Skip to main content

Webbplats med partnerportal till Arcoma

Arcoma levererar röntgenmaskiner världen över. Vi har hjälpt dem med en ny webbplats. Ny design och layout samt en inloggningsportal för deras återförsäljare. Där kan Arcoma dela med sig av informationsblad och annan säljinformation som deras partners behöver.

Ny webbplats i WordPress

Webbplatsen är uppbyggd i WordPress och efter den lanserats höll vi en utbildning för kunden där de lärde sig att uppdatera på egen hand. De fick även en ny bildbank fotad av Alexander Hall.

Till webbplatsen skapades en portal där alla deras distributörer kan logga in och hämta material samt läsa senaste nytt från Arcoma. Alla distributörer har delats in i olika grupper som ser olika material beroende på grupp. Detta kan kunden administrera på egen hand i WordPress.

Extern kommunikatör

När deras Marknadskommunikatör var föräldraledig klev vi in och stöttade verksamheten med allt kring marknadsföring och kommunikation. Vi kunde redan verksamheten och deras stil vad gäller profilen och språket vilket gjorde det enkelt för oss att komma in i det uppdraget och direkt kunna leverera.