Mot Framtidsvägen

Det är spännande tider som väntar runt hörnet. Om ca 3 veckor flyttar Odd till en ny lokal.

Så just nu är det lite smått kaos på kontoret. Nya möbler har beställts och vissa levereras till nuvarande adress. Just för att jag ska kunna dra igång verksamheten snabbt efter flytten. Då vill jag inte börja med att vänta på möbler. Så om du har vägarna förbi får du stå ut med lite stök. Men snart blir det ordning och reda igen.

Jag har haft nuvarande lokal ganska länge och trivts oerhört bra. Ett riktigt snyggt kontor har det varit och trevliga kontorsgrannar! Men nu behövs det lite större. Det kommer hända en hel del i bolaget. Det jag kan berätta just nu är att jag kommer erbjuda betydligt fler utbildningar och workshops inom digital marknadsföring. Och då behövs en större yta. Sen finns det fler nyheter men de tar vi lite längre fram. Nya adressen blir passande nog Framtidsvägen och ligger här i Växjö.

Nu har jag även skapat en lista med kommande utbildningar och workshops. Den kommer att fyllas på efter hand och nya datum släpps inom kort. Så håll utkik där eller prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget. Allt läggs även ut på Instagram och Facebook så välj att följa där det passar dig bäst.

Taggar:

Lämna en kommentar

Priser och offert

Hör av dig för mer information, riktpris eller offert.

Odd Kommunikation AB
Videum Science Park
Framtidsvägen 10A, 351 96 Växjö
0470 - 286 00
hej@odd.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Boka tid för rådgivning
Vår Policy

             

Varukorg