Skip to main content

Stilren grund med Fabrikants produkter i fokus

Sofie och Johan driver fabriken MT-Svets där det i över 30 år tillverkats premiumdetaljer i rostfritt stål för storköksdiskmaskiner till skolor, restauranger och sjukhus runt om i världen. Med en passion för inredning och möbler har de även skapat varumärket Fabrikant, hållbara möbler för offentliga miljöer, hem och trädgård. Allt tillverkat i rostfritt stål.

Vi har hjälpt dem med webbplats till både Fabrikant och MT-Svets. För Fabrikant har vi även förberett för en e-handel men tills vidare är betalfunktionen inaktiverad så den används främst som en produktkatalog. Produkterna säljs idag via återförsäljare. Men vill de i framtiden aktivera betalfunktionen så har de en komplett e-handel. Allt är byggt i WordPress och kunden har fått en utbildning i hur de på egen hand kan uppdatera innehållet. Fotografer för projekten är Alexander Hall och Emma Bourne.

För MT-Svets skapades en enklare webbplats för att lyfta verksamheten och att bli sökbara på Google. Snygga bilder av Alexander ger ett coolt uttryck på startsidan.

Projektbilder