Vi söker en Webbdesigner / webbutvecklare

Vi vill utöka vårt team med en kollega som är duktig på att skapa webbplatser i WordPress. Du har ett genuint intresse av att skapa bra och snygga webblösningar. Du är lättlärd och alltid öppen för att lära dig något nytt. HTML, CSS och PHP är något du behärskar väl. Du kommer ansvara för hela webbprojekt, från start till lansering samt sköta underhåll av befintliga kunders webbplatser. Det rör sig främst om webbplatser till små och medelstora företag men även e-handel och en del specialprojekt. 

Du behöver inte ha lång erfarenhet men du behöver kunna visa upp flera webbplatser du skapat i WordPress som du tycker representerar din kunskap. Referenserna har en viktig roll i vårt första urval.

Odd är ett litet företag. Vi har en skön och vänlig stämning, högt i tak och är inte skygga för att ta tag i det som behöver fixas runt om oss. Vi tror på frihet under ansvar och vill gärna hitta en kreativ själ som passar bra in i vårt gäng. Det viktiga är att du har en bra grund inom webb men har du intresse för fler saker vi gör så är det bonus. Vi arbetar brett inom marknadsföring vilket gör att här alltid finns möjlighet att lära sig något nytt.

Övrigt

  • Du talar och skriver flytande svenska.
  • Bra på att ta kunder och lyssna samt bemöta deras feedback.
  • Trivs med att arbeta i ett litet företag med mycket eget ansvar.
  • Du vill växa och utvecklas med oss.

Placeringsort Växjö, vi sitter på Framtidsvägen 10A.
Omfattning 50-100% Vi är flexibla för rätt person. 
Start Enligt överenskommelse. 
Sista ansökningsdag 2020-03-31

Har du frågor är du välkommen att kontakta Nina Möller på nina@odd.se. Vi hanterar ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Vi ser gärna att du använder ansökningsformuläret eller ser till att få med det vi efterfrågar nedan.

AnsökanGör just nu*:

Gjort senaste två åren*:

Kort om mig*:

Goda kunskaper inom*:

Tre-fem referenser nyligen skapade i Wordpress*:
Behöver inte vara aktiva webbplatser. Kan vara din egen och för fiktiva företag. Har du programmerat något annat spännande utanför Wordpress tittar vi gärna på det också.

Något mer du vill berätta eller dela?

Om du vill lägga till en bild eller fil till din ansökan:
(Filtyp: jpg, png, pdf, doc, docx Max 2MB)

Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.