Synas, sälja och bygga varumärke…

…det har vi hjälpt företag med sedan 2003. Vi skapar allt från webbplats, grafisk profil och trycksaker till strategier för sociala medier och mailutskick.

Precis som vi människor är unika så har alla företag något som är unikt.  Vi hjälper till att hitta det så du kan använda det i er marknadsföring. Ett eget uttryck som får företaget att sticka ut och som förmedlar dess story. Både via design, innehåll och val av kanaler. Hitta företagets egen väg… stay Odd!

En egen marknadsförare

Hos Odd får du hjälp av erfarna kommunikatörer och kreatörer som förklarar så du förstår. Vi visar helheten och hur ert företag kan använda alla de möjligheter och kanaler som finns. Du får tips och inspiration och en egen marknadsförare att utbyta idéer med. Var mår verksamheten bäst av att synas? Vilka kanaler ska ni satsa på? Är sociala medier något för er? Hur kan webbplatsen sälja mer? Hur får ni ihop den grafiska profilen?

Ibland görs det enbart en webbplats eller en trycksak. Men majoriteten av kunderna stannar länge och det blir ett nära samarbete där Odd blir som en extern marknadsavdelning. Du väljer att göra det du är bra på och Odd stöttar upp eller helt tar hand om övriga delar. Tillsammans skapas de bästa förutsättningarna för just er verksamhet. 

Kommunikation på topp sedan 2003

Verksamheten startades 2003 av Nina Möller. Med en förkärlek till det fornnordiska hittades namnet Odd, som i sin tur står för spets, topp, skärpa och kraft. Då grunden i allt som görs i detta företag är kommunikation, som får kundernas verksamheter att nå nya höjder, blev Odd Kommunikation AB namnet. Den engelska översättning passar den också, vi gillar det udda. Att våga sticka ut!

Vi på Odd

Här på Odd älskar vi kreativitet. Det är viktigt för oss att alla medarbetare känner sig delaktiga i verksamheten och fria under eget ansvar. Vi är ett litet team och de flesta är involverade i alla våra projekt. Tillsammans möter vi dagligen mängder med härliga företag och får äran att kliva in i deras värld en stund. För många är vi en del av resan under många år. Vi lär känna deras verksamhet, personerna bakom och deras kunder, för att sen hjälpa till där det behövs inom marknadsföringen.

Är du intresserad av ett samarbete med oss? Hör gärna av dig på hej@odd.se eller 0470-286 00.

All personal på Odd

Namn Rebecca Hellsing
Gör Webbdesigner
Beskrivning En kreativ och glädjespridande person som ständigt är driven av att utvecklas inom det senaste.
Det bästa med mitt jobb Att få vara kreativ och anpassa webblösningar unikt för varje företag, allt från mindre till större projekt.
Kuriosa Stort intresse av blommor och att spela padel. Tackar aldrig nej till en extra kopp kaffe.

Namn Sune
Gör Sover, myser och busar lite ibland
Beskrivning Kontorshunden Sune är med matte Sara nästan varje dag. Ett år gammal Cocker spaniel som gärna hälsar på alla besökare.
Det bästa med mitt ”jobb” Att få hjälpa alla på kontoret med att trasa sönder papper så de slipper tänka på det.
Kuriosa Gillar långa skogspromenader och att kicka boll.

Snabb fakta

  • Startade 2003, företaget hette då NMcreation
  • 2011 gjordes bolaget om till ett AB och blev Odd Kommunikation AB
  • Ägs och drivs av Nina Möller, nina@odd.se
  • Kontoret ligger på Framtidsvägen 12A i Växjö
  • Odd står för spets, topp, skärpa och kraft. Och ja, vi är lite udda också om vi ser till den engelska översättningen 🙂