Skip to main content

E-handel och förpackningsdesign till Raw for Paw

Raw for Paw är ett trendigt varumärke som erbjuder frystorkat hundgodis och kosttillskott till hundar. Vi har samarbetat med bolaget som äger varumärket under många år. Det började med att vi byggde deras e-handel och skapade trycksaker till återförsäljarna. Under åren har vi gjort ännu fler insatser när det gäller grafiskt material, trycksaker, mailutskick men också förpackningsdesign till två av deras produktserier.

E-handel

På rawforpaw.com finns den webbplats vi skapat, designad och uppbyggd i WordPress. Huvudfokus är att lyfta varumärket Raw for Paw samt försäljning av deras produkter. Vi fick fria händer när vi skapade designen där vi utgått från deras coola grafiska profil.

Förpackningsdesign och fotografering

Vi fick frågan om att ta fram designen på två av Raw for Paws nya produktserier. Resultatet blev härligt färgsprakande produkter som verkligen sticker ut på hyllorna i djuraffären.

Mässmaterial och trycksaker

Utöver webbplats och design av förpackning har vi även skapat posters och ett par olika foldrar/broschyrer som används av återförsäljarna. Vi har också tagit fram material till sociala medier och mässor.

Citat från kund

”Vi upptäckte Odd genom en kollega. Vi var i ett läge där vi behövde extern hjälp så på rekommendation kontaktade vi Nina på Odd. Vi inledde samarbetet med att bygga en ny webbplats med e-handel. Vi har fortfarande ett pågående samarbete och har kontinuerlig kontakt varje vecka och det fungerar jättebra. De bidrar oerhört mycket till hur vi ser ut och uppfattas. Efter webbplatsen så har de gjort mängder med trycksaker och även designat flera av våra produktserier. Vi är bra på att göra bra produkter men vi behöver deras hjälp med att få dem att se bra ut och få världen att förstå hur bra de är, och där hjälper Odd till jättemycket! Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och allt som levererats har hållit hög kvalitet!”
Jerry Dahl, Brand Manager Scandinavia