Skip to main content

E-handel och förpackningsdesign till Raw for Paw

Raw for Paw är ett trendigt varumärke som erbjuder frystorkat hundgodis och kosttillskott till din hund. Vi har fått äran att bygga deras e-handel och skapa trycksaker till butikerna men vi har även tagit fram designen på två av deras produktserier.

E-handel

På rawforpaw.com lanserades en ny webbplats, designad och uppbyggd i WordPress. Huvudfokus är att lyfta varumärket Raw for Paw samt försäljning av deras produkter. Vi fick fria händer när vi skapade designen där vi utgått från deras coola grafiska profil. Vi fotade även produktbilder för de två produktserier som vi tagit fram designen på.

”Last Thursday we launched the new website and online store. This is something we have been planning and working with for a while and finally we launched it. This we have done together with Nina Möller and Odd Kommunikation AB so a big thank you to odd.”

Snellman Petfood

Förpackningsdesign

Vi fick frågan om att ta fram designen på två av Raw for Paws nya produktserier. Nedan hittar du dem, det är först deras kosttillskott och därefter deras nya treatserie med hundgodis. Riktlinjerna vi fick var att matcha tidigare produktserien och att alla skulle ha unika färger. Resultatet blev härligt färgsprakande produkter som verkligen sticker ut på hyllorna i djuraffären.

Fotografering och trycksaker

Utöver webbplats och design av förpackning har vi även skapat posters och ett par olika foldrar/broschyrer som används av återförsäljarna. Vi fotade även produktbilder för de nya produktserierna till deras e-handel.