fbpx

En Odd byrå i Växjö, Småland

Vi har hjälpt företag med allt från hemsida, e-handel, sociala medier och mailutskick till logotyp och trycksaker sedan 2003.

Vi har två huvudspår i vår verksamhet; Att vara en extern marknadsavdelning åt företag som behöver våra konsulttjänster inom webb och tryck. Och att hjälpa till med rådgivning, utbildning och föreläsning till de som vill inspireras och arbeta med sin marknadsföring på egen hand.

En egen marknadsförare

Hos Odd får ni hjälp av erfarna kommunikatörer och kreatörer som förklarar så ni förstår. Vi visar helheten och hur ert företag kan använda alla de möjligheter och kanaler som finns. Ni får tips och inspiration och en egen marknadsförare att utbyta idéer med. Vart mår verksamheten bäst av att synas? Vilka kanaler ska ni satsa på? Är sociala medier något för er? Hur kan hemsidan sälja mer? Hur får ni ihop den grafiska profilen?

Ibland görs det enbart en hemsida eller en trycksak. Men majoriteten av kunderna stannar länge och det blir ett nära samarbete där Odd blir som en extern marknadsavdelning. Ni väljer att göra det ni är bra på och Odd stöttar upp eller helt tar hand om övriga delar.

Tillsammans med er skapas de bästa förutsättningarna för just er verksamhet. Även om ni har konkurrenter som säljer liknande produkter och tjänster så har ni något som är unikt. Det vill vi hitta och hjälpa er att nå ut med. 

Kommunikation på topp sedan 2003

Verksamheten startades 2003. Med en förkärlek till det fornnordiska hittades namnet Odd, som i sin tur står för spets, topp, skärpa och kraft. Då grunden i allt som görs i detta företag är kommunikation, som får kundernas verksamheter att nå nya höjder, blev Odd Kommunikation AB namnet. Den engelska översättning passar den också, vi gillar det udda. Att våga sticka ut!

Vi på Odd

Här på Odd älskar vi kreativitet. Det är viktigt för oss att alla medarbetare känner sig delaktiga i verksamheten och fria under eget ansvar. Vi är ett litet team och de flesta är involverade i alla våra projekt. Tillsammans möter vi dagligen mängder med härliga företag och får äran att kliva in i deras värld en stund. För många är vi en del av resan under många år. Vi lär känna deras verksamhet, personerna bakom och deras kunder, för att sen hjälpa till där det behövs inom marknadsföringen.

Är du intresserad av ett samarbete med oss? Hör gärna av dig på hej@odd.se eller 0470-286 00.

Namn Edit Rydén
Yrke Marknadskommunikatör med fokus på grafisk form, mailutskick och sociala medier. Började på Odd 2019.
Beskrivning En pratglad och entusiastisk person som gillar att ha mycket att göra. Har en förkärlek till att skapa snygga layouter, content, grafiska profiler och mailutskick.
Det bästa med mitt jobb Variationen, att den ena dagens uppdrag aldrig är det andra likt. Att få se något som tidigare bara varit en idé hos någon byggas upp och bli verklighet.
Kuriosa Älskar idol, sötpotatis och yinyoga.

Snabb fakta

  • Startade 2003, företaget hette då NMcreation
  • 2011 gjordes bolaget om till ett AB och blev Odd Kommunikation AB
  • Ägs och drivs av Nina Möller, nina@odd.se
  • Kontoret ligger på Framtidsvägen 10A i Växjö
  • Odd står för spets, topp, skärpa och kraft. Och ja, vi är lite udda också om vi ser till den engelska översättningen 🙂
Prenumerera på marknadsföringstipsMarknadsföringstips direkt till din mailkorg

Lär dig mer om sociala medier, hemsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Praktiska tips du kan implementera direkt varvas med mer övergripande frågor för att väcka tankar och idéer.