Skip to main content

Bli synlig och sökbar med ett Digitalt Visitkort

Att bygga hemsidor och e-handel är en stor del av vår vardag. Det är något vi tycker är fantastiskt kul och som vi är riktigt duktiga på. Vi skapar bra och snygga hemsidor anpassade efter våra kunders behov. Våra kunder kan känna sig trygga med att de får en bra lösning och att vi finns här och förklarar vad som behövs och kanske även vad som inte behövs, med utgångspunkt i vad de vill åstadkomma.

Komplett hemsida eller ett Digitalt Visitkort?

Vi erbjuder två alternativ när det gäller hemsidor. En komplett hemsida med allt du kan tänkas behöva och en enklare variant som vi kallar Digitalt Visitkort (fortsättningsvis kallat DV). Ett DV är en ensideslösning där all information finns på en sida. Perfekt för dig som inte har budget för eller behöver en mer komplett hemsida. En fördel med detta är att du tvingas hålla informationen kort och konkret. Och besökaren kan på ett snabbt och snyggt sätt ta del av vad du erbjuder. På en sida visas din logotyp, bilder, text om företaget och era tjänster samt kontaktmöjligheter. Vi kan även länka in flöden från sociala medier som exempelvis Facebook och Instagram.

Räcker det med ett DV?

För många småföretag och startups räcker det gott och väl. För dig som sen vill vidareutveckla och skapa en mer komplett hemsida så är det förberett för det. Våra DV byggs i WordPress och grunden är redo för att skalas upp när du behöver.

Om jag vill blogga eller skriva in nyheter?

Vi har ett tillägg där vi kopplar på en blogg/nyhets-funktion så de senaste tre inläggen visas på ditt DV. Klickar besökaren på inlägget öppnas det på en egen undersida med kategorier i en sidokolumn. Med denna funktion kommer också tillägget med en länkad meny. Den gör att det ser ut som en mer komplett hemsida med en toppmeny. Men det den gör är att länka dig längre ner på samma sida, till en viss sektion. Precis som på www.digitaltvisitkort.se.

Matchande tryckta visitkort

Många av våra kunder väljer även att köpa till matchande tryckta visitkort. Det blir en bra grund och snyggt när det blir en igenkänning! För de som saknar logotyp kan vi även hjälpa till med det. Här är tre exempel där vi skapat både DV + logotyp + tryckta visitkort.

Vad ingår i ett DV?

Om du vill veta mer om vad som ingår, priser, se fler referenser och får svar på vanliga frågor så hittar du det på www.digitaltvisitkort.se.

Ett erbjudande!

Vi har även ett erbjudande där vi gör ett DV + en enklare logotyp + 200 st tryckta visitkort för 10.000 kr ex moms. Där har du ett bra grundpaket för att komma igång och synas och sälja! Vill du vet mer om detta så hör gärna av dig till oss via chatten eller hej@odd.se.