Skip to main content

Fria konsulttimmar via konsulttimmen.se

Konsulttimmen erbjuder kostnadsfri rådgivning och affärsutveckling för dig som är småföretagare (0-49 anställda) i Kronobergs län. Rådgivningen utförs av 18 kvalificerade konsulter och specialister som valts ut och upphandlats av Region Kronoberg. Konsulterna är indelade i fyra kompetensområden. Odd är med i två av dessa områden; Marknad & sälj samt IT & digitalisering.

Tre exempel på hur du kan använda dessa timmar med Odd

  1. Ett exempel är att vi tittar på något du redan har idag och ser över hur denna del kan bli bättre och vidareutvecklas. Det kan vara företagets hemsida, en kampanj, en företagsfolder eller liknande.
  2.  Ett annat alternativ är att vi tittar på ett område som du inte jobbar med idag. Det kan exempelvis vara mailutskick, blogg eller sociala medier. Hur kan ditt företag använda dessa delar för att nå verksamhetens mål?
  3. Det tredje alternativet är att vi tittar på helheten av din marknadsföring och ger tips, inspiration och idéer.

Detta är bara exempel. Har du något annat du behöver rådgivning inom när det gäller din marknadsföring? Ansök till konsulttimmen och berätta mer om vad du behöver hjälp med. De som tar emot din ansökan kommer hjälpa dig att ta reda på hur du kan använda dessa timmar. När du fått din ansökan beviljad är du välkommen att höra av dig för att boka tid.

Här kan du läsa mer om projektet och ansöka om fria konsulttimmar