Skip to main content

E-handel, mailutskick och Instagram till Naturliga rum

Vi har under många år samarbetat med Susanne på Naturliga rum. Vi hjälper kontinuerligt till med kampanjer till webbshopen, utskick via Mailchimp och inlägg till hennes sociala medier. Varje kvartal går vi även igenom webbplatsen och ser till att allt bakomliggande är uppdaterat och rullar på bra. Vi tar även en komplett backup. Allt för att Susanne ska känna att hon har en webbplats som kan leva och hålla länge.

Webbshop

Webbplatsen har vi byggt upp i WordPress med tillägget WooCommerce för e-handeln. Betallösning är Klarna och produkterna skickar Susanne genom ett avtal med Postnord. Susanne lägger själv upp alla produkter och håller dem uppdaterade. Vi hjälper till med att hålla startsidan levande och ser till att där finns aktuella erbjudanden.

Grafisk Profil

För några år sedan förnyade vi profilen något för att hitta en röd tråd som återspeglar det Susanne vill förmedla samt göra den lite mer modern. Naturliga rum har funnits i många år och ibland behövs det ett nytag. Vi tycker det är fantastiskt kul att år efter år få vara med på Susannes resa med företaget.

Nyhetsbrev

Med jämna mellanrum skickas tips och erbjudanden till Susannes kunder via Mailchimp. Vi ser till att mailutskicken matchar den grafiska profilen och designen på webbplatsen. Men även så de senaste erbjudandena når hennes trognaste kunder.

Sociala Medier

På Instagram lägger Susanne själv ut de mer vardagliga inläggen och vi hjälper till med inlägg som rör webbshopen.

”Att bygga om min webbshop så den blir fin och innehåller det senaste är för mig som att byta om till festkläder! Jag får ofta kommentarer från besökare att jag har en fin webbshop, att det är lätt att hitta och smidigt att handla! Det känns naturligt för mig att Odd Kommunikation hjälper mig. Det känns tryggt att veta att de har koll så att min webbshop alltid är uppdaterad. Min webbshop är mitt ansikte utåt och för mig är det viktigt att synas och besökarna ska hitta till mig.”

– Susanne Naturliga Rum

Behöver du hjälp med din marknadsföring?

Läs mer nedan eller kontakta oss via hej@odd.se. Det går även bra att chatta med oss under arbetstid, klicka på pratbubblan nedan.

Ny och säljande hemsida
Sociala medier
Grafisk profil
Trycksaker