Skip to main content

Perfekt start för VXO Garden med grafisk profil och webbplats

VXO Garden är ett nystartat bolag som vi fick äran att hjälpa när de skulle kicka igång sitt varumärke. Vi tog fram ett helhetskit med allt från logotyp och grafisk profil till webbplats och trycksaker. Vi höll även en rådgivning i Instagram. VXO Garden sköter din trädgård året om, vare sig du vill ha hjälp med att ta fram en unik skötselplan, skapa en helt ny trädgård eller bara förändra en liten del av den du redan har.

Logotyp med grafisk profil

Vi började med att skapa en grafisk profil och sammanställa den i en grafisk guide. Guiden innehåller allt från logotyp, ikon, typsnitt, färger och bildmanér. Ett snyggt sätt att presentera profilen och nu kan de enhetligt bygga vidare på sitt varumärke.

Digitalt Visitkort – en enklare webbplats

På vxogarden.se lanserades en ny webbplats, designad och uppbyggd i WordPress. Kunden önskade en enklare sajt där vi lyfte fram deras verksamhet, personerna bakom och möjligheter till att enkelt ta kontakt. Då företaget är nystartat valde vi att göra ett Digitalt Visitkort istället för en komplett webbplats. Efterhand som bolaget växer kan även webbplatsen uppgraderas. Ett DV räcker gott och väl att börja med, det blir ett snyggt skyltfönster utåt av verksamheten. Kunden kan uppdatera allt innehåll genom WordPress.

Trycksaker

Utöver ovan tog vi även fram flyers och förslag på bildekor.