalt. Ni fattade direkt vad det var som dröm sökte. Stort tack! Vi har redan beställt nästa hemsideuppdrag."
  Sara Gehammar, Dröm design & inredning

 • "... ett mycket uppskattat samarbete ..."

  "Vi har under flera års tid haft ett mycket uppskattat samarbete med OddKommunikation. Nina är en mycket kompetent och kreativ webbdesigner med många fräscha idéer. Vi har alltid varit lika nöjda och vi rekommenderar ert arbete varmt!"
  Maria ståhl, TräningsCentret

 • "... väldigt lyhörd på mina önskemål och tankar ..."

  "Samarbetet med OddKommunikation har bara varit positivt. Nina är snabb, effektiv och har varit väldigt lyhörd på mina önskemål och tankar. Kommer varmt rekommendera hennes firma till alla jag känner."
  Katarina Andersson , Hissdesign AB

 • "... Mina luddiga idéer tar form och blir konkreta och tydliga ..."

  "Nina har en fantastisk kunskap och färdighet vad gäller det tekniska, och samtidigt är hon en estet ut i fingertopparna. Mina luddiga idéer tar form och blir konkreta och tydliga när Nina tar hand om dem. Hennes tillgänglighet och ständigt positiva inställning har resulterat i att mitt företag nu stolt kan visa upp sig på internet."
  Elin Dahlkvist Frid, Big Day