Skip to main content

Yes, ett nytt inlägg!

Vad får era följare att känna så? Det finns några få konton som får mig att känna så vid varje inlägg de gör. Och det de har gemensamt är att deras inlägg får mig att antingen må bra, att jag får vara en del i deras vardag eller så inspirerar de mig och lär mig något inom ett ämne jag tycker är intressant. De ger en gó känsla. Och det gör att varje gång de dyker upp i flödet är jag snabbt där och engagerar mig och tar del av innehållet. Jag tror det är en viktig nyckel till framgång för alla som vill få till en trogen publik.

Om du tänker på de konton du följer, oavsett kanal, vilka får dig att känna så? Och hur kan det konto du sköter få sina följare att på samma sätt längta efter nya inlägg?

Lyckas vi få våra följare att känna något så har vi kommit väldigt långt, det slår alla algoritmer. Och ger en hyfsat enkel regel att följa. Låt varje inlägg checka av minst en av dessa punkter.

Se till att innehållet får följarna att:

🖤 Må bra
🖤 Bli inspirerade
🖤 Lära sig något nytt
🖤 Känna en gó känsla
🖤 Känna att de är en del av er

Har du några sådana konton som du följer? Fundera gärna över hur de lyckas med det och ha med dig det när du ska skapa innehåll.