Skip to main content

Stilren grund med Fabrikants produkter i fokus

Sofie och Johan driver fabriken MT-Svets där det i över 30 år tillverkats premiumdetaljer i rostfritt stål för storköksdiskmaskiner till skolor, restauranger och sjukhus runt om i världen. Med en passion för inredning och möbler har de även skapat varumärket Fabrikant, hållbara möbler för offentliga miljöer, hem och trädgård. Allt tillverkat i rostfritt stål.

Vi har hjälpt dem med webbplats till både Fabrikant och MT-Svets. För Fabrikant har vi även förberett för en e-handel men tills vidare är betalfunktionen inaktiverad så den används främst som en produktkatalog. Produkterna säljs idag via återförsäljare. Men vill de i framtiden aktivera betalfunktionen så har de en komplett e-handel. Allt är byggt i WordPress och kunden har fått en utbildning i hur de på egen hand kan uppdatera innehållet. Fotografer för projekten är Alexander Hall och Emma Bourne.

För MT-Svets skapades en enklare webbplats för att lyfta verksamheten och att bli sökbara på Google. Snygga bilder av Alexander ger ett coolt uttryck på startsidan.

Projektbilder

Behöver du hjälp med din marknadsföring?

Läs mer nedan eller kontakta oss via hej@odd.se. Det går även bra att chatta med oss under arbetstid, klicka på pratbubblan nedan.

Ny och säljande hemsida
Sociala medier
Grafisk profil
Trycksaker