Skip to main content

Nytt år, nya planer, nya projekt och nya kunder

Gott nytt år till dig! Vi lämnar ett fantastiskt 2019 bakom oss och välkomnar 2020. 2019 blev ett rekordår på flera sätt. Och vi tar med oss flera lärdomar till 2020 som ska hjälpa oss att göra även detta till ett toppenår.

Vi kommer i år fortsätta med våra två huvudspår i verksamheten. Att 1. Vara en extern marknadsavdelning åt företag som behöver våra konsulttjänster inom webb och tryck. Och 2. Hjälpa till med rådgivning, utbildning och föreläsning till de som vill inspireras och arbeta med sin marknadsföring på egen hand.

Vi säljer genom att; visa vad vi kan, bygga varumärke och producera mängder med bra innehåll till våra kanaler som blir sökbart och som hjälper våra följare i arbetet med deras marknadsföring. Vi sprider vår kunskap, vårt tankesätt och visar upp vilka vi är. Vi är en liten byrå och det ska vara personligt. Kunderna hittar oss och gillar de det de ser och vi båda är rätt matchning för varandra så kör vi och skapar gemensam magi.

I år ska vi bli bättre på att skala bort och tacka nej till det som vi egentligen inte bör fokusera på. Det har varit en viktig del i vårt arbete under hösten som verkligen gett resultat. Jag kommer även ta in en person på deltid för att sköta ekonomi och administrativa uppgifter.

Nu är 2020 här och efter en välförtjänt vila startar vi ett nytt fantastiskt år! Hoppas du vill hänga med!