fbpx

Webbplats med partnerportal till Arcoma

Arcoma levererar röntgenmaskiner världen över. Vi har hjälpt dem med en ny hemsida. Ny design och layout samt en inloggningsportal för deras återförsäljare. Där kan Arcoma dela med sig av informationsblad och annan säljinformation som deras partners behöver.Webbplatsen är uppbyggd i WordPress och efter den lanserats höll vi en utbildning för kunden där de lärde sig att uppdatera på egen hand. De fick även en ny bildbank fotad av Alexander Hall.

Till webbplatsen skapades en portal där alla deras distributörer kan logga in och hämta material samt läsa senaste nytt från Arcoma. Alla distributörer har delats in i olika grupper som ser olika material beroende på grupp. Detta kan kunden administrera på egen hand i WordPress.

Behöver du hjälp med din marknadsföring?

Läs mer nedan eller kontakta oss via hej@odd.se. Det går även bra att chatta med oss under arbetstid, klicka på pratbubblan nedan.

Ny och säljande hemsida
Sociala medier
Grafisk profil
Trycksaker

Prenumerera på marknadsföringstips

Leverans från mig direkt till din inkorg

Lär dig mer om sociala medier, hemsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Praktiska tips du kan implementera direkt varvas med mer övergripande frågor för att väcka tankar och idéer.