Skip to main content

Sälj direkt med e-handel

Från planering och uppbyggnad av butik till emballage och marknadsföring

 • Laptop och mobiltelefon med Raw for Paws webbsida, ett foto på produkterna samt färgförslag och deras loga

Att skapa och driva en e-handel kräver enormt mycket tid och förberedelse. Vi är med från början och hjälper er att reda ut vad ni behöver. Därefter väljs plattform, en design skapas och butiken fylls med produkter och information. Utöver själva shopen ska betalning- och logistiklösningar ordnas och det krävs väl utarbetade rutiner hos er. Vi ger tips på vad ni ska tänka på och guidar er genom hela uppstarten.

Exempel på webbplatser med e-handel som vi skapat

www.rawforpaw.se
www.thorasgallery.com
www.naturligarum.se
www.bonappetithome.com
www.trefemtva.se
www.fabrikant.se
www.landhav.se

Trycksaker och emballage

Förutom en bra butik och smidig leverans så är upplevelsen när paketet kommer en viktigt del. Att få öppna ett paket som är väl inslaget med matchande silkespapper, tejp, klistermärken och informationsblad kan verkligen bidra till det där lilla extra. Vill ni skicka med någon form av giveaway är det också positivt men viktigast är att emballaget har en genomgående tråd och förstärker det produkten och ert varumärke står för.

Att nå kunderna

Efter att shoppen är klar gäller det att fortsätta fylla den med produkter och uppdatera den kontinuerligt med kampanjer och erbjudanden. Men hur ska ni få kunderna till butiken? Här gäller det att ta fram en plan för hur ni ska arbeta med annonser, kampanjer, sociala medier och content marketing. Tillsammans ser vi över vad ni har för möjligheter och vad ni bör satsa på.

Vanliga frågor

Vad ingår?

Vi köp av e-handel så köper ni först en hemsida. Så här ingår allt som ingår under hemsida. Sen sätter vi upp e-handeln så som ni önskar den. Ni kan välja en standardlösning eller en helt specialanpassad.

Vilken plattform byggs e-handeln i?

Vi bygger våra kunders e-handelslösningar i WordPress med WooCommerce.

Integration med ex Visma och Fortnox

Önskar ni integration till ert ekonomisystem eller kassasystem har vi partners som ordnar det. Hör av er så berättar vi mer.

Leveranstid?

Normal leveranstid är 6-8 veckor från att vi fått allt underlag vi behöver. Fråga gärna vid beställning och berätta om ni har ett datum ni vill bli klara till, så gör vi vårt bästa för att hjälpa er.

Vad kostar det?

E-handel är ett tillägg till webbplatsen. Så först köper ni en webbplats och sen ett tillägg för e-handel. Här behöver vi pratas vid för att se vad ni behöver och hur avancerad lösningen ska vara. Vi tar fram en offert för varje projekt. Men räkna med från 50 000 kr ex moms för en webbplats med e-handel. Då ingår utbildning i det priset.

Betallösningar

Du kan välja på alla betallösningar som har kopplingar klara till WooCommerce, ex KLARNA, Payson, Stripe med flera. Fråga den leverantör du gör avtalet med om det finns en färdig koppling till WooCommerce.

Lämna dina uppgifter så hör vi av
oss och berättar mer

  Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

  • Det är ett nöje att samarbeta med Odd som lyhört och med den där extra frågan och förslaget ser till att resultatet blir extra bra. Så tacksam för ett proffsigt material!

   Sofia Mårdh, Devolut
  • Vi har upplevt Odd som mycket kunniga, professionella och flexibla. Vi är jättenöjda med samarbetet – och framför allt med resultatet!

   Karin Berg, HR-kommunikatör VTD
  • Vi är stolta över att lansera en ny uppdaterad, lätthanterlig och modern hemsida. Odd har lagt ner mycket energi för att få hemsidan precis så som vi vill ha den och vi är supernöjda, TACK!

   TopWork
  • Stort tack för all hjälp och ett supertrevligt bemötande.

   Stina, LogoIT
  • Vi fick en hemsida med ett tydligt och unikt formspråk och vi kan varmt rekommendera Odd till alla som söker något som är lite mer personligt och eget.

   Kristian Dahlin, VD, Ikonett
  • Nina och hennes kolleger visar prov på kunskap och engagemang och vi på YoSab är mer än nöjda med arbetet som de gjort för oss.

   Adam Östergren, YoSab
  • Tack för väldigt bra och proffsig hjälp. Ni visade mig ”allt” jag behöver veta och var väldigt lyhörda och service-minded.

   Psykolog Henric Hagelberg
  • Hemsidan blev mycket mycket fin, överträffade mina förväntningar. Blir så glad när alla andra som besöker hemsidan beundrar den!

   Zainab, Tandstudio Malmö