Skip to main content

Varumärkesstämplar

Vi vill tipsa om något traditionellt som verkligen fått ett uppsving igen, nämligen stämpeln. Varumärkesstämplar med logotypen, kontaktuppgifterna eller en ikon. Ett manuellt tryck som kontrast till det digitala. Eller varför inte skapa en stämpel av er hashtag, namntaggen för er Instagram eller QR-kod och låta det tryckta och digitala mötas?

Förutom att det är oerhört snyggt så är det även praktiskt. Exempelvis om du vill märka påsar med ditt varumärke men inte vill använda stickers. Vi själva har lite olika varianter. En som är väldigt smidig är den med våra adressuppgifter. Det är inte så ofta som vi postar vanliga brev, men när det görs är det snyggt och enkelt att kunna stämpla uppgifterna på ena sidan.

Exempel på vad du kan använda stämpeln till

  • Påsar – logo, ikon, hashtag, QR-kod, webbadress, gatuadress
  • Kuvert – logo och avsändare
  • Signatur till tack-kort, brev
  • Emballage – logo, avsändare, ”aktas”, Instagram namntag, QR-kod
  • Diplom och avtal – logo
  • Omslag på skrivböcker – citat, logo

Vilka färger finns?

Du kan välja att få din stämpel i röd, blå eller svart färg.

Vilken storlek kan jag välja?

De stämplar som vi visar på bilderna, där färgen finns i stämpeln, blir bäst på max 10 cm. Önskar du en bredare får du ha en stämpel och sen en separat dyna. Är stämpeln för stor kan det bli svårare att få trycket jämnt.

Extra färg

Det går att köpa till en refiller med färg. Vissa gör det direkt eller så återkommer du när den börjar ta slut.

Vad kostar det?

Vi levererar en stämpel enligt bilderna (upp till 10 cm med färgen i stämpeln) för 850 kr ex moms. Då är det inklusive frakt. En refiller kostar 180 kr ex moms. Leveranstid är normalt sett 5-10 arbetsdagar.

Vad krävs?

För att beställa en stämpel behöver vi ditt motiv i vektorformat (.eps, .indd, .ai). Har du inte detta kan vi hjälpa dig att skapa ett tryckoriginal. Maila in det du har till hej@odd.se så kollar vi direkt om ditt underlag fungerar och återkopplar till dig.

Exempel på stämplar vi levererat