Skip to main content

En odd byrå

När du behöver ett team som lyfter ert varumärke, i både ord och design

 • Startade 2003, företaget hette då NMcreation
 • 2011 gjordes bolaget om till ett AB och blev Odd Kommunikation AB
 • Ägs och drivs av Nina Möller, nina@odd.se
 • Vi är idag sex anställda
 • Kontoret ligger på Framtidsvägen 12A i Växjö
 • Med en förkärlek till det fornnordiska hittades namnet Odd, som i sin tur står för spets, topp, skärpa och kraft. Och ja, vi är lite udda också om vi ser till den engelska översättningen.

Vad driver oss?

Vi vill att du och ditt team ska kunna njuta av att lansera den där webbplatsen eller se varumärket spridas, enhetligt och snyggt, i era kanaler. Vi finns med från idé och design till skapandet och lansering. Vi är genuint nyfikna och ställer gärna de där extra frågorna och finns här som stöd när ni behöver någon att utbyta kreativa tankar med.

Vi vill att fler ska upptäcka det unika med er och attraheras av ert fina varumärke och vilja vara en del av det ni gör. Om det så är att köpa era tjänster eller produkter, följa er i sociala medier, sprida er till sin omgivning eller bli anställd.

Ett helhetstänk

Ibland gör vi enbart en webbplats eller en trycksak men majoriteten av våra uppdrag handlar om att få till en helhet. Det börjar då ofta med att vi skapar eller ser över den grafiska profilen och sätter tonen till varumärket. Därefter går vi igenom kanal efter kanal och ser till så att detta följs, om det så är webbplatsen, sociala medier, mailutskick eller trycksaker. Men vi stannar inte där, vill ni så är vi med även efteråt och ser till så alla kanaler hålls uppdaterade. Eller så utbildar vi den hos er som ska sköta kanalerna så det varumärkesbyggande arbetet fortsätter.

20 kreativa år – tiden går fort när man har kul

Odds framgång i stort tror vi grundas i vår nyfikenhet och erfarenhet. Nyfikenhet att anamma nya tjänster och tekniker, att våga förändras. Men också intresset för våra kunder och en tilltro till det koncept som vi arbetat fram genom åren. Vi har en trygghet i det vi levererar och kunden kan också känna att det de får av oss är av bra kvalitet och hållbart för många år framåt.

Stora nog att…

… ta på oss större projekt men tillräckligt små för att fortfarande vara nära och tillgängliga. Tillsammans möter vi dagligen mängder med härliga företag och får äran att kliva in i deras värld. För de flesta är vi en del av resan under många år. Vi lär känna verksamheten, personerna bakom och kunderna, för att sen hjälpa till där det behövs.

 • Precis som vi människor är unika så har alla företag något som är unikt. Tillsammans hittar vi det så ni kan använda det i er marknadsföring. Ett eget uttryck som får företaget att sticka ut och som förmedlar dess story. Både via design, innehåll och val av kanaler. 

  Nina på Odd

  Team odd

  Nina Möller

  Varumärke & Webbdesign

  Nina startade Odd 2003 och hjälper kunder med allt från att skapa varumärke till webbplatser, grafiska profiler och trycksaker. Håller även rådgivning och kurser.

  Sara Karlsson

  Grafisk design & tryck

  Sara är expert på trycksaker i alla tänkbara former. Hon skapar snygga grafiska layouter, hittar den röda tråden och ser till så den alltid följs.

  Annie Hjelm

  Kreatör & Sociala medier

  Annie skapar magiskt innehåll till våra kunders sociala medier, webbplatser, kampanjer och mailutskick. En mångsidig och idérik kreatör som har koll på trenderna.

  Michaela Bolmgren

  Webbdesign & Grafisk design

  Michaela skapar snygga och säljande webbplatser i WordPress. Hon designar även grafiska profiler med det där lilla extra; stilrent och modernt.

  Anna Joanzón

  Marknadskommunikatör

  Anna kan bidra genom hela kommunikationsprocessen, från varumärkesstrategi och kommunikationsplaner till skapande av visuell identitet och innehåll i alla kanaler.

  Ebba Viberg

  Admin & kontor

  När Ebba inte pluggar på MF-programmet så är hon hos oss och ordnar allt från TikToks till underlag för bokföringen, leveranser till kunder samt ser till att oddkontoret är pimpat och organiserat.

  Sune Karlsson

  Kontorshund

  Sune sover gärna men bjuder ofta in till lite nosgos och bus. Utsedd till bästa kontorshunden av oss på Odd.

  Hör av dig

  Är du intresserad av att samarbeta med oss?

  Hör av dig och berätta mer om vad du behöver hjälp med.

  Tel.
  0470-286 00

  E-post
  hej@odd.se