Hemsida

Hemsida till företag

Dags för en snygg & säljande hemsida?

Det löser vi. Men här på Odd får du mycket mer än så.

Vi är med från idé och skiss till design och publicering. Men vi hjälper dig även efter att hemsidan är klar så du kan nå rätt besökare och hemsidan kan göra det vi skapat den för, oavsett om det är att sälja, informera eller skapa leads.

Vi ser alltid utifrån ditt perspektiv och dina förutsättningar. En hemsida är en investering, för vissa en väldigt stor sådan. Därför tycker vi att det är viktigt att du inte bara köper en hemsida, utan en hållbar lösning som du har nytta av i din verksamhet.

En komplett lösning för både stora och små företag

Här får din hemsida en unik design, mobilanpassas, statistik över besökarna och anpassas för sökmotorerna. Behöver du hjälp med fotografering eller copy så ordnar vi det. Vi ser även till att allt fungerar runt omkring webbplatsen med webbhotell, domän, e-post mm.

Viktigast av allt

Innan vi börjar med designen och innehållet, tar vi tillsammans reda på vad du ska ha hemsidan till. Vad ska den åstadkomma? Vad har du för förväntningar på företagets hemsida? Ska den sälja direkt? Ska den främst informera? Ska den användas som ett verktyg för kundtjänst eller säljavdelningen? Ska den samla in leads?

När vi vet vem som ska använda den, varför de ska göra det och hur, då kan vi börja skissa på en bra grundstruktur och ta fram innehåll. Ovanpå grundstrukturen läggs sen en snygg design som matchar företagets profil och lyfter innehållet.

Vad händer när hemsidan är klar?

Efter att webbplatsen publicerats börjar arbetet med att hålla den uppdaterad, sprida den och locka rätt besökare. Vi hjälper dig att ta fram en plan för hur du ska arbeta med webbplatsen. Vi ser till att du har möjlighet att uppdatera innehållet på egen hand eller så tar du hjälp av oss att sköta det.

När det gäller att locka besökare så är det idag vanligast att hemsidan marknadsförs via sociala medier och nyhetsbrev. Vilken väg som blir bäst här beror exempelvis på vilken bransch du är i, vilken målgrupp du har och budget. Du hittar mer om detta under digital marknadsföring.

Följande ingår vid köp av ny hemsida

Oavsett storlek så finns det en grund som alltid ingår. Utöver detta så lägger vi till de funktioner som just din hemsida behöver.

 • Idé och skisser – vi hjälper dig att hitta bästa lösning för ditt företag
 • Unik design och uppbyggnad – du väljer om du önskar WordPress eller en mer statisk hemsida med Odd publicering
 • Webbanpassning av text och bild – vi förädlar och webbanpassar dina texter och bilder
 • Mobilanpassning – alla hemsidor anpassar sig efter den enhet som besökaren använder
 • Grundfunktioner – kontaktformulär, blogg/nyhetsfunktion, bildspel, bildgalleri, karta, backup
 • Statistik via Google Analytics
 • Publicering – vi hjälper till med webbhotell, domäner, e-post och allt runt omkring
 • Utbildning – via telefon eller hos oss

Vill du börja med enklast möjliga?

Som nystartad kanske en komplett hemsida får vänta ett tag tills verksamheten kommit igång. Men det är oerhört viktigt att ändå bli synlig direkt. Med ett digitalt visitkort kan du bli synlig och sökbar samt få ut vad du gör och dina kontaktuppgifter. Utan att det behöver kosta speciellt mycket. I ett digitalt visitkort ingår följande:

 • En startsida – inga menyer eller undersidor
 • Presentation av verksamhet, logo och kontaktuppgifter
 • Mobilanpassning – visitkortet anpassar sig efter den enhet som besökaren använder
 • Statistik via Google Analytics
 • Publicering – vi hjälper till med webbhotell, domäner, e-post och allt runt omkring

Kunder tycker till

 • "... Det syntes att du tycker om och kan det du håller på ..."

  ”Tack för din intressanta föreläsning på Trygghetsrådet i Växjö! Det syntes att du tycker om och kan det du håller på med och du hade mycket att bidra med till oss blivande företagare.”

  Deltagare i utbildning på Trygghetsrådet

 • "... Första förslaget var imponerande bra ..."

