Vi söker just nu…

Webbdesigner WordPress

Vi vill utöka vårt team med en kreativ kollega som är duktig på att skapa webbplatser i WordPress. Du har ett genuint intresse av att skapa bra och snygga webblösningar. Du är lättlärd och alltid öppen för att lära dig något nytt. HTML och CSS och är något du behärskar mycket väl. Du kommer ansvara för hela webbprojekt, från start till lansering samt sköta underhåll av befintliga kunders webbplatser. Det rör sig främst om webbplatser till små och medelstora företag men även e-handel. 

Du behöver inte ha lång erfarenhet men du behöver kunna visa upp webbplatser du skapat i WordPress som du tycker representerar din kunskap och design. Referenserna har en viktig roll i vårt urval och saknar du bra exempel på vad du kan är vi övertygade om att du utan större bekymmer kan sätta upp en webbplats i WordPress som visar vad du går för 🙂

Odd är ett litet företag. Vi har en skön och vänlig stämning, högt i tak och är inte skygga för att ta tag i det som behöver fixas runt om oss. Vi tror på frihet under ansvar och vill gärna hitta en kreativ själ som passar bra in i vårt gäng. Det viktiga är att du har en bra grund inom webb men har du intresse för fler saker vi gör så är det bonus. Vi arbetar brett inom marknadsföring vilket gör att här alltid finns möjlighet att lära sig något nytt.

Övrigt

  • Du talar och skriver flytande svenska.
  • Du behärskar WordPress, WooCommerce, HTML, CSS och Photoshop mycket väl.
  • Du är bra på att ta kunder och lyssna samt bemöta deras feedback.
  • Du trivs med att arbeta i ett litet företag med mycket eget ansvar.
  • Du vill växa och utvecklas med oss.

Placeringsort Växjö, vi sitter på Framtidsvägen 10A. Vi vill att du sitter här, ej på distans.
Omfattning 50-70% Vi är flexibla för rätt person. 
Start Januari 2021, ev tidigare.
Ansökan Skickas till jobb@odd.se

Har du frågor är du välkommen att kontakta Nina Möller på nina@odd.se. Vi hanterar ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt till jobb@odd.se.

Söker du praktikplats? Vi har inte möjlighet att ta emot fler praktikanter under 2020 eller våren 2021.