Skip to main content

2019 – nu kör vi!

Det känns som det blev en lång vila över jul och nyår, vilket verkligen behövdes. 2018 var ett intensivt år, väldigt kul men slitsamt. Samtidigt så slog Odd rekord när det gäller omsättning och många nya samarbeten inleddes. Så jag kan inte säga annat än att jag är nöjd med året som gick. Nu vill jag däremot fokusera på det som komma skall. För det är så mycket spännande som ska hända det kommande året.

Ny medarbetare

Nästa vecka börjar en ny medarbetare här. Du ska få en närmare presentation av henne nästa vecka. Hon heter Edit och kommer arbeta som marknadsassistent. Jag ser väldigt mycket fram emot detta! Spännande, lite läskigt men så behövd. Vi inleder med en introdag på onsdag.

Nya tjänster

Under denna våren kommer jag att lansera flera nya tjänster. Egentligen är flera av dem tjänster jag redan utför, men de kommer att renodlas och paketeras bättre. Det rör bland annat sociala medier. Odd hjälper många företag med innehåll och att uppdatera deras kanaler. Detta kommer nu att erbjudas mer brett och vi kommer att ha en mer tydlig tjänst att erbjuda kring detta.

Utbildningarna kommer fortsätta att vidareutvecklas. Där kommer det också att komma mer konkreta paket att välja på.

Helhetstänk och utbildning

I övrigt kommer verksamheten att fortsätta som tidigare. Odd har i dagsläget två olika målgrupper. Det är de som vill ha hjälp med helheten inom deras marknadsföring och de som vill utbildas så de kan arbeta med den på egen hand. Sen hjälper vi så klart gärna till med mindre delar för de som enbart behöver exempelvis logga, något grafiskt, trycksaker eller en utbildning i allt från bildredigering, WordPress, mailutskick till sociala medier.

Välkommen till ett nytt spännande år med Odd! Och tack för era fina kommentarer på Instagram, ett par av dem nedan.
/Nina