  ”Ni har snabbt och smidigt skapat en bättre hemsida än vi vågat hoppas på. Första förslaget var imponerande bra och det blev bara mindre justeringar innan vi var klara, och detta på betydligt kortare tid än planerat. Kan varmt rekommendera er till alla som söker en ny profil och modernt utseende för sin hemsida.”

  Urban Wellholm, Wellholm Group AB

 • "... OddKommunikation fångade oss verkligen på pricken ..."

  ”Vi ville på ett snyggt och överskådligt sätt nå ut med vår affärside, OddKommunikation fångade oss verkligen på pricken. Nu har vi en stilren, snygg och enkel hemsida skapad efter just våra behov”

  Anna och Ann-Sofi, Löwex

 • "... Dialogen var hela tiden snabb och smidig ..."

  ”Kompetens- & FörändringsGruppen talar till många målgrupper och webben är en mycket viktig kanal för vår externa kommunikation. OddKommunikation ställde rätt frågor och förstod snabbt vad vi ville utstråla med vår hemsida. Deras kreativa lösningar för att tillämpa vår grafiska profil tillförde stort värde till produkten. Dialogen var hela tiden snabb och smidig, vilket gjorde projektet effektivt.”

  Paula Eklund, KFG Sverige AB

 • "... lyhördhet, engagemang och tillgänglighet ..."

  ”Vår önskan om en användarvänlig webplats med ny fräschör och samtidigt bibehållen Notifier-profil är uppfylld och ni har visat en imponerande kombination av lyhördhet, engagemang och tillgänglighet under hela projektet. Proffsigt!”

  Malin Emilsson, Notifier

 • "... Kan varmt rekommendera denna byrå! ..."

  ”Vi ville få till en stilren och fin hemsida där vi kunde presentera oss och enkelt kunna sköta våra egna nyhetsuppdateringar. Vi presenterade våra idéer för Nina som skapade sidan utifrån detta, hon kom samtidigt med kreativa lösningar och idéer som gjorde det hela ännu bättre. Och framförallt så finns hon där i efterhand när man kört fast och behöver hjälp!
  Kan varmt rekommendera denna byrå!”

  Kalle Andersson, KAMA Säkerhetsteknik

 • "... Ni fattade direkt vad det var som dröm sökte ..."

  ”OddKommunikation har gjort ett fantastiskt jobb med att förmedla dröm´s tankar digitalt. Ni fattade direkt vad det var som dröm sökte. Stort tack! Vi har redan beställt nästa hemsideuppdrag.”

  Sara Gehammar, Dröm design & inredning

 • "... ett mycket uppskattat samarbete ..."

  ”Vi har under flera års tid haft ett mycket uppskattat samarbete med OddKommunikation. Nina är en mycket kompetent och kreativ webbdesigner med många fräscha idéer. Vi har alltid varit lika nöjda och vi rekommenderar ert arbete varmt!”

  Maria ståhl, TräningsCentret

 • "... väldigt lyhörd på mina önskemål och tankar ..."

  ”Samarbetet med OddKommunikation har bara varit positivt. Nina är snabb, effektiv och har varit väldigt lyhörd på mina önskemål och tankar. Kommer varmt rekommendera hennes firma till alla jag känner.”

  Katarina Andersson , Hissdesign AB

 • "... Mina ibland luddiga idéer tar form och blir konkreta och tydliga ..."

  ”Nina har en fantastisk kunskap och färdighet vad gäller det tekniska, och samtidigt är hon en estet ut i fingertopparna. Mina ibland luddiga idéer tar form och blir konkreta och tydliga när Nina tar hand om dem. Hennes tillgänglighet och ständigt positiva inställning har resulterat i att mitt företag nu stolt kan visa upp sig på internet i en strukturerad, snygg och enormt proffsig framtoning, vilket är helt nödvändigt idag. Jag kan verkligen varmt rekommendera OddKommunikation!”

  Elin Dahlkvist Frid, Big Day

Priser och offert

Hör av dig för mer information, riktpris eller offert.

Odd Kommunikation AB
Videum Science Park
Framtidsvägen 10A, 351 96 Växjö
0470 - 286 00
hej@odd.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Boka tid för rådgivning
Vår Policy

             

Varukorg