Skip to main content

Marknadsföringstips inför julen

Är det bara vi som börjar längta efter jul? Det är en härlig tid som väntar. Inte minst vad gäller allt roligt julmaterial det är dags att börja skapa. Här kommer tips på vad ni kan göra inför julen. Vill du bolla idéer kring vad ni skulle kunna hitta på för era kunder så bara hör av dig.

Julkalender på webbplatsen – som automatiskt öppnar luckor på rätt dag

Designen på luckorna går att byta ut mot en egen design efter er grafiska profil. Luckorna kan ställas in så en ny öppnas varje dag. Det går även att låsa tidigare öppnade luckor så de bara fungerar för sitt datum. I luckorna kan du skriva en egen text, infoga bild och film samt lägga in ett quiz (se exempel i lucka 2 på vår webbplats, länken nedan). I övrigt är det bara fantasin som sätter gränserna.

Se exempel på julkalender på vår webbplats

Vi kan hjälpa er med både planering av innehåll, design och det tekniska.

Sociala medier

En julkampanj eller kalender till sociala medier. Går att schemalägga i förväg så allt publiceras automatiskt. Ett tips är att lägga kalendern i Instagram Stories om ni inte vill använda det vanliga flödet till den. Kom ihåg att göra det med stil och följa er grafiska profil. Även om vi förknippar julen med rött och tomtar behöver det inte vara det i grafiken.

Behöver ni hjälp kan vi bidra med både idéer, text, grafik och schemaläggning.

Mailutskick

 

Ett juligt mailutskick med kampanjer eller bara ett fint God Jul.

Ett tips är att nu planera och schemalägga minst 2-3 mailutskick fram till jul. Ett nu i början på november med er kampanj, ett i början på december och sen ett precis när majoriteten går på julledighet, för att önska god jul. Driver du en e-handel vill du så klart även skicka ett i mellandagarna när många är lediga och har mer tid för inspiration och att handla.

Hör av er om ni behöver hjälp med att designa utskicket och slipa på bra texter som får fler att öppna!

Julkort & stickers

Ett fint kort med en värmande och personlig hälsning är alltid uppskattat. Ett kort i brevlådan kan idag upplevas extra fint mitt i allt digitalt. Det ger intrycket att ni ansträngt er lite extra.

Snyggt packmaterial till butik och e-handel

Det kan vara ett extra juligt hälsningskort, stickers, silkespapper eller kanske en stämpel?

Vi kan hjälpa er med både design, val av passande papper och tryck.

Kontakta oss om du önskar fler tips eller prisuppgifter

Maila oss på hej@odd.se eller ring 0470-286 00. Det går även att lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.